סיבתי לתמיכה בהתנתקות

• פותח הנושא nop10
  • פורסם בתאריך

nop10

New member
סיבתי לתמיכה בהתנתקות

ובכן, גוש קטיף נמצא ברצועת עזה - בתוך שטח לא כל כך גדול שאגב לא שייך או מסופח למדינת ישראל (מבחינת חוקית, לא מבחינתי). הבעיה מתחילה בכך שבנוסף למתנחלים שחיים שם (תקנו אותי אם אני טועה, אבל 8000 לא?) חיים מעל למיליון וחצי פלשתינים. מי מכם רואה בהם משהו חיובי? עכשיו יש לנו כמה אפשרויות, שאחת מהן נצטרך לבחור: - טרנספר לאותם מיליון וחצי פלשתינים למדינה אחרת (טרנספר - העברה למקום אחר במקרה הזה). ותענו לי בכנות אם זה נראה לכם אפשרי? הם הרי לא יסכימו, העולם לא יתן לנו ובהנחה ואיכשהו זה יקרה ישראל תוחרם וספק אם מדינות רבות (לא הפלשתינים) לא יצאו במלחמה עלינו. ד"א אין לאן להעביר אותם כיוון שאף מדינה לא מוכנה לקבל פלשתינים, עובדה. משמע: האפשרות הזאת לא ריאלית. - השארת גוש קטיף ורצועת עזה (בתקופה הזאת אני לא אתייחס גם ליהודה ושומרון) בידי ישראל. המשמעות של הדבר הזה היא סיפוח אותם מיליון וחצי פלשתינים לישראל והפיכתם לאזרחי המדינה. למה הם חייבים להפוך לאזרחים? כיוון שאם הם חיים בשטח ישראל הם צריכים לקבל אזרחות ישראלית... די פשוט. ומכאן יצא שסיפחנו לישראל מיליון וחצי פלשתינים (1,500,000!!!!!!!!!). להזכיר לכם שקצב הילודה של הערבים גבוה מאוד? הדבר הזה מוביל לכך שבעוד מספר שנים (רק עניין של זמן) מספר הערבים במדינה יעלה על היהודים. ובמצב הזה תשכחו מארץ ישראל ליהודים. תחליטו אתם אם זה מה שטוב לנו. -האפשרות השלישית והיא זאת שאני תומך בה היא יציאה מהשטחים. ולא, לא למען הערבים, אלא בשבילנו. מצדי שזה לא יוביל לשלום. ברגע שהם יעשו משהו קטן אני מתנדב להפציץ אותם. ברגע שנצא מהשטחים (ובמקרה שלנו מדובר בעזה) אין לנו מחוייבות לפלשתינים והם כבר לא הבעיה שלנו, אלא של עצמם. לדעתי זה המצב האופטימלי - מדינה שלנו ומדינה שלהם. ככה הם יחיו בתוך החרא שלהם ואנחנו לא נישא בשום אחריות אליהם. והכי חשוב - הם לא יהיו חלק מישראל וישראל תישאר מדינה יהודית, ציונית בעלת רוב יהודי ובלי סכנה למהפך דמוגרפי. האם יש עוד אפשרויות? ואם אין אז באיזו אפשרות אתם בוחרים?

בגלל זה אתה בעד../images/Emo35.gif

לישראל אין ושם זכות בכלל לנסות לטרנספר את אותם פלסטינים מאדמתם שלהם, מלבד זאת מה זאת אומרת זה חשוב בשבילנו
הרי יש 1.5 מיליון אנשים ברצועת עזה משוללי זכויות, ועוד 2מיליון בגדה המערבית כנ"ל זאת הסיבה שצריך להפסיק את הכיבוש

InfinityX

New member
800,000 ערבים. לא מיליון וחצי.

ורובם המוחלט חי ברמת חיים כל כך נחותה, שטרנספר רק יעשה להם טוב.

TheOrion

New member
זה יותר ממליון ערבים.

פחות ממליון וחצי ערבים. א אחד לא יודע מספר מדויק, ואתה לא יכול להתיימר לדעת אותו. אולי זה 800,363? 800,365? או בכלל 799,678? רמז, זה אף לא אחד מהמספרים הנ"ל, כי יש יותר ממליון P:. טרנספר יעשה להם טוב?
. אז מה המתנחלים מתלוננים כשסך הכל מזיזים אותם כמה קילומטרים? זה יעשה להם טוב
.

InfinityX

New member
תמשיך להיות ראש קטן.

זה לפחות יעשה לך טוב. ובינתיים, כשאתה ממשיך לעבוד על עצמך, אני אסביר.. אתה שמעת בתקשורת שיש שם מיליון ערבים. הוא שמע מיליון וחצי. אני שמעתי פעם גם שני מיליון. מה נכון? מה שרשום על הדף. המועצה האזורית (אגף הביטחון) מקבלת מידע גם על הערבים, והם יודעים קצת יותר מכם ומהתקשורת כמה אנשים יש שם. ברור שלא התכוונתי שיש שם מספר עגול של 800,000. טרנספר יעשה להם טוב, כי הם חיים בתת-חיים. המתנחלים בגוש קטיף חיים ברמת חיים סבירה, טובה ואולי אף טובה מאוד. הם לא צריכים טרנספר. הערבים כן, כי במקום אחר תהיה להם עבודה, ותהיה להם פרנסה, ויהיה להם אוכל ויהיה להם בית. בעזה, וגם אם יהיה טרנספר ליהודים, לא יהיה להם בית. רק העשירים יקבלו את הקרקעות. ואני מבקש ממך לשכנע קודם כל את עצמך במה שאתה אומר, לפני שאתה מנסה לשכנע אותי.

