סיכום פעילות אוקטובר+התפקדות נובמבר

עוד יהיו ימים שלא תסבול

שם: צאלה גיל:16.10 מיקום: קיבוץ אילות אייסיקיו: 304545658 (אבל הוא חסר שימוש) מסנג'ר:[email protected] בלוג/אתר אישי: http://israblog.nana.co.il/118383 שיר החודש של היהודים: לעולם מצידי שיר החודש לא של היהודים: בתוך הצינורות- אלג'יר דיסק החודש: פורטה סרט החודש: חומות של תקווה ספר החודש: האלכימאי +מאה שנים של בדידות הופעת החודש: יש אביב גדג' נדמה לי ב22. תכנית טלויזיה של החודש: לא רואה טלוויזיה ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: בעיקר אילת... תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש):

hadas2401

New member
אף אחד לא יודע איך זה מרגיש.

שם: הדס גיל: 17 וחצי מיקום: ת"א אייסיקיו: לא זוכרת מסנג'ר: בלוג/אתר אישי: שיר החודש של היהודים: להיות, לעולם מצידי שיר החודש לא של היהודים: אנשים אומרים - הילה הררי, לזכוח לשכוח - אבי בניון דיסק החודש: אלביס - 30 הלהיטים הכי גדולים, ספייס גירלס - פוראבר. סרט החודש: ספר החודש: הופעת החודש: עמיר בניון. תכנית טלויזיה של החודש: ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש): געגועיי לקייטנה:( הבנות המדהימות שלי.

Dug E

New member
"ויהי חיקך מקלט ראשי.."

שם: צחר גיל: 18 מיקום: פ"ת אייסיקיו: - מסנג'ר: [email protected] בלוג/אתר אישי: http://israblog.nana.co.il/blogread.asp?blog=168339 שיר החודש של היהודים: WAY בביצוע מאתמול. שיר החודש לא של היהודים: פני מלאך-יהודית רביץ. דיסק החודש: מיוז - BH&R סרט החודש: שנים לא ראיתי סרט אבל אני מת לראות את עולם גדול מופלא..יש מצטרפים? הופעת החודש: היהודים שעשו לי כ"כ טוב בכמה הופעות החודש: ים המלח,ראשון וב"ש תכנית טלויזיה של החודש: חכם בלילה בדיסקברי. אחת התכניות ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: חודש אחרון לפני גיוס. אשתדל לנצל אותו כמה שאפשר. כרגע אין יותר מידי תכניות..מה שכן ומתוכנן מראש - היהודים בכפ"ס. תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש): טלי מתגייסת
.

ליאןןן

New member
../images/Emo39.gif

שם: ליאן גיל: 18 מיקום: רעננה אייסיקיו: 262324881 מסנג'ר: בלוג/אתר אישי: שיר החודש של היהודים: SE, בסוף תבכו. שיר החודש לא של היהודים: מטרופולין - קרח, אל תלכי. דיסק החודש: מטרופולין - הסליל, ענבל פרלמוטר - הקלטות אחרונות. סרט החודש: לא זכור לי שומדבר מיוחד.. ספר החודש: ארבעה בתים וגעגוע - אשכול נבו, מיליון רסיסים קטנים - ג'יימס פריי. הופעת החודש: ים המלח וההופעה בראשון. תכנית טלויזיה של החודש: שנות ה-70
.
ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: הופעה של שילה שבוע הבא. ו..אממ..להתגייס? ואי"ה גם להצליח להגיע להופעה בכפ"ס. תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש):

MarkDeen

New member
חם על הירח

התפקדות נוב': שם:מרק. גיל:17. מיקום:י-ם. אייסיקיו:250419773. מסנג'ר:[email protected]. שיר החודש של היהודים:בסוף תבכו,הנה זה בא. שיר החודש לא של היהודים:ברי סחרוף-שתי פנים, משינה-דני, ג'ירפות-מרפסת. דיסק החודש: משינה-LIVE. סרט החודש:לא רואה סרטים. ספר החודש:לא יצא לקרוא. הופעת החודש: משינה ואהוד בנאי בקיסריה, ברי בבארבי, היהודים ואביב גפן בפסטיבל התמר. תכנית טלויזיה של החודש:כל מיני אירועי ספורט בעיקר. ציפיות/בילויים לחודש הקרוב:יומולדת 18, הקספרים ויוני בצוללת ואולי אולי מופע עשור של אינפקטד. תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש):

מה? אתה מהפורום?

לא ידעתי... רגע, שאני לא יצא יצור מהאאססס... אתה זה שהיה איתנו (נו, עם רן, ראיה ואני) בהופעה בראשון, כן? לא ידעתי שגם אתה כותב פה

סיוני ר

New member
מתפקדת חדשה :]

שם: סיון גיל: 17 מיקום: ראשון לציון אייסיקיו:
מסנג'ר: תבקשו יפה אני אביא :] בלוג/אתר אישי:
שיר החודש של היהודים: פעמון מלחמה שיר החודש לא של היהודים: Velvet Revolver- Fall To Pieces דיסק החודש: פחד מוות סרט החודש: יש לה ביצים ספר החודש:
הופעת החודש: ההופעה באמפי בראשון תכנית טלויזיה של החודש: החיים הפשוטים ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: הופעה בכפר סבא בע"ה תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש): סתם בוב :p

tolil

New member
עוד חודש עבר....

