סיכום סופ"ש

gili600

New member
../images/Emo175.gif../images/Emo181.gif../images/Emo135.gif../images/Emo42.gif

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. היום (מגשימים) ואתמול (שיעור, בחווה, יום קל וקורע בקייטנה) הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. השחרור היום הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. משו
התעצבתי מעט כי.. ככה התעצבנתי על.. אמא אבל בסוף סלחתי כי .. כי היא אמא התאכזבתי מ... כי...
בכיתי מעצב/אושר כי.. מצחוק בגלל כל מני דברים הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. אצל גל, אתמול בחוה כל היום, אצל שיר ואצל שני היום מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. המשפט של גל
, "מה זה פה? השוואת תחתים?" "כן" "אה טוב אפשר להצטרף?" ועוד כל מיני הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. לא יודעת לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לקום לקייטנה ביום רביעי וכמעט שלא קמתי הסרט הכי טוב שראיתי.. מחר רטטוי בסינמה סיטי! המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. מגשימים, הבית של שיר והחווה משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. cavallo חדש ונעלי עבודה חדשות משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. רייצ'ל, שלומי, אבא, גל, מיה ובר
התודה שלי השבוע היא ל.. מיה ובר פינקתי את עצמי השבוע עם.. מכנס רכיבה חדש מאכל השבוע שהיה הוא.. כל האוכל אצל גל!!
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? כיף כיף כיף כיף כיף שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. נו השיר הזה ששלומי שר כל הזמן והגרסה שלי ושל קפלן לאחריות
אלבום השבוע שהיה.. "ניו יורק רפיח" משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. "וטוב, טוב, טוב לי על הלב" הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. ריב לא נעים הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אשן!!!!!!!!!!!!!!!!! השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..
השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. בנדג'ים - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. שיחה שאני דוחה כבר כמה זמן.. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. הרבה סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): פוקיי
(תמונה ישנה..)

Ticklish

New member
שבוע מצוין!

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה היום! יום שישי כי היה לי שיעור כזה טוב... סוף סוף הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. הממם שיש לי סוסים לרכב עליהם. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע מה שאמרו לי היום. מחמאות מוגזמות לגמר, אבל תמיד כייף לשמוע=) התעצבתי מעט כי בתחילת שבוע הלך לי כל כך לא טוב. חשבתי שאני הורסת את הסוס. התעצבנתי על חברה. אבל בסוף סלחתי כי אני תמיד סולחת. ככה זה. התאכזבתי מאותה חברה כי ציפיתי ליותר השקעה. בכיתי מעצב/אושר כי.. לא בכיתי הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע מכות בחווה.. וואי היה קורעעע מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. מה שאמרו לי היום. אבל זה לא יפה לחזור על זה פה. הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי סוף סוף הצלחתי לרכב כמו בן אדם. בערך לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח לקום בפאקינג 7 בבוקר כדי להגיע לחווה! הסרט הכי טוב שראיתי.. לילה במוזאון היה די מצחיק. שרק 3 סתמי לחלוטין. המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. מסיבה אצל חברה. היה שבוע יבש משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. מכנס רכיבה חמדמד וגרבים ירוקות! משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע כמוון את קוקי שלי התודה שלי השבוע היא לאדר פינקתי את עצמי השבוע עם מכנס רכיבה חדש מאכל השבוע שהיה הוא צנימים עם שוקו! אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? העולם מתהפך ברגע שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה lips of an angel אלבום השבוע שהיה..- משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. - הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. כלום! הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני ארגיש כל כך טוב כמו שאני עכשיו! השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. הרבה. ראשי תיבות: נאנ"א השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. לחזור הביתה ביום חמישייי - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע שיהיה בסדר כשאני לא אהיה פה -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע נטליייי

Vintage Queen

New member
....

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. הממממ יום שישי נדמה לי הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. החופש של שבוע שלם מהצבא, ושדברים מתחילים לזוז הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. שיחות עם ההורים וכאלו התעצבתי מעט כי.. מציקים לייי התעצבנתי על.. אמא קצת אבל בסוף סלחתי כי .. היא דואגת התאכזבתי מ... כי... אפאחד בכיתי מעצב/אושר כי.. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. לישון עם אחותי הבולדוזר במיטה מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. תעשי מה שטוב לך לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לשרוד את הסופשבוע בלי אמא ואבא, ולשמור על כל האחים! הסרט הכי טוב שראיתי.. רטטוי!! סרט ענק המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. קולנוע+ארקפה משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. חולצה =] פינקתי את עצמי השבוע עם.. בגדים שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. over my head הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את העובדה שאני חולה מתה הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אבריא!!!! השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. שאמא ואבא יחזרו - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. שדברים יזוזו -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. אמא תמונה--> כי אני אצל ליאור חח

Ontario R Z Y H

New member
אחת היפות!!!

