סיכום פעילות אוקטובר+התפקדות נובמבר

Dug E

New member
סיכום פעילות אוקטובר+התפקדות נובמבר../images/Emo195.gif

סיכום פעילות אוק': הפורומים המועדפים על חברי הפורום בחודש האחרון (10): אביב גפן מתגייסים פירסינג וקעקועים זיהוי שירים רוק ישראלי חברי הפורום הכי פעילים בחודש האחרון (10): יפית פית פית °•°ShAnShuNa°•° נשמת billi bob ספיר וכרטיס הצלם התפקדות נוב': שם: גיל: מיקום: אייסיקיו: מסנג'ר: בלוג/אתר אישי: שיר החודש של היהודים: שיר החודש לא של היהודים: דיסק החודש: סרט החודש: ספר החודש: הופעת החודש: תכנית טלויזיה של החודש: ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש):

The Kinslayer

New member
../images/Emo182.gifואז יציף האושר את מדרכות העיר...

שם: דניאל. גיל: 16! מיקום: כ"ע! אייסיקיו:
מסנג'ר: במסרים. בלוג/אתר אישי: מייספייס שיר החודש של היהודים: WAY שיר החודש לא של היהודים: "במקום לבכות" - רן דנקר ועילי בוטנר דיסק החודש: Evanescence - The Open Door
סרט החודש: מת לצעוק...?
ספר החודש: "צלה של הרוח" הופעת החודש: איזה הופעה ואיזה נעליים?... תכנית טלויזיה של החודש:
ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: ההופעה היום, המבחנים שיעברו כבר.
תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש):

../images/Emo121.gifרק ללכת מכאן למתוח עוד יום לנעול את הזמן

שם: שי גיל: 17 מיקום: איזור חיפה אייסיקיו:
מסנג'ר: [email protected] בלוג/אתר אישי:
שיר החודש של היהודים: בסוף תיבכו שיר החודש לא של היהודים: הולך לאיבוד/אביב גפן דיסק החודש: פחד מוות סרט החודש:
ספר החודש:
הופעת החודש: 28.10 באמפי-פארק ראשל"צ תכנית טלויזיה של החודש:
ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: על ב"ש כבר אין מה לתכנן... אז רק בארבי כ"ס. תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש):

yotem 17

New member
Can't cry it all away../images/Emo83.gif

שם: יותם גיל: 17.5 מיקום: צפון אייסיקיו: לא משתמש מסנג'ר: מסר בלוג/אתר אישי: אין שיר החודש של היהודים: קח אותי שיר החודש לא של היהודים: Understanding- Evanescence דיסק החודש: The Open Door- Evanescence סרט החודש:
ספר החודש:
הופעת החודש:
תכנית טלויזיה של החודש:
ציפיות/בילויים לחודש הקרוב:
תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש):

ח לו לים

New member
...

שם: טל גיל: 16 מיקום: ראשון לציון אייסיקיו: 333008285 מסנג'ר: [email protected] בלוג/אתר אישי: -- שיר החודש של היהודים: טיפה בים שיר החודש לא של היהודים: גידאמק-התקווה 6 דיסק החודש: אביתר בנאי-אביתר בנאי סרט החודש: -- ספר החודש: היורשת-רם אורן הופעת החודש: אמפי ראשון,היה נחמד. תכנית טלויזיה של החודש: מונית הכסף חח ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: פסטיבל הפסנתר

little WhiSper

New member
נוב' 07.

שם:אדווה. גיל: 18 פלוס יותר מדיי חודשים. מיקום: תלאביב. אייסיקיו:
מסנג'ר:
בלוג/אתר אישי:
שיר החודש של היהודים: להיות
לעולם מצידי.
שיר החודש לא של היהודים: גלגלצ. דיסק החודש: פורטה. סרט החודש:
ספר החודש: צלה של הרוח. הופעת החודש: לא היתה כזאת
תכנית טלויזיה של החודש: ורוניקה מארס. חברים. ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: הלוואי תאטרון ב1.12. והלוואי פשוט להנות. תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש):

LoLi Goddess

New member
אני לא רוצה להגיד נוב' 6 כי...

אז אדם יתנפל עליי שאני צעירה מתה. אבל כל הזין: יאללה נוב' 06

כי פאק, זה באמת נראה לי לפני כמה חודשים!

אני ממש זוכרת ת'שרשור גיוס שלך..והמומלצש עם תמונות מהבקו"ם וזה...זה לא נראה לפני שנה

LoLi Goddess

New member
כן, באמת זה היה לפני כמה חודשים...

12 חודשים ליתר דיוק
סתם, אבל באמת שגם לי זה עבר מהר, וגם לי זה לא נראה לפני שנה...

ב י ז י

New member
דייייייייי,

כולם עוד שניה משתחררים ורק אני עוד לא התגייסתי! ויום הגיוס אפילו לא קרוב! סססססעמק.

Tom 7

New member
"יש אלוהים אחד בתוך אלפי תפילות"

שם: תום.. גיל:15 מיקום: רמה"ש אייסיקיו: 255087965 מסנג'ר: [email protected] בלוג/אתר אישי: שיר החודש של היהודים: הנה זה בא, טיפה בים, קיל מי, להיות שיר החודש לא של היהודים: שיר הפתיחה של המובילים, no more sorrow - linkin park דיסק החודש: לייב, פורטה, שוב החיוך- בית הבובות סרט החודש: טניישס די ומפרט הגורל..
ספר החודש: לעע הופעת החודש: ההופעה בראשון תכנית טלויזיה של החודש: חברים, החיים הפשוטים, עדי אשכנזי ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: בארבי וכל מיני תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש):

למעלה