סיכום סופ"ש

עונה..

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. רביעי, בגלל שנגמר המחנה קיץ וזה היה פשוט כיף... עשינו דברים כל כך שווים... הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. מחנה קיץ! הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. שנגמרה השנה בצופים
בכיתי כמו ברז... התעצבתי מעט כי.. אין יותר צווח'... התעצבנתי על.. עצמי, שלא מיציתי את הכל. אבל בסוף סלחתי כי .. סלחתי? התאכזבתי מ... כי... מעצמי, שנתתי לדבר הזה להרוס הכל. בכיתי מעצב/אושר כי.. עצב, כי נגמר
הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. שזוג מדריכים (בנים) התנשקו XD מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. "אל תשתני לעולם" לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לעבור את המחנה הזה... המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. יער ציפורי
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. הבכי, כי זה גרם לי להבין כמה נהניתי כל השנה התודה שלי השבוע היא ל.. מדריכים
פינקתי את עצמי השבוע עם.. 16 וחצי שעות שינה... מאכל השבוע שהיה הוא.. מים
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? חם, חם מאוד.0 שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. גשם חזק של מוניקה סקס >< משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. "תנו רק עוד שני אחת.."/האהבה נשארת. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אצא לרכב! השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. ליאור. השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. שיעור רכיבהההה - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. שאני אקנה כבר את רוק! -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. אחי הגדולים.. סליחה שאני חורשת על המחנה קיץ D: זו הייתה פשוט חוויה מדהימה ועצובה באופן יוצא דופן...

LordHorse

New member
Sweet Dreams.

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. לא זוכרת,היו ימים והיו ימים.>< הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. חיבוקים,ומעגלים טובים. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. שום דבר מיוחד. התעצבתי מעט כי.. אנשים טיפשים. התעצבנתי על.. אנשים טיפשים.Oם אבל בסוף סלחתי כי .. לא יודעת. התאכזבתי מ... כי... כל מיני,הם לא יודעים לשעשע את עצמם? בכיתי מעצב/אושר כי.. לא בכיתי,אני חושבת. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. הצילומים,למרות שהיה כזה,מוזר.נגדיר אתזה ככה. מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. "אבל מה הקשר לחתול?!" *מתפוצצת מצחוק* הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. היו מעגלים נורמאליים יחסית. על צד אחד. נו! לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לרכב על ספייק בסוף. הסרט הכי טוב שראיתי.. באמת שכבר אין לי זמן. המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. חווה,אני מניחה. משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. לא קניתי כלום,שודדים אותי כל הזמן. משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. לא יודעת,תמי משום מה. התודה שלי השבוע היא ל.. אנשים. פינקתי את עצמי השבוע עם.. מקדונלדס. מאכל השבוע שהיה הוא.. מקדונלדס
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? רגעים של תהילה. [תרתי משמע] שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. עד היום זה היה שיר אחר,אבל שוב "לפעמים אני משתגע" אלבום השבוע שהיה..
משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. לא זוכרת משהו ספציפי. הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. חלקים מסוימים ברכיבות. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אנקה את הראש או משהו(!!!) השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. כמה אנשים שהם ידעו מי הם. השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. לרכב על ספייק ושהקייטנה תיגמר. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. שאני אקפוץ,ולא אצטרך לחכות כל כך הרבה,אבל אין מצב;[ -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. את נטע(!),המשפחה של טנדו,ואת המשפחה שלי.D: סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש):ספייק מתבייש.:) שבוע טוב לכולם:)

netapet2

New member
מה אמרתי לפני זה? משהו עם בירה ...

