סיבות לחוסר נסיון מיני

• פותח הנושא lb215
  • פורסם בתאריך

Berethor

New member
את מתעלמת מהסיבה להתפלאות שלי

והיא הרקע שלך, סיפרת שעשית הרבה דברים מיניים, רק את המין עצמו לא הצלחת, על זה ההתפלאות שלי. מישהו שלא הצליח גם דברים אחרים לא הייתי מתפלא ככה, או מישהו שלא היה בסיטואציות שזה כמעט קרה כמו אצלך, זה הכל. כן אני לא אישה, אבל זה לא קשור, ההבדלים הטכנים בין גברים ונשים לא רלוונטים לדעתי, ומי שחושב שזה רלוונטי, זה גם אחת הסיבות לחשש שלו ממין, באשר לחששות או שנאה עצמית או חוסר הנאה זה יכול להיות גם אצל גבר. אני לא מסכים איתך שאקסים רצו אותך כי לא ראו אותך בעירום מלא, נהפוכו זה היה אחת הסיבות לכך שנפרדתם, זה והסלידה ממגע. לא ממש הגיוני שחבר שלך יאהב אותך בלבוש אבל לא בעירום מלא, נהפוכו אם הוא אוהב אותך בלבוש על אחת כמה וכמה שהוא היה אוהב אותך גם בעירום, כי הרי רוב הגברים זה בשבילם המצב האולטימטיבי שאישה שלהם יכולה להיות בו. חבל שאת רוצה לעשות סקס רק כדי לשנות סטטוס, באמת עדיף שזה יהיה כחלק מזוגיות, בכל אופן בהצלחה עם זה אם זה באמת מה שאת רוצה.

BlacKitten

New member
אם זה לא היה ברור

זה לא שלא הצלחתי לעשות את זה מבחינה נפשית, לא הצלחתי לעשות את זה מבחינה פיזית. (כאב לי, לא הצלחתי להשתחרר)

ולא אמרתי שהתנסתי בהרבה דברים מיניים....אמרתי שעם האקס היו קצת התנסויות. (ברמה של פעמים ספורות)

Berethor

New member
אה אוקיי

טוב אם זה פיזית בעיה שונה, למרות שפיזי ונפשי קשורים בהרבה מהמקרים האלה.

P i x i e s

New member
15 קילו מעל המשקל התקין

זה לא כזההה הרבה. מודה שלא בדקתי את נושא הBMI לעומק, הרבה טוענים שזה לא מדד תקין בכלל. אני לא אכנס לזה כי אני לא באמת יודעת, אבל אני למשל שוקלת 12-13 ק"ג מעל (והרגע בדקתי), אז אני בטוחה שאת לא נראית רע כמו שאת חושבת. מוכנה להחליף תמונות אם זה יעזור.

BlacKitten

New member
אני יודעת

ש-bmi זה לא המדד הכי טוב, ובאופן כללי אנשים שונים עם אותו bmi יכולים להיראות שונה לגמרי כי לכל אחד מבנה גוף שונה.
זאת הייתה הדרך שלי להסביר שאני ממש רחוקה מתת משקל....
בכל מקרה רק אני יודעת כמה רע אני נראית מתחת לבגדים....ותאמיני לי שזה רע מאוד :/

P i x i e s

New member
בלי להכיר אותך

אני בטוחה שזה לא רע כמו שאת חושבת. אני אומרת את זה בביטחון מלא כי גם אני מתעבת את איך שאני נראית.
אני מסתכלת על עצמי ומתה לעשות שאיבת שומן. אני לא מרוצה מהמידה שלי, מאיך שאני נראית עם או בלי בגדים, ובכל זאת יש לי ניסיון. נכנסתי לפורום הזה סתם מתוך סקרנות אבל המקרה שלך באמת מעניין. אני מאמינה ומקווה שכשיבוא האדם הנכון, גם את תביני הרבה דברים על עצמך.

ליבו17

New member
מין וזוגיות אינם הבעיה כלל

אני משערת (אם יורשה לי) שהסיבה שלא הצלחת להנות מהחוויות שהיו לך היא פשוט עצם השנאה העצמית והרתיעה מעצמך ומהמראה שלך.

הפתרון כמובן נעוץ בהתמודדות עם היחס הזה שלך לעצמך ולא עם עניין המשקל כשלעצמו. כפי שאמרת, חשבת שכשיהיה לך חבר אז הכל יפתר וזה התפוצץ לך בפנים - למה? כי חיזוק חיצוני (=אהבה של מישהו אחר כלפייך) לא יכול להחליף את האהבה והקבלה שלך כלפי עצמך.
זה ימשיך לחזור כמו בומרנג עד שתעשי תהליך עם עצמך שיבנה לך בדיוק את החלק החסר הזה. וכשזה יקרה יהיה גם פתח לזוגיות טובה (ולא משנה מה יהיה המשקל שלך)...

