סיבות לחוסר נסיון מיני

• פותח הנושא lb215
  • פורסם בתאריך

goldy

New member
אין לך מה לדאוג

עד גיל 23 את כבר תסמני V על הכל ("שמחה על כל "וי" שהצלחתי לסמן גם אם לא נהניתי מזה" -סטטיסטית עד שנה הבאה זה יכלול גם מין ללא קשר למה שאת מרגישה על עצמך עכשיו).

אישה שנראית "בסדר" ומעלה בהכרח חווה את החיים מעצם קיומה, אלא אם כן היא מספרת לעצמה שהיא 'מסורתית'.

מצבך בסדר גמור!

את רק בת 22 והספקת לחוות כמה חוויות מיניות, להכיר בחורים, למצוא הזדמנות לעשות סקס ולהבין שזה טעות כי זה לא בא ממקום אמיתי.
אין לך מה לדאוג, את בדרך הנכונה, ועם אמונה זה יגיע בקרוב!

לא מבינה את הקטע של "לסמן וי"

למה אנשים צריכים לשכב עם מישהו רק בשביל שהם יוכלו להגיד שהם לא בתולים? :/ זה נראה לי דיון בפני עצמו.

BlacKitten

New member
זה לא משהו שתיכננתי ״לפרסם״

זה היה לגמרי בשביל הרגשה האישית שלי, האמנתי שזה יגרום לי להרגיש יותר טוב עם עצמי.
בכל מקרה זה לא קרה, אז אני לא יודעת להגיד אם זה באמת היה עוזר. כרגע אני עדיין מרגישה ככה, שזה איזשהו אישור שאני צריכה בשביל עצמי לגמרי, ולא כדי שאני ״אוכל להגיד שאני לא בתולה״

לא התכוונתי לפרסם

התכוונתי גם במובן של להגיד לעצמך שאת לא בתולה, לא בהכרח להגיד לאחרים... מצטערת, הניסוח לא היה ברור מספיק.
כאילו, למה את צריכה לשכב עם מישהו (גם אם זה בשביל ההרגשה האישית שלך) רק כדי "להיפטר מכותרת הבתולה"?
זה לא בא לתקוף, זה באמת מעניין אותי.

BlacKitten

New member
באמת לא יודעת להסביר....

אני לא אומרת שזה הגיוני לחשוב ככה, זה גם לא בהכרח משהו שהייתי ממליצה לחברה שלי לעשות.
אבל אני בכל זאת מרגישה ככה. אני לחלוטין מתחרפנת מזה שאני עדיין בתולה, והתחושה היא שאולי אני לא ארגיש מלאת נסיון וחסרת פערים אחרי פעם אחת, אבל אני כן חושבת שזה ישפר לי את התחושה לפחות קצת, וכרגע זה הרבה בשבילי, זה עדיף על כלום.

shanit159

New member
זו שאלה יותר רחבה מענין הסקס...

למה אנשים עושים דברים בגלל לחץ חברתי ורצון "להיות כמו כולם"?
למה אנשים לא מוכנים להיות "לא נורמטיבים" ולהרגיש טוב עם זה?
למה מי שלא "הולך עם הזרם" אומרים שהוא "סוטה"?
החיים זה לא כביש שבו סטיה מהנתיב עלולה לגרום לתאונה...

shanit159

New member
הסיבה העיקרית לדעתי היא שלבני אדם יש נטייה

להתחבר עם אלה שדומים אליהם, וחלק גדול מהם מאמינים שככה צריך להיות... האנשים שהם במיעוט בחברה שהם חיים בה מתקשים למצוא אנשים מסוגם כי הם מעטים, ואז הם צריכים לבחור בין 2 אופציות: לשמור על השונות ולהתבדל מהחברה סביבם, או לוותר על הייחוד כדי להשתלב בחברה.