וזה היה נורא מצחיק כי שתיתן קולה [אני מנסה להיגמל ככה שאני לא נקראת כשאני שותה כל הזמן XD]

LordHorse

New member
XDD

לא יודעת,זה היה כאילו,איכשהו הגענו למסקנה שזה בירה,ואז היה שם את חומוס והכל,ואז בוני היה שם,אבל "מה הקשר לכלב?!",לא תפס כמו "מה הקשר לחתול?!" ואי אפשר להיגמל מקולה נו,Once you enter this family,there is no turning back..

shirli0811

New member
למישהו יש שיטות לתפוס ארנב..!? ../images/Emo9.gif ../images/Emo6.gif

~ברח לשכנים שלי ארנב והכלב שלי בעונש-קשור בגללו כבר מיום שני, יש למישהו עצות..?
~ סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. ראשון עד חמישי. ראשון, "ישנתי" אצל ענבר, שני, ים עם גל וענבר אח"כ מסיבה ללירוני באותו חוף, שלישי, ענברי באה אליי בבוקר, רכבתי על מיסטי, אחרי צהריים שיעור על אוורורה, רביעי, רכיבה על מיסטי, חמישי שיעור קפיצות-אני אוורורה והסייח. :)) הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. לראות את ענבר, וגל, וענבר, ועוד פעם ענבר XD, והרבה רכיבות, ולראות את הילדים המדהימים מהכיתה בחוף. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. שנה לחטיפת החיילים :|| התעצבתי מעט כי.. אני לא יכולה לשחרר את פנג כי ברח ארנב לשכנים שלי :(( מסככןןן התעצבנתי על.. הארנב, תפסתי אותו פעמיים בידיים והוא שרט אותי וברח
, ואח"כ גם פנג התחיל לשרוט כי הוא רוצה להיות משוחרר אבל בסוף סלחתי כי .. לא סלחתי הארנב עדיין חופשי
התאכזבתי מ... כי... אנשים שהרסו לי תמצב רוח בתחילת שיעור. בכיתי מעצב/אושר כי.. לא בכיתי בכלל
הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. הרבהה, בעיקר-סיטואציה: נמרוד מעצבן אותי. אני-זוכרת עליו בקבוק של מיץ ענבים. תוצאה-אני והוא הולכים מכות עם בקבוק מיץ ענבים פתוח חח XD XD. ענבר אומרת לי את האמנת שאני שמנה: "טוב אם לא תקומו מקסימום אניי וגל נקפוץ עליכן.." חחחחחחחח מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. רכיבה על אוורורה כשהסייח לילדי
, רכיבה על מיסטי
. הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. הצלחתי לקום לים כשלא ישנתי בלילה, ללכת לים, לחזור הביתה ב-5 וחצי, ב-6 וחצי להיות מוכנה לנסוע עוד פעם לאשדוד, והאבסורד זה שנסענו לאותו חוף. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לטפל במיסטי ואז ללכת לחווה. הסרט הכי טוב שראיתי.. 15 דק' מבנות מקלאוד, פסיפיק בלו
המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. אשדוד,חווה,ואצל שיר. משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. יציאה ליומולדת של לירון חחחח משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. אמא, מיסטי, אוורורה וג'פטו
, ענבריי
, גל כפרעליה,רוני, ועוד כלמיני אנשים. התודה שלי השבוע היא ל.. כנ"ל פינקתי את עצמי השבוע עם.. טובט, עוגת שוקולד והרבה
מאכל השבוע שהיה הוא.. כנ"ל אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? ארנב בורח ררררררררר שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. לא היה אלבום השבוע שהיה.. לא היה משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. "בכאב היא נקרעת כי הוא לא לצידה, אך בפנים היא יודעת שהיא פה לבדה.." הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. שיחה עם מישהי.. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. לא אצטרך ללמוד למועד ב' במתמטיקה השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. אלה שאני מודה להם
השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. לסיים מועד' ב' במתמטיקה - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. שיעור רכיבה אצל לאון עם מיסטי ב"ה -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. מורניי,נעמולה, טל [אהמאההמ] סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, בהצלחה בתחרויות תהנו כל הכבוד לכל האנשים שתורמים לפורום שלנו במהלך השבוע וח"ח ענקי כמובן לשתי המנהלות שלנו (מורן ויעל) שמשקיעות בפורום והופכות אותו לפורום הכי מדהים שיש.. [צר לי על החיפוף, התבקשתי להעלות את זה במקום רעותי, תסבלו ].

shirli0811

New member
חח עכשיו הייתי אחריו שעה..

