זילברסקוור
New member
עונה..
היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. רביעי, בגלל שנגמר המחנה קיץ וזה היה פשוט כיף... עשינו דברים כל כך שווים... הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. מחנה קיץ! הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. שנגמרה השנה בצופים
בכיתי כמו ברז... התעצבתי מעט כי.. אין יותר צווח'... התעצבנתי על.. עצמי, שלא מיציתי את הכל. אבל בסוף סלחתי כי .. סלחתי? התאכזבתי מ... כי... מעצמי, שנתתי לדבר הזה להרוס הכל. בכיתי מעצב/אושר כי.. עצב, כי נגמר
הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. שזוג מדריכים (בנים) התנשקו XD מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. "אל תשתני לעולם" לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לעבור את המחנה הזה... המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. יער ציפורי
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. הבכי, כי זה גרם לי להבין כמה נהניתי כל השנה התודה שלי השבוע היא ל.. מדריכים
פינקתי את עצמי השבוע עם.. 16 וחצי שעות שינה... מאכל השבוע שהיה הוא.. מים
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? חם, חם מאוד.0 שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. גשם חזק של מוניקה סקס >< משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. "תנו רק עוד שני אחת.."/האהבה נשארת. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אצא לרכב! השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. ליאור. השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. שיעור רכיבהההה - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. שאני אקנה כבר את רוק! -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. אחי הגדולים.. סליחה שאני חורשת על המחנה קיץ D: זו הייתה פשוט חוויה מדהימה ועצובה באופן יוצא דופן...
היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. רביעי, בגלל שנגמר המחנה קיץ וזה היה פשוט כיף... עשינו דברים כל כך שווים... הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. מחנה קיץ! הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. שנגמרה השנה בצופים