TheOrion

New member
אני משוכנע מאוד במה שאני אומר...

אז הקל עליי להאמין לך, הצג לי את המסמך. הצג לי מקור מוסמך(לא אתר של קיצוניים. לא פורום רוטר. לא אתר "שלום עכשיו". מקור רשמי ומוסמך) שאומר שיש שם 800,000 לערך תושבים. במידה ויש טרנספר, אז טרנספר לאן? כרגע הם חיים בתת-תנאים כי יש עליהם סגרים כל מספר ימים. כרגע הם חיים בתת-תנאים כי כשמתנחלים שוכרים אותם לעבודה הם משלמים להם 45 ש"ח שכר עבודה ליום.(לא אני אמרתי, זה נתון שהבאתי מחדשות ערוץ 10, שהלכו ובדקו את זה בשטח) הם חיים בתת-תנאים כי כשיש סגר על השטחים אין להם איך לעבוד. כשיפסיקו הסגרים(או תפחת התדירות שלהם). כשיהיה להם יותר שטח להתיישב בו(אחרי ההתנתקות) אז יהיו להם חיים טובים יותר. רואה? אפשר בלי נטרנספר
. איזה מזל שאתה מבין ציניות, אחרת עוד היית מגיב להערה שלי על טרנספר למתנחלים
.

InfinityX

New member
אתה לא מבין מה אני אומר לך

קודם כל, כל מסמך שאני אביא לך מהאינטרנט לא יהיה אובייקטיבי ומוסמך, כי האינטרנט הוא מדיה תקשורתית. גם באינטרנט אתה יכול למצוא מקום שכתוב בו מיליון, חצי מיליון, שני מליון ומיליארד. זה לא משנה. מסמך כזה לא צריך להגיע אליך או אלי, כמו שהרבה מסמכים ממשלתיים לא אמורים להגיע אליך ואלי. אני אומר לך את זה כי שמעתי את זה מקצין הביטחון במועצה. אתה לא רוצה להאמין? תמשיך לזרוק מספרים. תהנה לך.. טרנספר לאן? יש להם 22 מדינות ואתה שואל אותי לאן? יש להם מדינה פלשתינית (ירדן), ואתה שואל אותי לאן? אם לא הבנת את דבריי, אחזור עליהם שוב: רק עשירים יקבלו את הקרקעות. העניים לא יזוזו צעד אחד נוסף. הם לא יקבלו עבודה, הם לא יצאו מהסבל הזה. הם יהיו סגורים בין גדר לים, קוץ במזרח התיכון ששונא אפילו את עצמו מרוב סבל. ביום שהרשות תכניס את ידה לכספת ותתחיל לטפל במוסדות ובאזרחים שלה, אז יהיה להם טוב. או לחילופין, מצידנו, טרנספר. הפתרון האידיאלי.

TheOrion

New member
אוי באמת...

אתה טוען ששמעת מקצין ביטחון במועצה כלשהי. זאת אומרת שגם אתה לא ראית מסמך כלשהו, קישור כלשהו, משהו שבכלל תומך במספר הזה. אין לך למעשה, לא הוכחה ולא רבע הוכחה לדבריך. אין להם מדינה פלשתינית. ירדן היא לא פלשתין, ירדן היא ירדן, נקודה. עוד מעט תהיה מדינה פלשתינית, חכה קצת. אה... עכשיו אתה מגד עתידות
. אולי אתה, בניגוד לשאר מגידי העתידות בפורום הזה, תהיה מוכן לתת לי את מספרי הלוטו? אם ישראל תעזור לרשות לעשות את הפעולות הנכונות, הן תעשנה, ואז החיים שלהם ישתפרו. איזה פשוט זה ללא טרנספר

E טי

New member
ירדן היא המדינה הפלסטינית

חבר הלאומים החליט על שתי מדינות במזרח התיכון, מעבר הירדן המערבי מדינה ליהודים ומעבר הירדן המזרחי מדינה לערבים. ירדן ניתנה ע"י ארה"ב לשייח ערבי, שישלוט על המקום ויקבל את הערבים, אלא שהשייח לאחר שקיבל שליטה על המקום לא הסכים לקבל אף פליט. לערבים תושבי ישראל נעשה עוול, ירדן נגזלה מהם. שילכו ויבקשו אותה.

TheOrion

New member
ירדן היא לא מדינה פלסטינית.