יש המון אנשים בעולם שרחוקים מאוד מאידאל היופי ולמרות זאת נמצאים בזוגיות טובה וחולקים אהבה אמיתית עם מישהו. גם את יכולה להגיע לשם.

BlacKitten

New member
אני עודה תהליך עם עצמי

במישור הפיזי זה המאבק במשקל בערך כל החיים...
ובמישור הנפשי אני בטיפול פסיכולטגי כבר הרבה זמן.

אני כן מרגישה שדברים זזים, אבל השנאה הזאת לעצמי ולגוף שלי היא משהו מאוד מושרש, וגם מוצדק לדעתי, אז מאוד קשה לי להתגבר על זה.

ליבו17

New member
ליבי יוצא אליך

ויש מעט מאוד שאני יכולה לעשות כדי לתמוך בך מפה. אבל אנסה בכל זאת.

הבעיה בשנאה עצמית (על כל רקע, יש גם אנשים רזים ששונאים את עצמם) זה שמדובר במעגל שמזין את עצמו - וזה מתומצת במילה "מוצדק" שכתבת.
יש לך אמונה לגבי עצמך ואת כל הזמן טורחת למצוא הוכחות אוביקטיביות כביכול שהאמונה הזאת נכונה - וכך האמונה הזאת הולכת ומתחזקת.
רצף הפעולות החשיבתיות שאת נוקטת (אולי לא לגמרי במודע) הוא משהו שאפשר לשנות ובדרך זאת להשתחרר מההשלכות שלו.

באופן אוביקטיבי לחלוטין, את ראויה לאהבה (עצמית וחיצונית כאחד) מתוקף קיומך כאדם בעולם. אין לזה תנאי מקדים. וזה נכון לגבי כל אדם.
ולא צריך לזה הוכחות מיוחדות!
האדם שבך, על תכונותיו הטובות ועל תכונותיו האחרות (שאולי יש טעם לשנות או לפתח) - ראוי לאהבה, נקודה.

איך מגיעים לשם? טיפול זה יופי - אם את מרגישה שהוא עובד.
אם את לא מסופקת ממנו, אז שווה לשקול משהו אחר.
אני ממליצה בחום על טיפול קוגניטיבי התנהגותי שמתמקד בשינוי הרגלי חשיבה הרסניים (כמו מה שנראה לי שקורה אצלך). זה פחות חופר ויותר טכני אבל עשוי להיות מאוד מעצים.

BlacKitten

New member
תודה

כרגע, למרות שאני עדיין שונאת את עצמי, אני כן מרוצה מהטיפול כי הוא כן עוזר לי בהרבה תחומים אחרים בחיים.
בכלל, זה כמו אוויר לנשימה בשבילי, ויש לי מטפלת מדהימה, שאני ממש לא רואה את עצמי עוזבת אותה עכשיו.

בכל מקרה תודה על העיצות והאיכפתיות

B L I M P

New member
זה לא קל

אבל את צריכה להכריח את עצמך בצורה אקטיבית לחשוב על הדברים שבך שאת אוהבת ולהתרכז בהם. את נשמעת בחורה מאוד חכמה ובעלת מודעות גבוהה - ככה שבלי להכיר אותך אני בטוחה שמעניין להמצא בחברתך.

ולא משנה כמה את חושבת שאת נראית לא טוב - תאמיני לי שזה פחות גרוע ממה שזה נדמה לך. אני מכירה המון כוסיות שמסובבים אחריהן את הראש ברחוב שלא מבסוטות מאיך שהן נראות. אנחנו תמיד הרבה יותר מחמירות עם עצמנו מאשר מה שבאמת.

ועוד דבר - כמה מהבחורות הכי יפות והכי סקסיות שהכרתי היו בעודף משקל. כמה מהן אפילו היו ברמניות מאוד נחשקות. מה שהפך אותן לסקסיות היה החיוך המקסים שלהן, הבטחון שהן הפגינו, החברתיות שלהן - המון תכונות שבכלל לא קשורות למשקל גוף.

כשאני מסתכלת על בחורה שמחה וחייכנית, שלבושה בטוב טעם ובצורה מחמיאה היא הרבה יותר יפה בעיני ומושכת - הן כבחורה והן כבנאדם - מאשר איזו בחורה שהיא מקל מהלך.

בקיצור - אני מאחלת לך שתמצאי איך לשנות את דרכי המחשבה שלך ולהיות מאושרת. את נשמעת בחורה מקסימה שבהחלט מגיע לה..

