סיכום ינואר+התפקדות פברואר
.

• פותח הנושא Dug E
  • פורסם בתאריך

Dug E

New member
סיכום ינואר+התפקדות פברואר../images/Emo196.gif.

סיכום פעילות ינואר: הפורומים המועדפים על חברי הפורום בחודש האחרון (01): אביב גפן רוק ישראלי גאווה צעירה עברי לידר סקס לנוער חברי הפורום הכי פעילים בחודש האחרון (01): AvtipuS Z A M i הילדה עם הפעמון יפית פית פית little WhiSper התפקדות פברואר: שם: גיל: מיקום: אייסיקיו: מסנג'ר: בלוג/אתר אישי: שיר החודש של היהודים: שיר החודש לא של היהודים: דיסק החודש: סרט החודש: ספר החודש: תכנית טלויזיה של החודש: ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש):

התפקדות פברואר.

התפקדות פברואר:
שם: נופר. גיל: 17. מיקום: אריאל סיטי. אייסיקיו: 311774971 מסנג'ר: ששש. בלוג/אתר אישי:
שיר החודש של היהודים: עכשיו את. שיר החודש לא של היהודים: Coldplay - The Scientist דיסק החודש: אריק ברמן - הראשון. סרט החודש: הסרט היחיד שראיתי החודש, סטפ אפ. ספר החודש: אמא יקרה - יהונתן גפן תכנית טלויזיה של החודש: השיר שלנו, במרחק נגיעה
ציפיות/בילויים לחודש הקרוב:אממ. שישיבת - סמינר הערכה ומיון של הנח"ל, ו... נראה מה שיבוא, הופעות בלאגנים. תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש): אמממ. לא בא לי כל כך. הודגש באמצעות מדגישומטיק

A d v u s h

New member
../images/Emo60.gif So sacrifice yourself

שם: אדוע גיל: 16.7 מיקום: רמלע אייסיקיו: 147051714 מסנג'ר: [email protected] בלוג/אתר אישי: 364015 שיר החודש של היהודים: מי שומע היהודים?:p שיר החודש לא של היהודים: breaking benjamin-breath דיסק החודש: Alexisonfire-Crisis סרט החודש: סטפ אפ. זה הסרט היחידי שראיתי החודש נראלי... ספר החודש: לא קוראת תכנית טלויזיה של החודש: נולד לרקוד:] ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: הופעה של קאליבן עוד יומיים הם בארץץץץ@$%@$^#!@&#%^&^#$!!!!!!!!!!!!! תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש): אני מסתתרת שם בין השערות

little WhiSper

New member
../images/Emo187.gif

שם: אדווה. גיל: 18
מיקום: כרגע- ת"א. אייסיקיו: -מסר- מסנג'ר: -מסר- בלוג/אתר אישי: שיר החודש של היהודים: הזמן שלך? שיר החודש לא של היהודים: יש יותר מדי. (MCR- i dont love you. sleep) דיסק החודש: MCR- black parade סרט החודש: ספר החודש: תכנית טלויזיה של החודש: ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: אמא'לה. תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש): שוויץ.

ליאןןן

New member
...

שם: ליאן גיל: 17 מיקום: רעננה אייסיקיו: 262324881 מסנג'ר: אנחנו עוד ברוגז
בלוג/אתר אישי:
שיר החודש של היהודים:
שיר החודש לא של היהודים: גשם - שילה פרבר/עניין - אביב גפן דיסק החודש: שילה פרבר - תתנהגי יפה/דנה ברגר - יום יום סרט החודש: נערה בהפרעה ספר החודש:
תכנית טלויזיה של החודש: נולד לרקוד
ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: הכתרה/הצגת שמיניסטיות. הופעה עוד שבועיים. מושי מגיעה (?). וזהו בעיקרון..לא יודעת מה עוד. תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש):

ליאןןן

New member
לא מדברים על זה ככה בפומבי ../images/Emo11.gif

לא ידעת שהכתרה זה, כאילו, הכי סודי בעולם?? אני אספר לך כבר בהזמדנות
..זה סתם מעפן, וסתם כל היום ריבים וצעקות וכאב ראש.

מתפקדת.

שם: גילילי. גיל: 19 וחצי. מיקום: רמת ישי. אייסיקיו: 345147589 מסנג'ר: אין. בלוג/אתר אישי: אין. שיר החודש של היהודים: מי אמר לך. שיר החודש לא של היהודים: תראי זה אני. דיסק החודש: סרט החודש: חיים בזרם. :) ספר החודש: משוואה עם נעלם. למרות שבכלליות הוא לא משהו.. תכנית טלויזיה של החודש: השיר שלנו. ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: בע"ה הופעה בהאנגר. תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש): סתם כי היא מצחיקה אותי.. מוקדש לאוחניתה.

פברואר או פבואר? ../images/Emo3.gif../images/Emo122.gif

התפקדות פברואר: שם: גיל: מיקום: יבנה, בחדר שלי. אייסיקיו: 248597499 מסנג'ר: [email protected] בלוג/אתר אישי:
שיר החודש של היהודים: המאה העשרים שיר החודש לא של היהודים: melanie c - suddenly monday ו"יום חדש נפלא"-אריק ברמן
דיסק החודש: החדש של אריק ברמן סרט החודש:
ספר החודש:
תכנית טלויזיה של החודש: מרחק נגיעה
ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: אעע.. ת"א וכאלה בטח :] וכמה אירועים.. תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש): חחחח התמונה הזאת כ"כ מצחיקה אותי.. ניסינו לצלם ארותנו קופצות וזה צילם אבל זה קיווץ לי את הגוף

שמיקי

New member
בלהבלה

שם: שמיק גיל: 18.. כן אני כבר 18.. כן היתה לי יומולדת החודש, ושכחתם.. יאפ יאפ מיקום:דימונה שיר החודש של היהודים:לא שיר החודש לא של היהודים:babe i'm gonna leave you -led zeppelin דיסק החודש:close to the edge-yes סרט החודש:זוג משמים=] ספר החודש:שומרת אחותי תכנית טלויזיה של החודש:השיר שלנו? ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: אנערף תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש):

למעלה