סיכום פעילות אוקטובר+התפקדות נובמבר

ב י ז י

New member
בואי כי אין לך עתיד

התפקדות נוב': שם:ליזי גיל:18 מיקום: צפון לוד אייסיקיו: מסנג'ר: [email protected] בלוג/אתר אישי: שיר החודש של היהודים: עוד מעט שיר החודש לא של היהודים: אביב גפן- אלימות דיסק החודש: חיפה 87- דניאל סלומון סרט החודש: לא רואה סרטים ספר החודש: הכלב היהודי [לא זוכרת של מי] הופעת החודש:ג'ירפות בבארבי תכנית טלויזיה של החודש: מונטה כריסטו שנגמר ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש):

LoLi Goddess

New member
נממממ... ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

התמונה הזאת לא מהחודש, אבל כפרעעעליך :) חחח ואגב, "הכלב היהודי"... כל כך מתאים לך

ב י ז י

New member
אני יודעת שהיא לא מהחודש,

אבל אני ממש אוהבת אותה :) יאללה סתמי! לפחות הספר שאני קוראת עכשיו, ממש לא "אני" [לפי ההגדרות שלך
] קוראים לו "בית".

LoLi Goddess

New member
אמממ...

אז אולי בבית שמסופר עליו יש עליית גג במקרה? כי אם כן אז זה גם תופס...

Z A M i

New member
*זכויות לתמונה*

וואי..אני ממש רוצה לקרוא את "הכלב היהודי"
..

עוד 20 יום אני חייל

התפקדות נוב': שם: לביא הרטוב גיל: 19 וכמעט 20 מיקום: עוד מעט בתל ארד אייסיקיו: 294161767 מסנג'ר: יש בלוג/אתר אישי: אין שיר החודש של היהודים: דונט לייק שיר החודש לא של היהודים: דבש-פורטיס דיסק החודש: פורטה, 11א, פלונטר, סיפורים מהקופסא סרט החודש: לוק סטוק ושני קנים ספר החודש: חוות החיות, ג'ורג' אורוול הופעת החודש: אמממ... קשה לבחור, הייתי ביותר מדי כאלה, נלך על ראשל"צ תכנית טלויזיה של החודש:---- ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: הופעה בכפ"ס, ביקור בעתניקל, טיול לפני גיוס בנגב, גיוס לנח"ל, גיבוש יחטי"ות!! תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש):

RtOoNmY

New member
אני לא סולח לך אבל אני לא יכול אחרת..

התפקדות נוב': שם: רוני גיל: 16 מיקום: קיסריה אייסיקיו: מסר מסנג'ר: מסר בלוג/אתר אישי: אין שיר החודש של היהודים: הבלוז שיר החודש לא של היהודים: הרימיקס של יפתי
דיסק החודש: היהודים\פורטה סרט החודש: האמיצה ספר החודש: כוחו של התת מודע הופעת החודש: תכנית טלויזיה של החודש: נמלטים 3~~ ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: אין ממש תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש):

reiya

New member
זה סתם זה.זה סתם.

התפקדות נוב': שם:מתושלח גיל:17 עוד מעט מיקום:ירושלים אייסיקיו: מסנג'ר: בלוג/אתר אישי: שיר החודש של היהודים:TWTKM
שיר החודש לא של היהודים:eighties\lifehouse דיסק החודש:לייפהאוס הראשון סרט החודש:סיביל.<מומלץ ביותר> ספר החודש:אני באמצע יש ילדים זיגזג\דויד גרוסמן. הופעת החודש:אולי ברי בבארבי. תכנית טלויזיה של החודש: ציפיות/בילויים לחודש הקרוב:הופעות,שרגאים. תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש):דמיינו תמונה של סיני.

אני מנסה לדמיין תמונה של סיני

וכל מה שאני רואה בראש זה עננה של עשן שיוצא מג'וינט... בעצם אפשר גם לראות תמונה של בדואי חסר שיניים, אבל זה פחות סימפטי... טוב, אני פשוט ידמיין חפיסה של סיגריות קליאופטרה, זה זיכרון טוב משם...

singlestroke

New member
מתפקד.

התפקדות נוב' שם: שיר
אייסיקיו:
מסנג'ר:
בלוג/אתר אישי:
שיר החודש של היהודים: אין לך מקום
שיר החודש לא של היהודים: Bullshit - Mindless Self Indulgence
דיסק החודש:
סרט החודש:
ספר החודש:
הופעת החודש:
תכנית טלויזיה של החודש:
ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: אני אגיד איך התחלתי את החודש הזה? בחתונה של דוד שלי
היה הדבר הכי יפה בעולם
תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש)

"הזדמנות שנייה מילים יפות.."

התפקדות נוב': שם:עדי גיל:אוטוטו 18 מיקום:חדר מחשב בבית אייסיקיו:335867951 מסנג'ר:- בלוג/אתר אישי:- שיר החודש של היהודים:what about you שיר החודש לא של היהודים:אחרי שאהב-ריטה דיסק החודש:- סרט החודש:אושן 11 ספר החודש:אלף שמשות זוהרות הופעת החודש:אין כזו תכנית טלויזיה של החודש:חברים בעיקר,מיכאלה ציפיות/בילויים לחודש הקרוב:כ"כ הרבה,כבר חבל לפרט.. תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש):

למעלה