שם: ליטל גיל: 18 מיקום:חיפה אייסיקיו: 199537137 מסנג'ר: אין בלוג/אתר אישי: אין שיר החודש של היהודים: ג'קי אקוסטי שיר החודש לא של היהודים: אפרת גוש - קרב איגרוף דיסק החודש: היהודים אנפלאגד סרט החודש: לילה מוטרף במוזיאון ספר החודש: אם יש גן עדן הופעת החודש: מעגן מיכאל 13.10 חלום =] תכנית טלויזיה של החודש: עדי אשכנזי ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: אולי בארבי/התיאטרון נראה מה יהיה , וסתם לבלות ולעבוד.. תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש): אחרי ההופעה במעגן מיכאל עם אורית ,בהחלט תמונת החודש שלי ..

נובמבר!

התפקדות נוב': שם:שני גיל:17.5 מיקום:ת"א אייסיקיו:285811338 מסנג'ר: בלוג/אתר אישי: שיר החודש של היהודים: לא קל, ג'קי, להיות שיר החודש לא של היהודים: כל מיני של זוהר ארגוב
דיסק החודש: האקוסטית נכנס חזק סרט החודש: ? ספר החודש:דור הפרוזק הופעת החודש: היהודים, וברי סחרוף תכנית טלויזיה של החודש: מגרש ביתי3 ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: שייגמר המלווההההה
תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש):

LoLi Goddess

New member
אלללה נובמבר = פז"מולדת../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

שם: אלה גיל:19.7 מיקום: תפסיקו לשאול, זה מביש. אייסיקיו: 218092074 מסנג'ר: [email protected] בלוג/אתר אישי: 11533 בישרא שיר החודש של היהודים: what about you שיר החודש לא של היהודים: Stooges - No Fun דיסק החודש:
אין דיסקים בצבא סרט החודש: אין סרט! ערוץ אגו
+ |סמיילי חרמן| ספר החודש: "המנ"כל" - ג'וזף פיינדר הופעת החודש: נו, ההופעה הזאת... השלוק הזה בשלוק ההוא. תכנית טלויזיה של החודש: כל מיני שטויות באגו וב- cartoon network... אה כן, וגם "אופנועים לפי הזמנה" בערוץ כלשהו... ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: לעבור שוב תפקיד\להתחתן עם מוש ולצאת מהצבא, להספיק לעשות כל מה שאני רוצה בשבוע חופש... תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש): אין תמונות, אני בחמ"ל. אבל תסתכלו בתמונה שבתשובות של צחר...

izzys

New member
I have lost all trust I had in you.

התפקדות נוב': שם: מור. גיל: 16.7. מיקום: חיפה. אייסיקיו: 291-170-281 מסנג'ר: [email protected] בלוג/אתר אישי: Myspace שיר החודש של היהודים: לרנינג, עוד מעט. שיר החודש לא של היהודים: נראה לי ש To rid the disease של Opeth לוקח. דיסק החודש: Damnation והדיסק של נועם פנחסוב מספיר
. סרט החודש: JFK, התרסקות. ספר החודש: לא היה. הופעת החודש: פסטיבל התמר ומעגן מיכאל. תכנית טלויזיה של החודש: שנות ה-70 בלופים! ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: לסיים כתבת שטח, לסיים תסריט לפחות דראפט 1, לעבוד ומוזיקה טובה. תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש): זמי

Tomer TR

New member
כמעט חצי שנה עברה בלי לשים לב

התפקדות נוב': שם: תומר גיל: 20 מיקום: מודיעין סיטי אייסיקיו: 369145766 מסנג'ר: [email protected] בלוג/אתר אישי: מייספייס בחתימה שיר החודש של היהודים: חופשי שיר החודש לא של היהודים: למיה יש אקדח, פרפרים דיסק החודש: אוטוביוגרפיה סרט החודש: להרוג את המזל וכיכר החלומות ספר החודש: הנעלמים הופעת החודש: לא הופעה אבל חתונה תכנית טלויזיה של החודש: מונית הכסף ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: ים ואצל נטשה מחר ומה שיבוא תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש): לא חדשה אבל יפה, מהסלקום ווליום עם אורצ'וק

GnG17

New member
ני ני ני

התפקדות נוב': שם: אלעד גיל: 20 מיקום: מגדל העמק אייסיקיו: 243204202 מסנג'ר: בלוג/אתר אישי: שיר החודש של היהודים: What About You שיר החודש לא של היהודים: מלכת הפלקט - מליון פעם דיסק החודש: כל הדיסקים של היהודים ב MP3 באוטו סרט החודש: שאיפות (ישן, אבל כל פעם עושה לי את מחדש) ספר החודש: שבויים בלבנון (כי רק לזה יש זמן) הופעת החודש: ההופעה ביום ראשון האחרון, אחרי שעשתי שמניות כדי שמישהו יחזיק לי את החיילים תכנית טלויזיה של החודש: עדי אשכזני ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: כמה שיותר מסיבות עם רוק ישראלי.. ואפשר להגיד שפתחתי את החודש (אתמול) בשבירת דיסטאנס עם החיילים ולסיום תמונה של אבסינט כי אני שותה את זה יותר מדי

Please don't leave me this way...

התפקדות נוב': שם:הילה גיל: 20 עוד חודש וקצת מיקום: ב"ש אייסיקיו: מסנג'ר: בלוג/אתר אישי: שיר החודש של היהודים: דונט לייק,גם כשלא בוכה,לא יכול אחרת שיר החודש לא של היהודים: קרב איגרוף-אפרת גוש דיסק החודש: פורטה סרט החודש: לא ראיתי כלום החודש ספר החודש: קוראת את חוכמת הבייגלה הופעת החודש: שלשום בהחלט תכנית טלויזיה של החודש:עדי אשכנזי ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: שיהיה כסף ודרך להגיע לאחת ההופעות איפושהו תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש):

למעלה