Reyn

New member
מי אמר לך שהיא עשתה את זה

מתוך רצון להיות כמו כולם? היא אפילו הסבירה אחר כך שזה היה בשביל הרגשה האישית שלה.
זה בכלל לא קשור לנורמות ולזרם. הצורך בזוגיות ובמיניות בא מבפנים, ומשם גם מגיע הרצון לסמן וי.

shanit159

New member
אתה לא עקבת אחרי השרשור כנראה...

התיחסתי להודעה של "נגמר לי הכוח" שלא הבינה מה הענין של "לסמן וי"...

Reyn

New member
אני רואה לאיזו הודעה התייחסת.

'נגמר לי הכוח' לא הבינה את הכוונה של BlackKitten בנוגע לסימון הV.
לאחר מכן BlackKitten הסבירה את כוונה, שסימון הV לא נועד לרצות את החברה אלא להיות שלמה עם עצמה.
זהו, התעלומה נפתרה, אין צורך להמשיך להשיב ל'נגמר לי הכוח' שלא מבינה מה העניין לסמן V - העניין כבר הוסבר.

Berethor

New member
גם אני לא מבין

אם כבר שוכבים זה כי באמת רוצים, לא בשביל לסמן V..

P i x i e s

New member
בתור אחת ששונאת את עצמה

ובגילך (22 בקרוב), אני רוצה להגיד לך שזה עובר.
יש שתי דרכים קיצוניות להתמודד עם השנאה העצמית הזאת שאנחנו חוות - אחת היא, כמוך, לנסות להימנע מזה כמה שיותר, כי "מי ירצה אותי" וכו', ואחת היא לשכב עם כל העולם. תכלס, שמחה שבחרת את הדרך הראשונה
את במצב טוב.
העניין הוא שרוב הגברים שתפני אליהם יסכימו אם תבקשי סקס. זה לא קשור לאיך שאת נראית אלא אוטומטית לעובדה שיש לך ***. אני משערת שלא נהנית מהמגעים המיניים פשוט כי לא היו לך רגשות או משיכה. היה לי חבר בגיל 16 שהכרתי בצורה יחסית וירטואלית, ואז כשנפגשנו והתנשקנו זה הגעיל אותי בטירוף.
בקיצור, מבטיחה לך שיהיה בסדר. לכל סיר יש מכסה, בכל משקל אפשר להראות מושך.

נ.ב - גם אני הייתי רותחת אם חברה הייתה עושה סקס (ועוד בפעם הראשונה!! דם וכו') על המיטה שלי אם הייתי מבקשת מפורשות שלא. לא משנה מאיזו סיבה.

Berethor

New member
מזה הזלזול הזה בגברים?

ברור שלגברים אכפת איך אישה נראת, *** זה לא הכל, יש עוד איברים בגוף האישה שמושכים או לא מושכים. אם לגברים באמת לא היה אכפת, למה נשים 'מתייפייפות' הרבה יותר בשביל גברים מאשר הם בשביל נשים, נו באמת. לכל אישה יש *** וכמעט כל אישה מסוגלת לקיים יחסי מין, השאלה היא מה יש גם בנוסף לזה, פיזית ואישיותית. לדעתי היא לא נהנתה מהמגע המיני והרומנטי או בגלל השנאה העצמית, או בגלל שהיא א-מינית וא-רומנטית. מה שכן ברור שהאקסים שלה כן רצו אותה, אחרת הם לא היו איתה. מה שדחה אותם בסופו של דבר זה בעיקר הסלידה שלה ממגע ואקטים זוגיים, ולא איך שהיא נראת.

