סיבתי לתמיכה בהתנתקות

• פותח הנושא nop10
  • פורסם בתאריך

E טי

New member
הרצועה היא לא שטח מוגדר.

גבולות מדינת ישראל כן. במשטר דמוקרטי, הכרחי שהאזרחים ישתתפו בכל החלטות הממשלה. לא רק בביצוען. אני לא ביקשתי מאיש לשלם שקל. עלות הפיצויים של תכנית ההתנתקות למדינה עומד על יותר ממליארד וחצי בלי לדבר על פיצוי לחקלאים. וזה רק עלות הפיצויים. בסכום כסף כזה יכולת להציע לרבע מתושבי עזה פיצויים. יש גורם אובייקטיבי. חוקרים אמריקאים. ולפי הנתונים שלהם יש 800 אלף.

z dead

New member
אני לא מבין את הויכוח האידיוטי הזה.

מיליון או מיליון וחצי או אפילו 800 אלף פלסטינים 8,000 או 10,000 מתנחלים. ככה וככה מדובר על פי 12 או פי 10 או 8 יותר. זה ממש משנה הסמנטיקה? "במשטר דמוקרטי, הכרחי שהאזרחים ישתתפו בכל החלטות הממשלה" אני לא בקשתי להכנס להתחנלוית...עשו משאל עם אז? שאלו מישו? ראית שמלאנים עם צלב קרס? ראית סרבנות בכזה סדר גודל בגלל החלטה אחת ולא אחרי תהליך של 40 שנה? ראית חסימת כבישים,כינוי שוטרים וחיילים בתואר כמו נאצי,וקריאה ברורה למרי אזרחי ע"י ח"כים (ע"ע אריה אלדד)? הממשלה היא הגוף המחוקק,חוק זה חוק..גם אם לא נוח לכם. אפשר לחשוב שאנחנו נהנו במשך 40 שנה מהחוקים של המדינה הזאת... יותר מזה כשכנופיה של משיחיים נכנסה ב74' באופן בלתי חוקי לשטחים הכבושים מישו שאל אותי? מישו שאל את הממשלה דאז?! זה שאחר כך הושגה פשרה,ונבנו עוד התנחלויות לא אומר שההתנחליות לא נולדו בחטא. עלות הפיצויים של תכנית ההתנקות עולה יותר מעשרה מיליארד שקלים? עלות ההתנחליות כל שנה - 4 מיליארד שקלים...תכפיל ב20 שנים לפחות בחישוב שרק לפני 20-30 שנה זה עבר לכזה סדר גודל. רק 20 שנים של התנחלויות עלו למדינה סכום משוער של...80 מיליארד שקלים! די להתבכיין ודי לסלף עובדות או להטפל לדברים הלא חשובים באמת. עוד שלושה שבועות יעשו את המהלך שהיו צריכים לעשות מזמן.

E טי

New member
אבל למה לשקר?

עלות ישובי גוש קטיף כל שנה 4- מיליארד שקלים. ישובי גוש קטיף הם בין הישובים היותר משלתמים כלכלית למדינת ישראל. 40% מיצוא החקלאות בארץ מגיע משם. המשתלה הכי גדולה בארץ. וזאת רק התחלת הרשימה. אז בבקשה, די לשקרים.

z dead

New member
אוי אוי...די לשקרים...

רק לנקודה הזו התייחסת..מעניין למה? יותר נוח אה... "ישובי גוש קטיף הם בין הישובים היותר משלתמים כלכלית למדינת ישראל. 40% מיצוא החקלאות בארץ מגיע משם. המשתלה הכי גדולה בארץ. וזאת רק התחלת הרשימה. אז בבקשה, די לשקרים." הכסף הזה מגיע לידי המדינה או לידי המתנחלים? נקח את הנקודה הלאה: 40 שנה של מחסור בכסף עקב ההעדפה להתחנלויות גרמה למצב של שתי מדינות בתוך מדינת ישראל: אחת - שיש להם שניה - שאין להם. יכלה להיות כאן אוטופיה. במקום - חברה קפיטליסטית מונופליסטית עם פערים מהכי גבוהים בעולם של חינוך ורמת חיים בין האכלוסיות השונות.

