סיכום ינואר+התפקדות פברואר
.

• פותח הנושא Dug E
  • פורסם בתאריך

yuvizz

New member
כמה זמן לא הייתי כאן..

סיכום פעילות ינואר: הפורומים המועדפים על חברי הפורום בחודש האחרון (01): אביב גפן רוק ישראלי גאווה צעירה עברי לידר סקס לנוער חברי הפורום הכי פעילים בחודש האחרון (01): AvtipuS Z A M i הילדה עם הפעמון יפית פית פית little WhiSper התפקדות פברואר: שם:יובל גיל: מיקום:נסציונה,כפר הנגיד אייסיקיו: מסנג'ר: בלוג/אתר אישי: שיר החודש של היהודים:father תענה לי. שיר החודש לא של היהודים:אממ.. טיפה של אור-מארינה, והשיר של זיו.. דיסק החודש:פחד מוות, Jack Johnson סרט החודש:נראלי בובי לונג ספר החודש:שוב ארבעה בתים וגעגוע [הוא לא עוזב..]. תכנית טלויזיה של החודש:חזרתי לימיי הצפייה המרובה מידי בפלורנטין. ציפיות/בילויים לחודש הקרוב:הקלטות של המגמה.. תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש):

AvtipuS

New member
יאי לי

הכל בזכות התמונות. התפקדות פברואר: שם: רז\רעז. גיל: 16 וחצי וקצת. מיקום: ק.מוצקין. אייסיקיו: 172993007 מסנג'ר: במס'ר. בלוג/אתר אישי: נהה. שיר החודש של היהודים: דונט לייק. שיר החודש לא של היהודים: Bowling For Soup-Why Don't I Miss You דיסק החודש: Bowling For Soup-The Great Burrito Extortion Case סרט החודש: ספר החודש: מישהו לרוץ אתו. תכנית טלויזיה של החודש: פפרצי של אתמול בערב\ליאור שליין של שלשום. ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: לשרוד את התעודה. טיול שנתי [AKA מסע בראשיט] של שבוע [בערך]. תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש): הכנתי במו עכברי ומקלדתי.

Poisonn

New member
../images/Emo13.gif

התפקדות פברואר: שם: אדם גיל: 20 ומשו מיקום: אילת אייסיקיו:
מסנג'ר:
בלוג/אתר אישי:
שיר החודש של היהודים:
שיר החודש לא של היהודים: המתוקות האחרונות / אריק ברמן דיסק החודש:- סרט החודש: - ספר החודש:-אם יש גן עדן תכנית טלויזיה של החודש: ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: לעשות קעקוע תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש):

Tomer TR

New member
יום שישי היום יום קצר

שם: תומר גיל: 19 מיקום: בית אייסיקיו: 144004640 שיר החודש: Van Morrison - Brown Eyed Girl דיסק החודש: David Bowie - The Rise And Fall of Ziggy Stardust סרט החודש: החולמים ספר החודש: בלייזר תכנית טלויזיה של החודש: ארץ נהדרת, נולד לרקוד ויציע העיתונות בחמש פלוס ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: להתחתן עם אווה גרין ולהקים איתה בית על יד נהר אי שם באמריקה עם 2 ילדים, כלב ועבודה תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש): שני מימין

yafit17

New member
שקטטט כולכןןן../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

אתן רוצות לפרק משפחה? תומר שלי!!

Tomer TR

New member
אחרי הראיות שלך עם משה מהמפגש...

עתיד המשפחה לא ברור

Poisonn

New member
ואני לא אמרתי כלום

..................................................

למעלה