רויקההההה עקבים למטה וידיים במקום נו באמת חחחח אכן סוס מדהים, יש לו כשרון חבל על הזמן

SILVER LADY

New member
אחד ה-שבועות ../images/Emo9.gif

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..שישייי
כי מסיבהת יומולדת לאחותי בבריכה והשתכרות קלה
וואי היה כזה כיףף הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..מסיבת יומולד לאחותי
ונסיעה עם כל המשפחה לסדר את הדרכונים השוויצרים שלנו אנערף..היה כזה מצחיק בדרךך
.ושלישי
כי גלי באה =]] סופסוף והיה ממש כיף.ואחרי זה ישבנו בחווה עד ממש מאוחר כולנו והיה ממש כיף ומצחיק
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע..אחותי בת 18
התעצבתי מעט כי.. פופו מבריזה ויכל להיות ממש כייףףף התעצבנתי על.. פופו כי היא הבריזה ליי ואני הברזתי לבוא לאורוות הקיסרר אבל בסוף סלחתי כי .. זאת היא
התאכזבתי מ... כי...עצמי..בשיעור בחמישי..אבל בקטנה בכיתי מעצב/אושר כי.. לא בכיתייייייי!! הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..אתמול במסיבה , נסיעה לת"א עם אחותי ועם השאר
, אני נויקה ונועוש חחחח זה שילוב לפאנים מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..היו כ"כ הרבהה
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי..שיעור בשלישי
וכי נשארתי במסיבהה לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל...לא דעתת הסרט הכי טוב שראיתי..חייב לאהוב כלבים..סרט מעולה
המקום הכי טוב שאליו יצאתי..בריכה
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..השתכרות קלה
, מורקה ,אחותי ,גלי לאונה נויקה נועוש ופופו התודה שלי השבוע היא ל..כנ"ל כ"כ
פינקתי את עצמי השבוע עם..כמה כוסות וודקה רדבול חחח ובריכה בלי רצוני אבל היה כיףף מאכל השבוע שהיה הוא..דומינוסס אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?טירוףףף שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..כל הדיסקים שהכנו לחווה :] אלבום השבוע שהיה.. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. I want to know what love is, I want you to show me I want to feel what love is, I know you can show me ומשו עם אופוטרופוס
הייתי מוחקת מהשבוע הזה..שיעור בחמישי הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..לאדעת חחח השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..השתכרות קלה
, מורקה ,אחותי ,גלי לאונה נויקה נועוש ופופו השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..שיעורים טובים, והתכנונים ללכת לקיסריה ללאונה :] - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..^^ -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..לאונה גלי שוב! כולםם
סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש):חחח מהבריכה
(מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, בהצלחה בתחרויות תהנו כל הכבוד לכל האנשים שתורמים לפורום שלנו במהלך השבוע וח"ח ענקי כמובן לשתי המנהלות שלנו (מורן ויעל) שמשקיעות בפורום והופכות אותו לפורום הכי מדהים שיש.. [צר לי על החיפוף, התבקשתי להעלות את זה במקום רעותי, תסבלו ].

ocean zd

New member
כל יום יותר מושלם מזה שלפניו../images/Emo23.gif

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..שישי.. כי ישנתי אצל בייב, הייתי בזיכרון והיה ממש כיף ואחר כך כולם היום שיכוריפ אצל צליל חחח הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..:מלא.. ניב, עוז ולהשלים עם רועי הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. :המבט בבגרות.. והשיחה עם עוז התעצבתי מעט כי..:אמא עיצבנה אתמול בטירוףףףף התעצבנתי על.. אמא אבל בסוף סלחתי כי .. כי היא אוריקיקי קטנטנההה התאכזבתי מ... כי...ממ... דני אולי.. ככה!@ בכיתי מעצב/אושר כי.. לא בכיתי.. פשוט טוב לי מדי! הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..כל אתמטול היה קורע.. נראה לי עומרי.. מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..לא נורא...את היופי שלך אי אפשר להעלים בשום דרך... הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. הוא מותק וסיימתי עם אנגלית לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לא לישון 30 שעות.. הסרט הכי טוב שראיתי..ממ רטטוי!!!!!!!!!!!!!!!! המקום הכי טוב שאליו יצאתי..סרט, הבית של עוז, זיכרון, ים .. מלאאאאא משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..מלא בגדים, הטיסה לאיה נאפה ו.. זהו חחח משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..רועי התודה שלי השבוע היא ל..רועי ועוז וניב פינקתי את עצמי השבוע עם..מלא עוזושששש מאכל השבוע שהיה הוא..kfc אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?שלמות היא לא מילה גסה משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..וטוב טוב טוב לי על הלב הייתי מוחקת מהשבוע הזה..את הבגרות והלימודים כל יום למתמטיקהההה הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..אשן טוב ואצליח לפתור הכללל השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..רועי ועוז השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..שיגמר מתמטיקהההה - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..מתמטיקהההההה -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..רועי

ToryMaster

New member
יש לי חולצה ורודה ומגניבה.

