סיבות לחוסר נסיון מיני

• פותח הנושא lb215
  • פורסם בתאריך

BlacKitten

New member
חנזמ״במ

שאלה מצוינת...

בגדול, גם אני כמו גולשים רבים וטובים אחרים סובלת מעודף משקל.
אז כן, בטיפשותי חשבתי בעבר שלעולם איש לא יגע בי כי אני שמנה. הייתי היועצת מספר אחת לענייני זוגיות ואפילו מין עבור חברות אבל אני עצמי לא הרשיתי לעצמי אפילו לחשוב על בנים כדי לא להתאכזב.
אבל מתישהו אחרי התיכון, אי שם בצבא דברים החלו להשתנות אצלי...
מתישהו הבטחון העצמי שלי התחיל לעלות והתחלתי להכיר גברים ויצאתי לדייטים או משהו בסגנון.
שום דבר לא התפתח מזה למשהו רציני (אה, היה גם את ההוא שאחרי 20 דק' של פגישה שאל אותי אם אני רוצה להיות חברה שלו והייתי נבוכה ואמרתי כן ואחרי 8 ימים זרקתי אותו חחחח)

הייתי בקשר טלפוני יומיומי עם מישהו שהכרתי באינטרנט ולא היו לי ציפיות ממנו אבל מתישהו נפגשנו ובאותה פגישה איבדתי את בתוליי, להם לא ייחסתי חשיבות ברמה של לשמור את עצמי לאחד מיוחד. להפתעתי, המשכנו לשמור על קשר למרות שחשבתי שהוא בטח ישכיב אותי ויספיק לו. ואפילו נפגשנו עוד פעמיים.
בהמשך גם התחלתי לצאת יותר ולמועדונים ומסיבות ולא היתה מסיבה שלא התחילו איתי בה.
אבל תמיד לקחתי את זה בפרופורציה, אז גם אם התנשקתי עם מישהו במסיבה לא ייחסתי לזה חשיבות כי אני מודעת למצב השכרות של בנים במסיבות וגם לי לא חסר....

לפני כשנתיים וחצי הכרתי מישהו והתאהבתי ומהר מאוד נפגעתי ממנו על משהו שעשה לי וכל הפנטזיית "סוף סוף יהיה לי מישהו ומישהו נורמלי" התנפצה.
נשארנו ידידים/ יזיזים ועם ניתוקים בקשר. היום רק ידידים ואני מבינה כמה שמוטב שאנחנו ידידים.
רק שלקח לי הרבה זמן עד שיכולתי לתת צ'אנס ובמשך כשנתיים, למרות הבנתי שלא יקרה ביננו כלום וגם מבלי שרציתי שיקרה, כנראה מהכוויה הייתי סגורה ולא נפתחתי לאף אחד.

ואז הגיע הבחור של הקיץ האחרון ואפילו יצאנו איזה חודש, והוא היה זה שאמר שאנחנו יוצאים ודיבר על זה שמגדיר אותנו ביחד.
אבל גם ממנו נפגעתי.
חזרנו לדבר בשלב כלשהו והייתי נפגשת איתו כשהכל יותר שקוף וברור שלא נחזור להיות יחד אבל רגשות יש לי כלפיו ושוב היה ביננו נתק וגם עכשיו לא הכי מדברים.

אז בגדול, אולי היו לי הזדמנויות לקשר שלא שמתי לב אליהן.
אני יצאתי מהבועה שזה שאני שמנה אומר שלא יהיה לי אף אחד לעולם.
פשוט אחרי כל פעם שנפגעתי ורגשות היו מעורבים הייתי סגורה לכל אחד אחר. גם עכשיו אני לא יכולה לנסות כי עדיין יש לי רגשות כלפי מישהו, אפילו שברור לי שכלום לא יצא מזה...

supersonic777

New member
חוסר ניסיון מיני הוא כמו חוסר ניסיון בכל תחום

לא תתנסה,לא יהיה לך ניסיון...

Delice

New member
כמה סיבות וגם הצלחות:)

1. בית שמרני
2. חוסר זוגיות של ההורים שלי(לא מנשקים/מחבקים בלה בלה בלה)
3. המחשבה שצריך לשכב עם בחורה רק כשזה רציני ממש

ייאמר לזכותי, שאני בנאדם אגואיסט ואני אוהב את עצמי יותר מדי מכדי להרשות לעצמי להמשיך במגעל המחשבות הזה- אז התחלתי ללכת לטיפול פסיכולוגי.
והתוצאות?
שנה שעברה- הצעתי ל-4 בחורות לצאת איתי בשנה אחת.(וזה עוד אחרי ש"רבתי" ודחפתי את עצמי)
היום? התחלתי עם לא פחות מ-7 בחורות בחודש, יצאתי לדייט פעמיים עם מישהי, התנשקתי עם מישהי שהכרתי מהאינטרנט והזרוע עוד נטוייה.
אה כן ויש לי עוד דייט בשבוע הבא...