אם תלך ותגיד לירדני "אתה פלסטיני", ספק אם תחזור לספר לנו על זה. כמו שאם תבוא לישראלי ותגיד לו "אתה סעודי", אתה גם לא תתקבל באהדה מרובה. אמנם בהקמת המדינה הירדנית לא היה לאום ירדני, אך במהלך השנים קם הלאום הזה. נכון, זהו לא תהליך טבעי שהקים את הלאום, אך הלאום קם וכיום הוא עם ככל עם אחר. לכן, ירדן היא המדינה של הלאום הירדני, שהוא שונה מהלאום הפלסטיני. ירדן ניתנה ע"י בריטניה לשייח ערבי במתנה על כך שהוא תמך בהם. לא היתה שום התניה במתן השטח. לערבים תושבי ישראל נעשה עוול ענקי, הגיעו מתנחלים משיחיים והתיישבו להם על השטח שלהם.

E טי

New member
ברור

אם היית בא לערבי תושב ישראל לפני 80 שנה ואומר לו "אתה פלסטיני" התגובה היתה "מה?!" אם בכלל היתה כזאת. השליטה על ירדן ניתנה במתנה לשייח סעודי, שטחי ירדן ניתנו ע"י חבר הלאומים ליישוב ע"י ערבים תושבי ישראל.

BonDon

New member
למה לטרנספר?

שיחיו בדו קיום, כמו בחברון למשל.

שבחית

New member
איזה דו קיום יש בחברון? הערבים, כמו

בכל מקום אחר, צמאי דם. רוצחים נתעבים. שרוצים לזרוק את כולנו לים.. גם אם נהיה טיפשים וגירוש היהודים יהיה, הערבים לא יפסיקו להרוג ולפגוע בנו. יש להם עוד 22 מדינות שהם יכולים להיות בהם. אבל הם שונאים אותנו ורוצים לקחת לנו את מדינתינו היקרה והיחידה, ואנחנו נלחמנו ונלחם כדי להראות לרוצחים שאין לנו ארץ אחרת. אלוקים נתן לנו את הארץ הכי טובה, אז איך אנחנו מעיזים אפילו לחשוב לתת להם סנטימטר??

E טי

New member
לא העלית את כל האפשרויות

עידוד הגירה של ערבים מרצועת עזה - גנדי הי"ד. תעודות תושב לערביי עזה - פייגלין. מה גם שהנתונים שלך לא נכונים. המרחק בין גוש קטיף לעזה הוא יותר מהמרחק בין אשקלון לעזה. אם כך, לפי שיטתך גם את אשקלון יש לפנות. בעזה יש 800 אלף ערבים בגוש קטיף יש קרוב ל-10 אלף יהודים.

TheOrion

New member
אוח

אשקלון לא חלק מהרצועה, ולכן אין לפנות אותה. מה גם שאני לא בטוח בקשר למרחק. אתה חוזר על מנטרות ועל משפטים נבובים ולא מציג טענות. טרנספר, הוא הסביר יפה מאוד מדוע טרנספר אינו ריאלי. תעודות תושב? אתה רוצה גם לתת להם אזרחות? להפוך את הערבים לרוב? בעזה יש בערך מליון תושבים. זה מה שהרשות טוענת, והם יודעים הכי טוב.

E טי

New member
ומי החליט שגוש קטיף חלק מהרצועה?

אשקלון חלק מהרצועה כמו שגוש קטיף חלק מהרצועה. העובדה שאתה לא בטוח מה המרחק לא תשנה אותו. מי החליט שאת אלי סיני יפנו ואת נתיב העשרה לא? בעוד ששתיהם ישובים צמודים. אני לא אמרתי טרנספר. אני אמרתי עידוד הגירה. וזה מאוד ריאלי. תוכניות הוצגו לממשלה בידי גנדי. בקשר לתוכנית של פייגלין קרא פה. ולמה נראה לך שהרשות היא גורם אובייקטיבי בקשר למספר תושבי עזה?!

TheOrion

New member
חה חה חה...

נו באמת, עכשיו אתה מתווכח עם עובדות? עובדתית, אשקלון לא ברצועה וגוש-קטיף כן. זה כמו שתאמר שהמרחק בין אילת לירושלים גדול מהמרחק בין רבת עמון לירושלים, ולכן אילת לא עיר ישראלית כלל וכלל! החלטות ממשלה. בהן אני לא מתערב. אני מתערב בצורה שהן מבוצעוץת, וכרגע אין דופי באופן הביצוע. עידוד הגירה... דהיינו, להראות להם שבמקום אחר יש תנאים טובים יותר, ולהבטיח להם אותם. איך בדיוק ישראל, מדינה של 6 מליון אזרחין(לערך) יכולה להבטיח תנאי חיים טובים למליון(לערך) תושבים? כל תושב יצטרך לשלם אלפי שקלים למען זה. זה לא ריאלי. מה גם שהרבה מדינות לא מוכנות לקלוט אותם, מה שמצמם בהרבה את היעילות של התכנית שלך. למה נראה לך שיש בכלל גורם אובייקטיבי בעניין? כל צד מנסה להציג את המספר שנח לו. אני הולך על משהו באמצע. ברשות אומרים מליון וחצי, בישראל אומרים מליון, אני אומר משהו באמצע.

למעלה