Reyn

New member
ולכן האופן בו את מסתכלת על בחורות

שונה מהאופן בו גברים מסתכלים על בחורות. מה שלא אומר חלילה שדעתך חסרת חשיבות, במיוחד אם את מתייחסת לתפיסה שלה בחברה. אבל אם מסתכלים על העניין של מציאת זוגיות, הדעה שלך לא בהכרח מייצגת בהכרח את קהל היעד שמעניין את BlacKitten. זה כל מה שאני אומר.

B L I M P

New member
הבנתו שדיברתי עליהן

היו מחוזרות בטירוף. כן כן על ידי בנים.

וחוץ מזה שתאמין לי שבנות הרבה יותר שיפוטיות מגברים.. ככה שלקבל מחמאה מבחורה לדעתי הרבה יותר שווה מאשר לקבל אותה מגבר.

DDN

New member
פחד, חוסר מזל וחוסר בטחון עצמי

כל התיכון לא ממש יצא לי להתעניין בבנות.
בצבא, ניסיתי לחזר אחרי כמה, אבל תמיד הייתה ההרגשה שאלו שאני רוצה לא רוצות אותי (ולחילופין, אני לא רציתי כאלה שרצו אותי).

תמיד חשבתי - כשאקנה מכונית, אצליח להכיר, כשאתחיל ללמוד - אצליח להכיר, כשאגור לא עם ההורים - אצליח להכיר. וזה לא קרה.

בגיל 25 הייתה לי התנסות מינית ראשונה, נשיקה ראשונה, סקס ראשון ובתכלס - לא ממש נהניתי, גם הייתי לחוץ, וגם בדיעבד לא ממש נהניתי מהשותפה.

לקח לי הרבה שנים לתפוס את עצמי. כמובן, זה לא עוזר כשמגיעים לדייט ועונים בכנות על המצב שלי. הרבה פעמים נפסלים כי "אני מחפשת מישהו עם נסיון/רציני/קשר ארוך" ואם לא היו לך בגיל 30 לפחות 3 חברות רציניות, 5 שותפות שונות לסקס, ואקסית מיתולוגית אחת שאיתה גרתי לפחות שנה - כנראה משהו דפוק אצלי.

בגיל 32, הרבה בזכות "הידלקות" שלי על מישהי מהלימודים שלא הפכה ליותר מידידות הצלחתי להתקלף וללמוד. בשנת 2011, חיזרתי אחרי הרבה, יצאתי עם כמה, אחת מהן (האקסית) הייתה קשר של כמעט חצי שנה. למדתי מכל מערכת יחסים. האקסית, הייתה מבוגרת ממני בשנתיים וגם אחת ש"פרחה מאוחר", אז גילתה בהבנה ולדעתי די עזרנו אחד לשניה.

אפשר לומר ששנת 2011 הייתה מאוד לימודית, וכך כשהתחלתי את 2012 והכרתי את ארוסתי, הייתי מוכן סופסוף באמת לקשר.

DDN

New member
ושכחתי עוד משהו חשוב

בשנת 2011 הגעתי למסגרת חברתית שגם מאוד עזרה לבטחון העצמי שלי - פורום "היפה והחנון" פה בתפוז. בדיוק שידרו את העונה השנייה, והאנשים שהכרתי בפורום ההוא גרמו לי להרגיש בעל ערך, רצוי ומוערך. זה מאוד תרם לצורה שראיתי את עצמי, וכשאני מרגיש שאחרים מעריכים אותי, אני יכול להעריך את עצמי - וכנראה, זה באמת מה שעשה את ההבדל.

Oakman

New member
הסיבות שלי =\

כל ימיי בתיכון הייתי עם עודף משקל, אקנה וחוסר ביטחון עצמי
שהתחיל מאז שביסודי מלכת הכיתה סירבה להצעת חברות שלי.
בנות לא ממש הסתכלו לכיוון שלי, ואני לא מאשים אותם.
מסיבות כאלה ואחרות שדחפו אותי לבצע שינוי שהתחיל
סביבות גיל 16 ונמשך עד היום, נהייתי ספורטאי ואני משקיע
את כולי בספורט ולא יוצא לי לבלות רוב השנה.
במקום שאני גר בו בפריפריה אין כל כך
בנות בגילי שאני יוכל להכיר כשאני יוצא לרחוב ולא נוסע
במיוחד לתל אביב או משהו.
האמת זה כל כך מצחיק כי בזמן הצבא ובכל הזדמנות שיש, שאני יודע
לנצל, אני כן מתחיל עם בנות אבל הרוב (99 אחוז) נכשל.
לא פעם עברה המחשבה בראשי שיש איזשהו כוח עליון
שמפריע.
חברים בסוף זה יגיע, רק צריך לעשות ולנצל הזדמנויות.

למעלה