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום חמישי כי: שמופי?
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע: הבחור שלי שיצא אלי. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע: עיינו ערך השאלה הקודמת. התעצבתי מעט כי: לא כל מה שתכננתי השבוע הסתדר. התעצבנתי על: לא חושבת שהתעצבנתי השבוע. אבל בסוף סלחתי כי: אני אוהבת את העולם. התאכזבתי מ העולם, קצת כי הוא לא תמיד עושה כל מה שמתחשק לי. בכיתי מעצב/אושר כי: לא בכיתי. כמעט בכיתי אבל, כי צה"ל
. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע: שיחות מטורפות אל תוך הלילה עם ללי ויעל. וגם "איך יודעים שבחורות הן בחורות? על פי האלכוהול שהן קונות". מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו: זה אישי! הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי: לוידעת, למה לי להרגיש רע? לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל: לחיות. הסרט הכי טוב שראיתי: Willow. המקום הכי טוב שאליו יצאתי: הים
. משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה: LOL סיגריות. משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע: הבנות שלי, כפרעליכן, והבחור שלי, מגניב אחושרמוטה. התודה שלי השבוע היא ל: All of the above. וגם לאחותי. פינקתי את עצמי השבוע עם: אוכל טוב ואנשים יפים. מאכל השבוע שהיה הוא: פיצה
. יש לי עץ פיצה בבטן. אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? In love
שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה: Snow Patrol - Chasing Cars. אלבום השבוע שהיה: לא היה. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה: זה בית: All that I am All that I ever was Is here in your perfect eyes They're all I can see I don't know where Confused about how as well I just know that these things Will never change for us at all הייתי מוחקת מהשבוע הזה: כלום. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני: אראה אותו עוד קצת, לא הספיק לי. השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא: אוקי, בואו נפתח הימורים, אתם תלכו ותקראו שוב את הסיכום, ואז תנחשו ואם תענו נכון אני אתן לכם נשיקה, איך זה? השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע: הבושם שלי. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: כלום. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: יעלי
. סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): קימי
. הודגש באמצעות אימא של ללי

The Bitter End

New member
השמש הזאת...

הוא במקרה אוהב ללכת מכות עם חפצים דוממים[בעיקר צלחות]?

ram ram

New member
השבוע שלי..!! ../images/Emo13.gif

סיכום השבוע: תסלחו לי השבוע, אני אענה בעיקר על הסופש..
היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. שישישבת... לא יודעת איזה מהם...ג'ונה עבדה פשוט מדהים.! נהנתי [כמעט] מכל שנייה בתחרות...
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. התחרות בסופ"ש.. זה שניצחתי את זוריק בהתערבות..!!
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. לרכב על ים-ים... [הבת של גו'נה...]
התעצבתי מעט כי.. כי הבטיחו לי דברים ולא קיימו אותם= שיקרו לי בפנים..
התעצבנתי על.. אותה סיבה..
אבל בסוף סלחתי כי .. כי ניצחתי בהתערבות אז זה לא יקרה שוב..!!
התאכזבתי מ... כי... * ראה סעיף 6...
בכיתי מעצב/אושר כי.. מעצבים..!!
הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. להתערב עם זוריק..
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. "רם..!!
"
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. פאקינג 146 נקודות..!!!!
[תסלחו לי על ההתלהבות טוב.?]
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לקום היום בבוקר...
הסרט הכי טוב שראיתי.. מממ... לא יודעת... ראיתי מלא..
המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. חוות ורד הגליל..!!!
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. לא קניתי, אבל שלחתי SMSים בכמויות מסחריות...
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. ים ים וג'ונה..
התודה שלי השבוע היא ל.. ממ.... וילי.? עזר לי עם ים ים...
פינקתי את עצמי השבוע עם.. נסיעה של 25-30 דקות מהתחרות הביתה..
מאכל השבוע שהיה הוא.. --
|אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? "הכל נשאר במשפחה.."
שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. --
משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. --
הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. שלישי-רביעי, חוץ מהרכיבות על ים ים..
הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. יקח את ה-18.... הוא בידינו..
השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. ים וג'ונה..
השבוע שבפתח (מראשון):
- משהו שאתם מחכים לו השבוע.. סופ"ש..
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. נסיעה לת"א שני-שלישי..
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. סבתא.!
סתם:
- תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): תדיגו מה דעתכם..
(מוזמנים להוסיף שאלות..)
שתהיה לכולם שבת מקסימה,
וסוף שבוע נעים,
בהצלחה בתחרויות
תהנו

למעלה