Berethor

New member
סיפור עצוב, אבל יש לי כמה רעיונות

קודם כל חבל שאת שונאת את גופך ורוצה לעשות את זה רק בשביל V, צריך להבין שלעשות מין זה לא הסוף אלא רק ההתחלה, לכן אם אינך מעוניינת בחיי מין, אין צורך שתעשי את זה אפילו פעם אחת, רק בשביל הסטטוס של לא בתולה. את מספרת שכל פעם את מורידה במשקל, לאיזה משקל כבר הגעת(את לא חייבת לענות), מקווה שלא לאנורקסיה בקצב הזה, אסור להגזים עם זה! אנורקסיה זה הכי גרוע שיש. זה גם עצוב ומוזר איך היית כל כך קרובה לזה, בזוגיות והכל, אפילו ניסיון בשאר הדברים שהם לא מין עצמו, אן מצליחים בכל זה אני באמת לא מבין מה הבעיה להצליח גם בדבר עצמו, אחרי הכל זה על עיקרון דומה. אם את באמת רוצה לעשות את זה והבעיה העיקרית שלך זה שלא יראו אותך ועירום מלא, את יודעת שיש גם אפשרות לעשות את זה בעירום חלקי או אפילו עם בגדים או בחושך, או מתחת לשמיכה, כמובן שזה לא מצב אולטימטיבי כמו בעירום מלא או באור, אבל למי שלא מסוגל להתחיל מהרמה הגבוהה ביותר, אולי עדיף ממשהו יותר פשוט. הבעיה שלך עם מגע יותר קשה, כי מין לא יכול לכלול לא מגע, עקרונית אפילו המין עצמו זה סוג של מגע. את צריכה להפסיק עם השנאה העצמית שלך, את לא צריכה להיות מושלמת על מנת שמישהו ירצה אותך ויאהב אותך, עובדה האקסים שלך רצו אותך, היחידה שלא רצתה אותך הייתה את עצמך.

BlacKitten

New member
אוקיי...

אז ככה,
אני ממש לא בתת משקל, רחוקה מזה שנות אור (15 קילו מעל המשקל התקין לי לפי bmi)
ואתה לא צריך לספר לי על הצדדים המכוערים של אנורקסיה והפרעות אכילה, כמו שכתבתי בהודעה המקורית- הייתי שם.

כן זה חבל שאני שונאת את הגוף שלי, אבל זה המצב. ובאמת יש לי סיבות טובות. אחרי כל הקפיצות האלה במשקל כל השנים הגוף שלי ממש לא נראה כמו שגוף של בת 22 צריך להיראות.
והסיבה שהאקסים רצו אותי זה כי הם לא ראו אותי בעירום מלא.
לא ציינתי את זה בהודעה הראשית אבל כשהלכתי אל אותו בחור ״לסמן וי״ אז הצבתי תנאים של חושך מוחלט, וגם לא הרשתי לו לגעת בי ברוב המקומות בגוף.

אתה לא מבין מה הבעיה להצליח בדבר עצמו? זה כנראה כי אתה לא אישה. ואין פה מה להבין. פשוט לא הצלחתי להירגע ולאפשר את זה. למרות שרציתי את זה. רציתי את הוי הזה יותר מכל דבר אחר באותו רגע. והיה לי רק את הנסיון הזה כי אחר כך זה הסתבך והוא רצה שנחזור ואני לא רציתי, והבנתי שאני לא יכולה לבקש ממנו את זה שוב כי מבחינתו זה אומר שחוזרים. אז לא ביקשתי מאז שוב, למרות שמאוד רציתי.

אני עדיין תוהה עם עצמי אם הסלידה שלי ממגע היא בעיה נפרדת שיש לי או שזה פשוט מאוד בגלל שמאוד לא נוח לי עם הגוף שלי ואני לא רוצה שיראו/יגעו. עוד לא הגעתי למסקנה חד משמעית.

כרגע המצב הוא שזוגיות ומגע ומין זה משהו שאני בכלל לא בטוחה שרני יכולה להתמודד איתו, אבל אני רוצה להיות יכולה.
אני רוצה לעשות סקס רק כדי לשנות סטטוס כרגע ולא להרגיש חריגה, אבל אני רוצה לרצות את זה גם מסיבות ״נורמליות״ והגיוניות יותר.
אני מקווה שיום אחד אני אצליח....

למעלה