וכבר תפסתי אותו פעמיים ביד והוא שרט אותי אז שחררתי אותו
ועכשיו בפעם השלישית שמתי עליו כבר סמרטוט בשביל לתפוס אותו והא ברח חחח
חמודיק

shirli0811

New member
ממש חזק.. בלי רחמיםם ../images/Emo190.gif ../images/Emo46.gif

~~ועדיין לא תפסתי אותו~~

shirli0811

New member
הוא לא נתן לי לתפוס אותו..

ובסוף הכלבים של השכנים שלי תפסו אותו
מסכן :(

GiTaN

New member
סופ"ש../images/Emo179.gif..!

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. שלישי-רביעי כי הורסבול ומסלול ראשון..!!! הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. המסלול.. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. המסלול.. התעצבתי מעט כי.. חשבתי שהירידות נגמרו.. התעצבנתי על.. הבנות.. אבל בסוף סלחתי כי .. לא יודעת.. העיקר שסלחתי.. התאכזבתי מעצמי כי אני גרועה........ בכיתי מעצב/אושר כי.. עצב בגלל הלינג' הזה.. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. הלונג' שעשינו אחד לשני ו"סופר גילי (!)" חחחחחח... מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. טלל, אני אוהבת אותך.. הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. הצלחתי להזיז אותו.. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... להזיז אותו.. הסרט הכי טוב שראיתי.. הצלצול 2.. עוד פעם.. המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. הופעה וחווה.. משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..------- משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. ז'יטן.. התודה שלי השבוע היא ל.. רוני שעזרה לי להירגע ולסלוח להן.. פינקתי את עצמי השבוע עם.. נסטי.. חהחה.. מאכל השבוע שהיה הוא.. האוכל של הצהריים בחווה חוח.. אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? IF שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. השירים מההופעה.. אלבום השבוע שהיה..----------- משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..every day you relize" "another part of being ameile הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את הלינג'.. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אישן.. השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. ז'יטן רפקור ושיינינג השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. לעבור את כל המבחנים.. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. ארכב טוב במיוחד במבחנים.. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. האנשים מהחווה.. סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): עושים לי לונג' חחחחח

גולע

New member
בפעם הראשונה

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. שני כי הייתי בים עם עינברי ושירלי:)
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. אממ.. רכיבות עח שלוקי
וים :)) הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. אמאמ.. התעצבתי מעט כי.. התעצבנתי על.. ממממ אבל בסוף סלחתי כי .. ממ.. התאכזבתי מ... כי...שיר סיבות אישיות:) בכיתי מעצב/אושר כי.. לא בכיתי הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. היום שפתחתי את הברז שהצינור לא היה מחובר עליו אז כולי נרתבתי:))
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..ממ לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... שרוד את השיעור ביום שלישי הסרט הכי טוב שראיתי.. -- המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. ים, חווה. משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. לא היה.. משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. שירלי
,ענברי
התודה שלי השבוע היא ל.. עינברי
, שירלי
,עדידה
,ועוד.. פינקתי את עצמי השבוע עם.. חח פינקתי את שלוק במברשות:)) מאכל השבוע שהיה הוא.-- הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. כלום
! השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. שירלי
, ענברי
,עדידה
. השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. לראות, לרכב על שלוקי/בגסי
משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. שאני ירכב על סוס לא צפוי:)) האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. עדידה
. סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש):-----> תמונה של שלוקי (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, בהצלחה בתחרויות תהנו כל הכבוד לכל האנשים שתורמים לפורום שלנו במהלך השבוע וח"ח ענקי כמובן לשתי המנהלות שלנו (מורן ויעל) שמשקיעות בפורום והופכות אותו לפורום הכי מדהים שיש.. [צר לי על החיפוף, התבקשתי להעלות את זה במקום רעותי, תסבלו ].