E טי

New member
אתה מדבר?!

לשאר הנקודות התייחסתי בהודעה למטה. כל יצוא במדינת ישראל הוא רווח עצום לכלכלה הישראלית. לך תלמד קצת כלכלה. על אותו מטבע 40 שנה של מחסור בכסף עקב העדפה לקיבוצים גרמה למצב של שתי מדינות בתוך מדינת ישראל: אחת - שיש להם .

z dead

New member
אתה מדבר?

לא התייחסת לכל הנקודות אבל שיהיה... כל יצוא במדינת ישראל הוא עצום לכלכלה הישראלית - בהנחה שלא עושים הקלות במיסים,ובהנחה שהמדינה מקבלת חלק מהרווחים. הקיבוצים מחוייבים למכור את התוצרת שלהם לתנובה...ישובי גוש-קטיף? העדפה לקיבוצים? ההקצבה לקיבוצים כבר שנים לא קרובה ברמתה להקצבה להתנחלויות... הקיבוצים היו המגזר הכמעט יחידי שהיה יצרני באותן שנים של תחילת המדינה. לא היה שום מגזר אחר...היה היי-טק? היה טקסטיל? היתה רק חקלאות ותו לא. ההתנחליות? עוד טיפה בים אחרי שמקזזים את את ההוצאות בכסף. מעבר לזה שהם נכנסו למשבצת שכבר היתה קיימת,ובשנים בהן היו עוד מגזרים יצרניים במשק,בניגוד כאמור לקיבוצים. מעבר לזה שגם הקיבוצים לא חפים מאשמה...אלו טרפה ואלו נבלה.

E טי

New member
אתה לא ביקשת המדינה כן.

ממשלות ישראל ממלחמת ששת הימים ועד ממשלת שרון, עודדו ישוב בגוש קטיף. רבין קבע את המזוזה באלי סיני. רבין הבטיח בהסכמי אוסלו שמירה על גוש קטיף. הישוב היחיד שרצה לפנות היה נצרים. עשו אינספור משאלי עם מאז. זה נקרא בחירות. משנת 67 עד היום לא קמה ממשלה אחת שמנעה התיישבות בגוש קטיף. אם רצית לשנות את זה, יכלת להקים מפלגה שתפסיק את ישוב גוש קטיף. סרבנות - "היום שבו תינתן פקודה טרנספר, שהיא בלתי חוקית בעליל, יהיה גם היום של סירוב פקודה!" (יוסי שריד) חסימת כבישים - חקלאים, עובדי תעש, נהגי מוניות, נהגי משאיות, עובדי הסתדרות, סטודנטים, עובדי נמלים. וזה רק מהשנה האחרונה. כינוי שוטרים וחיילים בתואר נאצי - ישעיהו לייבוביץ' - "חיילי צה"ל הם יודו-נאצים", שלמה גזית - "החיילים הדתיים מזכירים לי את הנאצים."

z dead

New member
די לשקרים אמרנו לא?