הבנתי שאין לי מה להפסיד ושאני לא מחפש נשיקה רק מתוך קשר רציני וכל זה.

s a t o r i 7 9

New member
אממ

בעיקר דימוי עצמי נמוך, ביטחון עצמי נמוך. אני אולי לא סובל מבעיית משקל (לא אם שואלים את מר BMI שלא מחשיב מסת שריר), אלא בעיות רפואיות-מומיות אחרות שגרמו לי לדימוי עצמי נמוך.

אני...את מערכת היחסים הרצינית שלי התחלתי רק בגיל 33...כלומר בשנה הזו, בחודשיים האחרונים ועם מישהי שהיא ביותר מכמה שנים יותר צעירה ממני ומבחינת מערכות יחסים - יותר מנוסה ממני.

לגבי ההסתגלות שלי למערכת יחסים משנים של בדידות, נראה לי שהיא אמרה לי פעם שזה כמו שיש חולצה חדשה ופשוט לובשים אותה...

מבחינת סקס, פה ושם הזדמן לי לפני הקשר העכשווי, אך זה הרבה יותר נחשב עבורי כשיש בת זוג וסקס קבוע. לפני כן היו יכולים לעבור תקופות של כמה שנים בין סקס אחד להבא אחריו...

כרגע, דימוי העצמי שלי מרקיע, לאט אבל בטוח. למזלי הגורל הפגיש אותי עם מישהי שהיא באמת נשמה טובה ולב רחב.

אני חושב, שמי שמתחבט\ת בסוגיות שכאלו, אולי מומלץ לפנות לטיפול מקצועי אצל מטפל מיני או התנהגותי-קוגנטיבי..

אז ככה

היי :)

זה בעקבות משהו טרי שעוד שנייה אספר עליו

החוסר ניסיון שלי נראה לי בעקבות חוסר ביטחון עצמי עקב משקל גבוה ובית דתי

מאז שאני הייתי נערה בבית הספר שקלתי הרבה, ואי לכך, וגם בגלל בעיות עם אבא שלי *חוסר תמיכה/אהבה* לא הרגשתי בטוחה בעצמי. חייתי באיזשהוא קיום עלוב כזה, שלא באמת חייתי. לא יצאתי לדייטים, לא היו לי הרבה חברות ולא היה כיף. בערך לפני כמה שנים קיבלתי החלטה שאני יורדת במשקל, ומאז ירדתי 40 קילו. אני יכולה לספר שעכשיו אני מרגישה הכי נפלא שהרגשתי אי פעם. וזה לא רק בזכות המשקל. כלומר, זה כן, אבל ההורדה הייתה רק ההתחלה.אני מסתכלת ומנסה להיזכר איך הייתי לפני כמה שנים וזה לא נתפס כי אני במקום כ"כ אחר עכשיו. אני מחבבת את עצמי והגעתי למסקנה שאני שווה ומגיע לי שמישהו יאהב אותי. אני יוצאת הרבה יותר ויש לי כמה חברות טובות שאני אוהבת. החוסר נסיוון אגב זה גם כי הייתי נשארת בבית הרבה כך שאופציות לא היו וגם לא הכרתי הרבה אנשים.

רק לפני איזה חודשיים התחלתי לצבור ניסיון מיני. בגיל 28, עם קוביות אגב, הייתה לי את הנשיקה הראשונה. בדייט הראשון. הראשון אי פעם. בגיל 28.כמובן שלא סיפרתי את זה את זה לבחור. הייתה נשיקה מדהימה. הדייט השני היה פחות טוב אבל הזיכרון של הראשון נשאר. מאז היו עוד כמה התנסויות. מה שמפריע לי עכשיו זה שהדייטים נגמרים בהתחרמנויות ולא באיזשהוא עתיד לקשר רציני. בדיוק אתמול היה לי דייט כזה, שנגמר אצלו במיטה מתחת לפוך. היה כיף ביותר, ועצרתי את זה בזמן, וטוב שכך. *טכנית אני לא בתולה אבל זה קצת יותר מסובך* והיום דיברנו והוא אמר לי שאני מתוקה אבל הוא לא רואה עתיד לקשר מכמה סיבות *מקום מגורים, מצב בחיים*. אני צוברת ניסיון מיני שזה טוב ויפה, אבל כן הייתי רוצה גם חבר ראשון :)

אני מתחילה ללמוד שנה הבאה, ככה שאני מניחה שיהיו לי יותר אופציות. אבל נו, אני כבר רוצה שהוא יגיע. המישהו הזה שמגיע לי :)

s a t o r i 7 9

New member
תמיד יש סיכוי

שמדייטים שיש בהם התחרמנויות, זה יתפתח למשהו רציני הרבה יותר מדייטים של בית קפה...

בהחלט.. אבל לגבי הבחור הספציפי הזה..דיברנו

אתמול והוא אמר לי שעם כמה שאני מוצאת חן בעיניו הוא לא רואה את הקשר הזה שורד אז חבל לו להמשיך. לא שאני התאהבתי או משהו, אני גם לא בטוחה כמה הוא התאים לי, בכל זאת, דייט
ראשון, אבל כן חבל לי כי היה מאוד כיף מתחת לפוך. מאוד.

