אתה לא נותן לאמת לבלבל אותך
"יחידים מהשמאל זה לא ציבור. אבל יחידים מהימין זה ציבור?!" יחידים מהימין? עשרות אלפי מפגינים זה יחידים?! מתי ראית הפגנת שמאל בה נעשה שימוש בשואה? אתה מסלף עובדות ואתה שקרן גרוע. "עובדתית יצא ציבור לא מבוטל מימין והשתמש בשואה ככלי לגיטימי להבעת דיעה פוליטית." אני מבקש שתראה לי את הציבור הזה". צפה בחדשות. "עשו בחירות אחרי? אז למה רק ב77' נבחר בגין המנוח?" נו, בדיוק. עשו בחירות ב-77'. ומי נבחר? מפלגת "מצפן"? עשו בחירות אחרי 3 שנים! לא באותה שנה...ש-ל-ו-ש שנים! אז לפי מה שאתה אומר הבחירות הבאות צריכות להתקיים ב2008 בתור משאל-עם רטרו-אקטיבי...אידיוטי לגמרי המשפטים שיוצאים ממך. קצת על ההתיישבות ברצועת עזה: כפר דרום הוא היישוב הראשון שהוקם. "הישוב הוקם לראשונה בשנות ה-30 באדמות שרכש טוביה זיסקינד אולם במהלך מאורעות 1936 עד 1939 ננטש המקום והקרקע נמכרה לקק"ל. ב-1946 המקום יושב שנית בחיפזון טרם קביעת גבולות החלוקה וזאת בכדי לקבוע עובדות. ב-1970 יושב הישוב בשלישית בעידודו של ראש הממשלה דאז לוי אשכול." (ויקיפדיה) 1.)אינצקולפדיה שניתנת לעריכה ע"י משתמשים... 2.)יש ליישב שטחים בתור האחזות למען מיקוח של גבולות עתידיים כמו שנעשה טרם הקמת המדינה,ויש להקים התנחלויות: "ראשיתו של הגוש היא בהצעתו של יגאל אלון ב-9 במאי 1968 לממשלה להקים שני ישובים אזרחיים או היאחזויות נח"ל בין עזה לרפיח, אלון נימק את הצורך בהקמתם הישובים:קיימות משבצות קרקע אשר בהכשרה לא יקרה ניתן להכשירן." (מתוך אותה אינציקלופדיה.) 3.)כשהזנתי את הערך גוש-קטיף באותה אינצקלופידה לא מצאתי שום דף עם הציטוט אותו הבאת. לוי אשכול היה המתנגד הנחרץ ביותר ליישוב השטחים הכבושים. מצד שני כשנכנסתי להגדרה של גוש-קטיף באותה אינציקלופדיה...זוכר שאמרת ש40 אחוזים מתוצרת החלקאית מגיעה מהגוש? "10% מהייצור החקלאי בארץ ישראל מקורו בגוש קטיף" יש הבדל בין 10 ל40 לא? "ועכשיו בקשר לממשלת המערך במצע של המערך, גם לא דובר שום דבר על פירוק התנחלויות להזכירך." לא הבנתי מה הקשר...עובדתית לא חוקק שום חוק עד הפלישה ב74' של יישוב,ולא נקבע במצע של המערך ישוב השטחים הכבושים... עובדות...לא תאוריות. "לפי ההגדרה שהבאתי, זה טיהור אתני. אתה חולק על ההגדרה?" כן אני חולק על ההגדרה כשיש אפשרות עריכה של משתמשים. תן לי הגדרה מילונית,אינצקולפדיה שבה יש אפשרות עריכה של משתמשים אינה מילון,במיוחד שלפני שלושה חודשים באותו ערך היה כתוב משו אחר לחלוטין. "זאת לא פעילות מחאה - זאת עברה על החוק." חסימת כבישים היא עבירה על החוק. גם של חקלאים ושאר ירקות. למה אתה מתחמק מעובדות יבשות? אני לא מתכוון לחזור על מה שכתבתי כבר שלוש פעמים. "יוסי שריד...מדובר באדם בודד שדיבר בתאוריה שלא יצאה לפועל." וזה סותר? אתה ביקשת לראות קריאה למרי אזרחי מפי ח"כ." מדובר בתאוריה...בפועל לא נעשה שום דבר כזה מצד שריד. מנגד אלדד בפועל,לא בתאוריה,קרא למרי אזרחי. בפו-על. "יוסי שריד הוא מוביל של ציבור שלם. אם הוא קורא לסרבנות, והציבור שלו ממשיך לתמוך בו, אז הציבור שלו קורא לסרבנות. גם אם הדבר עוד לא התנסה" יוסי שריד הוא אדם בודד...ומדבר בשם עצמו,הציבור שלו אינו עדר ואינו מחוייב ללכת בצורה עיוורת אחרי כל הדברים שהוא אומר,בדיוק כמו שהציבור של הנדל ואלדד אינו עדר,אבל בחר לעשות את הדברים גם לפני שאמרו את מה שאמרו.