"כינוי שוטרים וחיילים בתואר נאצי - ישעיהו לייבוביץ' - "חיילי צה"ל הם יודו-נאצים", שלמה גזית - "החיילים הדתיים מזכירים לי את הנאצים." לו היית שואל את ליבוביץ מה הוא חושב על השמאל היית שומע דברים לא פחות גרועים. והוא אמר לא פעם מה הוא חושב על השמאל... וגם אם נצא מנקודת הנחה שהוא שמאלן... ישעיהו ליבוביץ הוא אחד,בודד,אינדיבדואל,מדבר בשם עצמו. מנגד...יצא לו חלק ארי של ציבור מתנגדי ההתנתקות עם טלאים,קריאות לשוטרים וחיילים,ואמירה שהשימוש בשואה הינו לגיטמי. ולקרוא לישיעהו ליבוביץ שמלאני זה כמו לקרוא ללפיד שמלאני...שגם אותו ציטטו אנשי ימין כמי שהשתמש בשואה. ירדתם מזה כבר? קריאה למרי אזרחי כמו של אלדד היתה? לא היתה... עשו משאל-עם או לא עשו? לא ענית לי. ב74' אחרי שנכנסה הכנופיה בצורה בלתי חוקית והושגה הפשרה עם רבין(מחליפו של גולדה שהחליפה את שרת) נערכו בחירות? כשבחרו בשרת (אם אני זוכר נכון) במצע של מפא"י או מערך דובר על יישוב השטחים הכבושים? יש ממשלה,יש כנסת תפקידם לבצע את המוטל עליהם. כמו אז,גם היום. יוסי שריד והאמירה שלו: יש הבדל בין גירוש אתני למיקום מחדש של אכלוסיה,כל ילד יודע את זה. ואם תרצה הגדרה מילונית של גירוש אתני תקבל..ולא פה לא מדובר בגירוש אתני. יותר מזה...האמרה שלו אף פעם לא עמדה במבחן התוצאה,מדובר רק בתאוריה,ושוב מדובר בדעה של אדם אחד,ושוב...בניגוד להמוני המתנחלים שקוראים בגלוי לחיילים לסרב. חסימת כבישים: הסטודנטים או הנהגים או שאר ירקות פיזרו מסמרים? שפכו שמן? עשו את ההפגנה במטרה ל"עצור את המדינה"...כמו שנוסח בפלקט של מתנגדי ההתנקות? או שעשו את זה בתור מחאה ותו לא? שנינו יודעים את התשובה.

E טי

New member
לא נמאס לך?

ישעיהו ליבוביץ' הוא אחד האנשים היותר נערצים על השמאל הישראלי. אם תוכל להביא לי את הדברים שהוא אמר על השמאל זה מאוד יועיל לי. עוד כמה ציטוטים בנושא: "ילדי חברון הם "היטלר-יוגנד""פרופ' משה צימרמן מהאוניברסיטה העברית "התנהגותם של אלה המכונים נוער הגבעות מקרב המתנחלים מזכירה את זו של גלוחי הראש באירופה ובארה"ב" - עוזי בנזימן (הארץ). "ראשי החרדים הם אויביה של הדמוקרטיה לא פחות מהחולצות השחורות או מראשי מפלגת הפועלים הסוציאל-סוציאליסטית של גרמניה (שמה המלא של המפלגה הנאצית)" מכאל הרסגור (הארץ). "אלי ישי פועל לפי חוקי נירנברג (בהיותו שר הפנים)...הסרט (הסברה של ש"ס) הזכיר לי סרט תעמולה נאצי" שולמית אלוני (מעריב). "עורכי דר-שטורמר (בטאון המפלגה הנאצית) היו נהנים לקרא את הכותרות הללו (של תעמולת הליכוד)." (הארץ). "אזרח, הדת היא אויבתך, חובה על כל אזרח ישראלי להילחם בה...כשבוחר אדם להאמין לשקרים האלה, הוא משליך לפח האשפה את מהות האדם...יבואו אחרים ויגידו זה עושה טוב...גם מצטרפים רבים לתנועה הנאצית הרגישו התרוממות רוח ושמחה." (בטאון אגודת הסטודנטים באוניברסיטת תל-אביב). "ניתן להכליל אמירה על המתנחלים האידיאולוגים שהם גרועים הרבה יותר מכל ניאו-נאצי באוסטריה." (קדמה) יגאל תומרקין - "כשאני רואה חרדים, אני מבין את הנאצים" או "אני מזהה דתיים לפי הריח שלהם" "יצא לו חלק ארי של ציבור מתנגדי ההתנתקות עם טלאים" חלק ארי? כמה ניצולי שואה תושבי נווה דקלים. עניתי לך - עשו. משאל עם הוא תחליף זול לבחירות. עשו בחירות. ותאמין לי, כל מתנגדי ההתנתקות מעדיפים בחירות. "הושגה פשרה עם רבין"?! רבין תקע להם את המזוזה! על איזה פשרה אתה מדבר?! כל ממשלות ישראל תמכו ביישובי גוש קטיף. המפלגה היחידה שהתנגדה להם היתה המפלגה הסהרורית "מצפן", וכמות המנדטים הראתה מה העם חושב על זה. הממשלה והכנסת תפקידם לבצע מה שהעם בוחר! אם הממשלה מבצעת דבר המנוגד למצע שנבחרו עליו, הממשלה היא לא דמוקרטית! יוסי שריד אמר את האמריה שלו בהקשר להצעת גנדי הי"ד. שהדבר היחיד שאמרה היה פינוי מרצון. והנה ההגדרה בשבילך "טיהור אתני הוא גירוש בכוח, שמטרתו יצירת הומוגניות אתנית בטריטוריה מוגדרת, ובכך מחיקת ההיסטוריה הקודמת של אותה טריטוריה." (ויקיפדיה) חסימת כבישים: אם תראה לי, ולו מתנחל אחד, שזרק מסמר או שפך שמן על הכביש אני מוכן לתת לך מה שתבקש. "לעצור את המדינה" זאת פעולת מחאה.