הסיבות לבתולין

וואו
המון אנשים כתבו פה
אבל אפשר לקבץ את ההודעות שלהם לכמה חלקים
& פחדים: מאדם השני, ממה יגידו, מה יחשבו
& חוסר ביטחון עצמי ושנאה עצמית

האמת לפני שנה רציתי פורום כזה
חיפשתי אותו בגוגל באנגלית ולא מצאתי
חשבתי שכשאמצא אותו ארגיש ''בבית''

אבל האמת אני ממש לא מרגישה כך
אף אחד ממי שכתב פה, לא דומה לי בסיבותיו לבתולין
למעשה יש רק לי רק קשר למצב {שהוא הבתולין} של כולנו פה

אבל אין שום אדם עם הסיבה שלי
והאמת קצת התאכזבתי
אבל לא נורא בטוח יבואו עוד אנשים
זה פורום חדש

JustAnotherGuy1

New member
הבעיה העיקרית זה חוסר ביטחון

יש הרבה סיבות לחוסר ביטחון הזה, הסיבה העיקרית זה המשקל.

כי לא התחתנתי..

התשובה שלי תהיה קצת שונה.. מעולם לא סבלתי מחוסר בטחון עצמי, ביישנות, סגירות, פחד ממגע וכו'.
כן היו לי בני זוג רציניים ומס' קשרים רומנטיים כאלו ואחרים בחיי. כמובן שלא שמרתי נגיעה אך בתולה נשארתי כי אני רוצה להיות רק עם גבר אחד שיהיה איתי לתמיד.
וכך יצא שמלחכות עד החתונה, החתונה פשוט לא הגיעה.. חוסר מזל.

Echoed Blaze

New member
קשה למצוא סיבה אחת

בעבר זה היה אולי חוסר ביטחון אחרי זה זה נהיה חוסר יזמה והיום אני מתחיל להרגיש שזה חוסר מזל...

אני סטודנט בן 25. בשנה האחרונה הכרתי בחורה שלומדת איתי ושותפה שלי לפרויקט בלימודים. היא מצאה חן בעיני בהתחלה וככל שהכרנו אחד את השנייה כך הרגשתי יותר מוכן לקשר איתה ופירשתי סימנים של חיבה גם ממנה, היה ויש שם חיבור טוב... אבל זה לא יצא כי בחור אחר כבר נכנס לתמונה והם בקשר עכשיו.
עם ידידה אחרת שאני לומד איתה יש קשר ידידותי של און אנד אוף וכשאני אומר ידידותי זה אומר שמידי פעם אנחנו מדברים בטלפון ומידי פעם נפגשים לשבת בבית קפה או בבר לפעמים רק שנינו ולפעמים עם עוד חברים ואף פעם זה לא מתפתח למשהו מעבר לזה ואין לי מושג למה..
אני די בטוח שהיא מחבבת אותי כי היא נוהגת לבוא אליי לכיתה (אנחנו לא לומדים באותו חדר) ומתקשרת ומזמינה אותי לדברים ונענית להזמנות שלי. לא מזמן היא הציעה לי ללכת איתה לסרט וקבענו ויצאנו וחשבתי שזו אולי תהיה הזדמנות בשבילנו לפתח את הקשר בינינו (נשיקה אולי או יותר מזה, אנחנו מכירים כבר לפחות שלוש שנים). כשישבנו בסרט ניסיתי לשמור על קשר איתה בעיקר קשר עין ובדיחות קטנות אבל זה לא קידם אותנו לשום מקום. כלומר, זה היה כיף מצד אחד אבל היא לא אותתה ולי לא זרם לעשות משהו יותר מזה מצד שני. אחרי הסרט הצעתי שנשב באיזה בר, חשבתי שאולי שם ואחרי זמן נוסף שלנו יחד נוכל להתקרב אבל כלום לא קרה וחזרנו כל אחד לביתו.
היו לי קשרים בעבר מדייטים שאחד מהם כמעט הגיע לקשר אינטימי אבל אני לא הייתי כל כך בעניין שלה והיה מקרה נוסף הפוך עם בחורה אחרת שאמרה לי שהייתה רוצה שנישאר ידידים כי היא כנראה לא הייתה בעניין.
כמו כן, כבר שנתיים יש לי חשבון באתרי היכרויות ומידי פעם אני מציץ כשיש לי זמן וכבר פניתי לדי הרבה בחורות וגם פנו אליי אבל עד עכשיו אפילו דייט לא יצא לי מזה. רק תקרית של זהות בדויה שהיה די מפחיד וטלפון שבסוף לא הוביל לכלום.

אני חושב שכבר עברתי את השלב של המבוכה מחוסר הניסיון כי א. לא יוצא לי להתעמת מולו וב. כי כבר החלטתי שפשוט אזרום עם הסיטואציה ברגע שהיא תגיע ואנסה להסתיר את חוסר הניסיון לפחות עד אחרי שכבר יהיה לי ניסיון
ראוי לציין שאני רזה, הגובה שלי הוא 1.82 לא מעשן ושומר על כושר ותזונה בריאה ולכן אני נוטה לחשוב על ההתנהגות שלי כסיבה העיקרית להימצאות במצב הזה

למעלה