סיכום ינואר+התפקדות פברואר
.

• פותח הנושא Dug E
  • פורסם בתאריך

מתנות

New member
אפילו לא הייתי צריכה להתאמץ..

יפית שלחה אותך ישר לזרועותיי

../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

תומר אל תאמין זה היה אדם שכתב את זה בניק שלי |שקרנית| אדם יא מפרק משפחות

Tomer TR

New member
גם נואפת וגם משקרת לנפתולי?

ארורה את בת שבע! תשכחי מהסאן אנד ביץ'

להתפקד!

התפקדות פברואר: שם: יוני גיל: עוד שניה 18 מיקום: בית אייסיקיו: 174887465 מסנג'ר: בלוג/אתר אישי: שיר החודש של היהודים: לא קל שיר החודש לא של היהודים: על הגשר הישן דיסק החודש: ריטה- תחנות בזמן סרט החודש: דה ז'ה וו ספר החודש: תכנית טלויזיה של החודש: נולד לרקוד ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: יומולדת!!!!!!!!!!!!!!!!!! תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש): עזבו שטויות..

עוד מעט רישיון

שם:עדי גיל:עוד מעט 17 מיקום:חדר אייסיקיו:335867951 מסנג'ר:p[email protected] בלוג/אתר אישי: שיר החודש של היהודים:הזמן שלך שיר החודש לא של היהודים:אשם דיסק החודש:3dd סרט החודש:בטח שאקס מן3 ספר החודש:- תכנית טלויזיה של החודש:טופ מודל ציפיות/בילויים לחודש הקרוב:אחרי הבגרות דופקים תראש,הופעה (?) תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש):-

liloosh tt

New member
../images/Emo145.gif רישיון!

התפקדות פברואר: אח איזה חודש. שם: לי. גיל: עוד שבוע 16 :) מיקום: דרום מום מום. אייסיקיו: מסנג'ר: בלוג/אתר אישי: שיר החודש של היהודים: Where Do you go שיר החודש לא של היהודים: תירגע- הדג נחש. דיסק החודש: הדיסק החדש של לירן נדל! סרט החודש: רוקדים ברחובות. אלפא דוג. ספר החודש: ממ התחלתי לקרוא לשם שינוי:) תכנית טלויזיה של החודש: אמ. השיר שלנו, וגם זה בקושי. ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: היום הולדת בשישי! המסיבה בחמישי! להתחיל לעבוד! לעבור טסט! תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש): אממ. תמונה מטיול חנוכה.

liloosh tt

New member
../images/Emo23.gif

אחות שלי! ייאלה ירושלים! לטרקטור ואופנוע:) עברתי תיאוריות(ראשונות!) מואהאה.

shmuelr

New member
חופשי מדהימה. מתי תפסיקי

לשלוח הודעות וללכת לטייל?

liloosh tt

New member
../images/Emo99.gif

עשית לי את היום עם ההודעה שלך בפלא. וואו. אני מתה עלייך. ייאלה חיפפפפפפפפפפפפפפה!!

למעלה