z dead

New member
כן..נמאס לי מהצביעות שלך.

אתה יכול להמשיך ולצטט עוד אלפי יחידים...לא מדובר בציבור אלא ביחידים כמו שכבר אמרתי בפעם האלף. "יצא לו חלק ארי של ציבור מתנגדי ההתנתקות עם טלאים" חלק ארי? כמה ניצולי שואה תושבי נווה דקלים." למה אתה מסלף דברים? אמרתי רק טלאי? דברתי על קריאה לשוטרים וחיילים בתואר "נאצי" ועל עוד דברים אחרים. אתה מצטט את מה שנוח לך,כי אתה כאמור צבוע שקורא לי לא לשקר. עובדתית יצא ציבור לא מבוטל מימין והשתמש בשואה ככלי לגיטימי להבעת דיעה פוליטית. בשמאל זה לא קרה,ושוב...יחידים זה לא ציבור. "עניתי לך - עשו. משאל עם הוא תחליף זול לבחירות. עשו בחירות." עשו בחירות אחרי? אז למה רק ב77' נבחר בגין המנוח? ולא ב74'? "הושגה פשרה עם רבין"?! רבין תקע להם את המזוזה! על איזה פשרה אתה מדבר?!" על איזו פשרה אני מדבר? על אותה פשרה עליה דברתי במשך 3-4 הודעות. כניסה לא חוקית של כנופיה,והתפשרות של רבין אחרי לחץ של פרס. עובדתית לא נעשתה לפני כן שום החלטת ממשלה בנושא יישוב השטחים הכבושים...ושוב,במצע של המערך לא דובר על שום דבר ולא קרוב לזה. "טיהור אתני הוא גירוש בכוח, שמטרתו יצירת הומוגניות אתנית בטריטוריה מוגדרת, ובכך מחיקת ההיסטוריה הקודמת של אותה טריטוריה." (ויקיפדיה) טיהור אתני לא יכול להתבצע כאשר מדינה בעלת אותו רוב אתני ממקמת מחדש את אותו רוב,זה נקרא הערכות מחדש,כמו שנעשה בהרבה מקומות אחרים בעולם. למעשה כמעט ואין מדינות כובשות בהן זה לא נעשה. טיהור אתני מדבר על אכלוסית מיעוט אתני שמפונה ע"י רוב אתני השלט במדינה ואותה אינצקלופדיה ממנה הבאת את הדוגמה ניתנת לעריכה ע"י משתמשים..שכמובן גם השתמשו בה(כנס ללינק (עריכה) ותראה). כי לפני פחות משלושה חודשים כל מה שאמרתי כאן הובע בערך של גירוש אתני. "חסימת כבישים: אם תראה לי, ולו מתנחל אחד, שזרק מסמר או שפך שמן על הכביש אני מוכן לתת לך מה שתבקש." אמרתי מתנגדי התנתקות... או שמא זה היה שמאל ששפך שמן? כן כן בהכל השמאל אשם,הכל קונספירציה. "לעצור את המדינה" זאת פעולת מחאה." זאת לא פעילות מחאה - זאת עברה על החוק. לנקוט בצעדים מסוימים כדי לפגוע במדינה זאת לא מחאה,במיוחד כשאותם "מפגינים" מצהירים מראש על הכוונות שלהם,אין חוכמות,הצהרה חד-משמעית. יוסי שריד...מדובר באדם בודד שדיבר בתאוריה שלא יצאה לפועל. מנגד ושוב אני אדגיש את זה כי יש לך ראיה וזכרון סלקטיבי.. מנגד ציבור שלם של מפגינים קורא לחיילים ולשוטרים לסרב פקודה בפועל,היום,כל יום. או שתתייחס לכל מה שאני רושם,אבל להכל..מבלי לסלף כמו שאני מתייחס. או שתודה שה"אמת" שלך לא מחזיקה מים.

