../images/Emo175.gif../images/Emo181.gif../images/Emo135.gif../images/Emo42.gif
סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. היום (מגשימים) ואתמול (שיעור, בחווה, יום קל וקורע בקייטנה) הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. השחרור היום הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. משו
התעצבתי מעט כי.. ככה התעצבנתי על.. אמא אבל בסוף סלחתי כי .. כי היא אמא התאכזבתי מ... כי...
בכיתי מעצב/אושר כי.. מצחוק בגלל כל מני דברים הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. אצל גל, אתמול בחוה כל היום, אצל שיר ואצל שני היום מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. המשפט של גל
, "מה זה פה? השוואת תחתים?" "כן" "אה טוב אפשר להצטרף?" ועוד כל מיני הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. לא יודעת לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לקום לקייטנה ביום רביעי וכמעט שלא קמתי הסרט הכי טוב שראיתי.. מחר רטטוי בסינמה סיטי! המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. מגשימים, הבית של שיר והחווה משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. cavallo חדש ונעלי עבודה חדשות משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. רייצ'ל, שלומי, אבא, גל, מיה ובר
התודה שלי השבוע היא ל.. מיה ובר פינקתי את עצמי השבוע עם.. מכנס רכיבה חדש מאכל השבוע שהיה הוא.. כל האוכל אצל גל!!
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? כיף כיף כיף כיף כיף שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. נו השיר הזה ששלומי שר כל הזמן והגרסה שלי ושל קפלן לאחריות
אלבום השבוע שהיה.. "ניו יורק רפיח" משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. "וטוב, טוב, טוב לי על הלב" הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. ריב לא נעים הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אשן!!!!!!!!!!!!!!!!! השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..
השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. בנדג'ים - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. שיחה שאני דוחה כבר כמה זמן.. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. הרבה סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): פוקיי
(תמונה ישנה..)
סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. היום (מגשימים) ואתמול (שיעור, בחווה, יום קל וקורע בקייטנה) הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. השחרור היום הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. משו