יש עוד אפשרויות
לא ראיתי מה כתבו כאן אנשים, אז אני מצטער אם אני כותב משהו שכבר כתבו לפני. קודם כל, זה שהם תחת שלטון ישראל זה לא הופך אותם לאזרחים. יש הרבה סוגי מעמדים אחרים, כמו "שוהים בלתי חוקיים" או "תושבים ארעיים". דבר שני , אם כל כך לחוץ להיפטר מהם והכל למען בטחון ישראל, אז כמו שמעבירים את המתנחלים, שיעבירו את כל הפלשתינים (ומבחינתי גם את שאר ערביי ישראל) מג'נין ,יריחו, שכם וכו' לחבל עזה, ירכזו אותם שם במדינה שלהם, ואז יתנתקו. לא הגיוני? לא ריאלי? -בדיוק כמו שלא ריאלי להעביר את המתנחלים משם מאותם סיבות בדיוק!! אז הנה מצאתי פתרון שהלגיטימציה שלו משתלבת עם הלגיטימציה של העברת יהודים מבתיהם- אם זה 7000 או 100000 או יותר זה רק שאלה של מספרים ויכולת פיזית וטכנית, כי מרגע שאתה מאפשר לפי חוק להעביר אדם אחד- אין שום סיבה שלא תעשה את זה לכמה אנשים. אז תעשה את זה בנגלות. אבל הלגיטימציה ניתנה. עוד דבר, לגבי זה ששום מדינה לא תקבל אותם- קודם כל, המדינה ירדן היא בעצם מדינה של פלשתינים. בכל רגע נתון הם היו מתים לחזור לפה, אך את אחיהם הם לא יקבלו אליהם. דבר שני, אם אף אחד לא מוכן לקחת אותם, למה אנחנו צריכים לקבל אותם? אם אחיהם לא מקבלים אותם, למה אנחנו, המוגדרים בד"כ כאויביהם, נהיה הפראיירים?? אם נמשיך לעשות הכל כמו שהעולם רוצה רק כדי שיכירו בנו ויאהבו אותנו, כמו ילד קטן ומתחנף, אנחנו אף פעם לא נגדל להיות המבוגר שכולם מעריכים ומכבדים. אנחנו נישאר לנצח אותו ילד קטן, וימשיכו להתייחס אלינו ככה, ובצדק- כי לא תשאר לנו מספיק מדינה, כך שאין מצב שנהיה מעצמה כלשהי, וגם כי למרות כל הכוח והיתרון הטכנולוגי, לא מימשנו את יכולותינו והפגנו אותם מספיק כדי להוכיח לעולם שאנחנו ראויים למדינה הזאת. ולא לשכוח שאף מדינה גדולה כיום בעולם לא השיגה את הארץ שלה ע"י הרשאות מהאו"ם או משהו כזה- הכל היה בכוח הזרוע- צרפת, גרמניה, ארצות הברית ואפילו בריטניה (ואולי בעיקר בריטניה..) וכל האחרות - אולי כלפי חוץ הם "מצטערות" על האלימות שהייתה, או מצרות על הכאב שנגרם, אבל מה שבאמת קורה זה שהם לא מצטערות לרגע כי זו היתה הדרך היחידה להשיג את מה שעכשיו שלהן. לא נראה לי שארה"ב תחזיר עכשיו שטחים נרחבים לידי האינדיאנים, וכך גם עם שאר המדינות. אני מקווה שהגזירה הזאת תחלוף כמו גם האנשים שבראשה. יום טוב אנשים.