E טי

New member
על מה אתה מדבר?

"יחידים זה לא ציבור." יחידים מהשמאל זה לא ציבור. אבל יחידים מהימין זה ציבור?! "עובדתית יצא ציבור לא מבוטל מימין והשתמש בשואה ככלי לגיטימי להבעת דיעה פוליטית." אני מבקש שתראה לי את הציבור הזה. "עשו בחירות אחרי? אז למה רק ב77' נבחר בגין המנוח?" נו, בדיוק. עשו בחירות ב-77'. ומי נבחר? מפלגת "מצפן"? קצת על ההתיישבות ברצועת עזה: כפר דרום הוא היישוב הראשון שהוקם. "הישוב הוקם לראשונה בשנות ה-30 באדמות שרכש טוביה זיסקינד אולם במהלך מאורעות 1936 עד 1939 ננטש המקום והקרקע נמכרה לקק"ל. ב-1946 המקום יושב שנית בחיפזון טרם קביעת גבולות החלוקה וזאת בכדי לקבוע עובדות. ב-1970 יושב הישוב בשלישית בעידודו של ראש הממשלה דאז לוי אשכול." (ויקיפדיה) ועכשיו בקשר לממשלת המערך במצע של המערך, גם לא דובר שום דבר על פירוק התנחלויות להזכירך. לפי ההגדרה שהבאתי, זה טיהור אתני. אתה חולק על ההגדרה? חסימת כבישים: או קיי, אז תראה לי מתנגד התנתקות אחד שזרק מסמר או שפך שמן על הכביש. "כן כן בהכל השמאל אשם" זה דווקא נשמע הגיוני... אחרי שהם הוציאו עין לחייל בהפגנה שלהם, אני לא מתפלא עליהם. "זאת לא פעילות מחאה - זאת עברה על החוק." חסימת כבישים היא עבירה על החוק. גם של חקלאים ושאר ירקות. "לנקוט בצעדים מסוימים כדי לפגוע במדינה זאת לא מחאה" אם כך עמיר פרץ צריך הימצא מזמן מאחורי סורג ובריח. "יוסי שריד...מדובר באדם בודד שדיבר בתאוריה שלא יצאה לפועל." וזה סותר? אתה ביקשת לראות קריאה למרי אזרחי מפי ח"כ. יוסי שריד הוא מוביל של ציבור שלם. אם הוא קורא לסרבנות, והציבור שלו ממשיך לתמוך בו, אז הציבור שלו קורא לסרבנות. גם אם הדבר עוד לא התנסה.