משהו מטורףףףףף

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..אתמול, בגלל המפגש של כולם
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..שנגמרה הקייטנה? הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. המפגש אתמול כל הכיתה והמחנכת שלנו התעצבתי מעט כי.. למה זה קרה דווקא לה?
התעצבנתי על.. ילדים קטנים וחצופים!! אבל בסוף סלחתי כי .. הם ילדים? התאכזבתי מ... כי...אנשים בחווה, אז מה אם קצת קשה. בכיתי מעצב/אושר כי.. כי היה מרגש
הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..כל הקייטנה הדפוקה הזו חח מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..אפשר שיחה שלמה? הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. סוג של השלמנו? גיליתי שמישהו היה בטוח שאני כועסת עליו סתם לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... קום כל הבוקר ולעבוד בשתי משרות הסרט הכי טוב שראיתי..למי היה זמן?????? המקום הכי טוב שאליו יצאתי..המסעדה הסינית היום וגדרה
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..ערני כמו תמיד, טולי אהבת חיי, כל הכיתה בעצם התודה שלי השבוע היא ל..עצמי! שלא הרגתי אף ילד
פינקתי את עצמי השבוע עם..אוכל סיני יאמי מאכל השבוע שהיה הוא..לחמנייה עם שוקולד אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? טירוף
שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.."אתה פה חסר לי" אלבום השבוע שהיה.. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.."ואולי, אתה פה חסר לי" הייתי מוחקת מהשבוע הזה..כמה ילדים הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..אשלים המון שעות שינה השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..ורה
השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..מנוחה, שיעורי נהיגה!! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..שיעורי נהיגה, אימונים -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..פלורי
סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש):

RoNy S

New member
איזה תמונה יפה ../images/Emo13.gif

מעניין מי צילם חחחחחחחח

עונהה [= לא מענייין חח ../images/Emo3.gif

סיכום השבוע:
היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. יום שלישי אני חושבת, וחמישי גם שלישי הייתי בחווה היה ממש כיף
חמישי ימית 2000
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..האממ...
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. חברות חזרו מאילת
סתם סתם לא יודעת
התעצבתי מעט כי.. 2 חברות נסעו לאילת אז התגעגעתי חיחי..
התעצבנתי על.. ילדה סתומה ששמה בפטנט תמונה של מיוזיק וסימה ושינתה את השמות.. אממ עוד מישהו, מעדיפה לא להגיד פה, ועל צ'סטר
שחוץ משיעור גרוע עמד לי על הרגל
אבל בסוף סלחתי כי .. לראשונה מי סולח?! לשני, אממ.. זה לא שיש לי ברירה, ולצ'סטר סלחתי כי הוא צ'סטר
התאכזבתי מ... כי...ממנו.. לא חשבתי שהוא כזה..
שרון דברי איתי באייסי אני יספר לך..
בכיתי מעצב/אושר כי.. מצחוקק חח בחווה
הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..שאני ותמר רצנו במנאז' בחווה אחרי שכ ו ל ם הלכו חחח
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..אממ.. כל מיני דברים [=
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. הרגשתי שאני באמת עוזרת בחווה
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לשרוד את הרכיבה האחרונה..
הסרט הכי טוב שראיתי..
המקום הכי טוב שאליו יצאתי..ימית 2000 וחווה
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..מממ
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..אביעד, תמרי
התודה שלי השבוע היא ל..אבא, אמא
פינקתי את עצמי השבוע עם..האממ
מאכל השבוע שהיה הוא..
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?
שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..
אלבום השבוע שהיה..
משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..
הייתי מוחקת מהשבוע הזה..את הרכיבה.. וקצת לפנייה..
הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..יהיה בחווה עם תמרי
השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..תמר
גם אביעד טיפה
השבוע שבפתח (מראשון):
- משהו שאתם מחכים לו השבוע..
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..
סתם:
- תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): מיוזיק ליידי [האפלוסה] וסימה [גם האפלוסה D: סתם סתם.. מיוזיק היא הימנית וסימה השמאלית

למעלה