z dead

New member
אתה לא נותן לאמת לבלבל אותך

"יחידים מהשמאל זה לא ציבור. אבל יחידים מהימין זה ציבור?!" יחידים מהימין? עשרות אלפי מפגינים זה יחידים?! מתי ראית הפגנת שמאל בה נעשה שימוש בשואה? אתה מסלף עובדות ואתה שקרן גרוע. "עובדתית יצא ציבור לא מבוטל מימין והשתמש בשואה ככלי לגיטימי להבעת דיעה פוליטית." אני מבקש שתראה לי את הציבור הזה". צפה בחדשות. "עשו בחירות אחרי? אז למה רק ב77' נבחר בגין המנוח?" נו, בדיוק. עשו בחירות ב-77'. ומי נבחר? מפלגת "מצפן"? עשו בחירות אחרי 3 שנים! לא באותה שנה...ש-ל-ו-ש שנים! אז לפי מה שאתה אומר הבחירות הבאות צריכות להתקיים ב2008 בתור משאל-עם רטרו-אקטיבי...אידיוטי לגמרי המשפטים שיוצאים ממך. קצת על ההתיישבות ברצועת עזה: כפר דרום הוא היישוב הראשון שהוקם. "הישוב הוקם לראשונה בשנות ה-30 באדמות שרכש טוביה זיסקינד אולם במהלך מאורעות 1936 עד 1939 ננטש המקום והקרקע נמכרה לקק"ל. ב-1946 המקום יושב שנית בחיפזון טרם קביעת גבולות החלוקה וזאת בכדי לקבוע עובדות. ב-1970 יושב הישוב בשלישית בעידודו של ראש הממשלה דאז לוי אשכול." (ויקיפדיה) 1.)אינצקולפדיה שניתנת לעריכה ע"י משתמשים... 2.)יש ליישב שטחים בתור האחזות למען מיקוח של גבולות עתידיים כמו שנעשה טרם הקמת המדינה,ויש להקים התנחלויות: "ראשיתו של הגוש היא בהצעתו של יגאל אלון ב-9 במאי 1968 לממשלה להקים שני ישובים אזרחיים או היאחזויות נח"ל בין עזה לרפיח, אלון נימק את הצורך בהקמתם הישובים:קיימות משבצות קרקע אשר בהכשרה לא יקרה ניתן להכשירן." (מתוך אותה אינציקלופדיה.) 3.)כשהזנתי את הערך גוש-קטיף באותה אינצקלופידה לא מצאתי שום דף עם הציטוט אותו הבאת. לוי אשכול היה המתנגד הנחרץ ביותר ליישוב השטחים הכבושים. מצד שני כשנכנסתי להגדרה של גוש-קטיף באותה אינציקלופדיה...זוכר שאמרת ש40 אחוזים מתוצרת החלקאית מגיעה מהגוש? "10% מהייצור החקלאי בארץ ישראל מקורו בגוש קטיף" יש הבדל בין 10 ל40 לא? "ועכשיו בקשר לממשלת המערך במצע של המערך, גם לא דובר שום דבר על פירוק התנחלויות להזכירך." לא הבנתי מה הקשר...עובדתית לא חוקק שום חוק עד הפלישה ב74' של יישוב,ולא נקבע במצע של המערך ישוב השטחים הכבושים... עובדות...לא תאוריות. "לפי ההגדרה שהבאתי, זה טיהור אתני. אתה חולק על ההגדרה?" כן אני חולק על ההגדרה כשיש אפשרות עריכה של משתמשים. תן לי הגדרה מילונית,אינצקולפדיה שבה יש אפשרות עריכה של משתמשים אינה מילון,במיוחד שלפני שלושה חודשים באותו ערך היה כתוב משו אחר לחלוטין. "זאת לא פעילות מחאה - זאת עברה על החוק." חסימת כבישים היא עבירה על החוק. גם של חקלאים ושאר ירקות. למה אתה מתחמק מעובדות יבשות? אני לא מתכוון לחזור על מה שכתבתי כבר שלוש פעמים. "יוסי שריד...מדובר באדם בודד שדיבר בתאוריה שלא יצאה לפועל." וזה סותר? אתה ביקשת לראות קריאה למרי אזרחי מפי ח"כ." מדובר בתאוריה...בפועל לא נעשה שום דבר כזה מצד שריד. מנגד אלדד בפועל,לא בתאוריה,קרא למרי אזרחי. בפו-על. "יוסי שריד הוא מוביל של ציבור שלם. אם הוא קורא לסרבנות, והציבור שלו ממשיך לתמוך בו, אז הציבור שלו קורא לסרבנות. גם אם הדבר עוד לא התנסה" יוסי שריד הוא אדם בודד...ומדבר בשם עצמו,הציבור שלו אינו עדר ואינו מחוייב ללכת בצורה עיוורת אחרי כל הדברים שהוא אומר,בדיוק כמו שהציבור של הנדל ואלדד אינו עדר,אבל בחר לעשות את הדברים גם לפני שאמרו את מה שאמרו.

TheOrion

New member
תודה שאתה מסכים איתי.

אם גבולות מדינת ישראל הם קבועים וברורים, והרי רצועת עזה אינה חלק מגבולות ישראל, שהרי רצועת עזה היא שטח ברור ומוגדר. אתה מצחיק אותי. אתה טוען שפיצוי שנונים ל-10,000 אנשים מספיק לפצות 250,000 אנשים, ובד בבד אתה ממשיך בטיעונים שלך שהמתנחלים לא רודפי בצע?
למה המתנחלים לא מסתפקים ב-4% מהפיצויים אם כן?(פיצויים שלפי טענתך היו מספיקים ל-10,000 אנשים) מה גם, שהסכום הזה לא באתמ יחזיק 250,000 אנשים.

E טי

New member
במה?

גבולה הדרומי של מדינת ישראל הוא ברור. ולכן הדוגמא שהבאת על אילת לא קשורה. לכל אדם מגיע פיצוי ביחס למה שהוא מאבד. ורבע מ-800 אלף זה 200 אלף.

nop10

New member
עידוד הגירה?

הרי הם נלחמים על "פלשתין" - תענה לי בכנות כמה נראה לך ריאלי הרעיון הזה, הוא הרי לא ניתן לביצוע מכל בחינה שהיא. מה זה תוכנית תעודת תושב?

E טי

New member
מי נלחם על פלשתין?!

הם בכלל לא הכירו בעצמם כעם עד לפני 30 שנה. היחידים שנלחמים על "פלשתין" הם המחבלים. לתושב עזה הפשוט אין שום סיבה להילחם על מדינה. הם חיו דורות בצל שילטונות שונים. הם לא צריכים דבר יותר מזה. תוכנית פייגלין.

TheOrion

New member
המסמך כולו הוא תעמולה אחת גדולה.

נכנסתי, וקארתי אותו. הרי טענת שזו תכנית פעולה לגיטימית, אז רציתי לקרוא אותה לפני שאני חווה דעתי עליה. תעמולה ענקית. על מנת להגדיר את מטרת "המחנה הלאומי" הוא קודם כל משמיץ ב-3-4 פסקות את השמאל הישראלי, ואחרי זה קובע בשורה אחת מה היא עמדתו. זו תעמולה שמוסווה בתוך תכנית פעולה.

E טי

New member
בעיה בהבנת הנקרא?

או חוסר סבלנות? עמודים 14-21 הם פירוט על התוכנית המדינית. תקרא שוב.

שבחית

New member
לכל מי שחשב שבגוש קטיף חיים רק 8000

יהודים. שידע שגרים כאן לפחות 10000. ובחודשים האחרונים נוספו יותר מחמשת אלפים ועוד עשרות אלפים בדרך... וסתם לידע כללי, ישובי הגוש הוקמו לפני 30 שנה ביוזמת ממשלתינו החביבה בתוכנית חמשת האצבעות... ואגב, הערבים אמרו כבר שמאז שהגענו לפה החולות כאן התחילו לפרוח ואתם מוזמנים לבקר...

InfinityX

New member
מי שלא מבקר מפסיד, זה ברור.

לפי סקר של ידיעות אחרונות, 78% מהעם עדיין לא ראו את המקום הכי יפה בארץ ישראל.

למעלה