סיכום פעילות אוקטובר+התפקדות נובמבר

זכיתי בחופרת החודש../images/Emo106.gif../images/Emo41.gif

התפקדות נוב': שם:יפית גיל:18 מיקום:בת ים אייסיקיו:261468559 מסנג'ר- [email protected] בלוג/אתר אישי:
שיר החודש של היהודים:בסוף תבכו שיר החודש לא של היהודים:קרב אגרוף\אפרת גוש דיסק החודש:אפרת גוש הסליחה ואני סרט החודש:סימפסונס ללא ספק ספר החודש:מלאכים ושדים
הופעת החודש:היהודים בים המלח, ומעגן מיכאל תכנית טלויזיה של החודש:מופע שנות ה 70 ציפיות/בילויים לחודש הקרוב:באר שבוע יגור, ואם ירמה השם גם בארבי כפר סבא, תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש): אני ואורית ממעגן מיכאל קרדיט לספיריק על התמונה

MamoOoshA

New member
../images/Emo204.gif

שם: גיל.
אייסיקיו: 193021508 [כמעט לא פעיל].
מסנג'ר: [email protected] [זה מכיתה ז']
בלוג/אתר אישי: NONE.
שיר החודש של היהודים: להיות.
שיר החודש לא של היהודים: the cardigans-kiss me
דיסק החודש: היהודים, היהודים לייב.
סרט החודש: תקפצו לי.
ספר החודש:
הופעת החודש: מעגן מיכאל וראשל"צ.
תכנית טלויזיה של החודש: בובספוג
ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: גיוס של פוצ'אקע
הופעות [ב"ש, כ"ס
] המון מוסד, יומולדת לאמא
תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש): טיטי נותנת לי יד, ומאחלת לי מזל טוב

נשמת

New member
וואו.......

תמונה חזקה. חבל שלא רואים פנים. יש לי משהו דומה, היד הזו שלי

MamoOoshA

New member
יא, איזה מבט ../images/Emo14.gif איזה חיוך ../images/Emo99.gif

בתמונה המקורית רואים גם פנים, את שלי אבל זה כבר פחות מעניין

נשמת

New member
יאוו, 'פגרת.

עכשיו חובה עלייך לשלוח לי את התמונה המקורית ומיד, לפחות במסר.

yuvalid1

New member
שבוע טוב

סיכום פעילות אוק': הפורומים המועדפים על חברי הפורום בחודש האחרון (10): אביב גפן מתגייסים פירסינג וקעקועים זיהוי שירים רוק ישראלי חברי הפורום הכי פעילים בחודש האחרון (10): יפית פית פית °•°ShAnShuNa°•° נשמת billi bob ספיר וכרטיס הצלם התפקדות נוב': שם: יובל גיל: מיקום:שוהם אייסיקיו: מסנג'ר:[email protected] בלוג/אתר אישי: שיר החודש של היהודים: סוף העולם שיר החודש לא של היהודים:hell song-sum 41 דיסק החודש:הופעה של אוונסנס סרט החודש:גבר מי שמטפללת ספר החודש: ווינטר בלו ילדת הפיות הופעת החודש: תכנית טלויזיה של החודש: ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש):\

נוגע לא נוגע בי.

התפקדות נוב': שם: נופר. גיל: 18. מיקום: כרגע כפר גלים. אייסיקיו: 311774971 מסנג'ר:
בלוג/אתר אישי:
שיר החודש של היהודים: חופשייי. שיר החודש לא של היהודים: קרח - מטרופולין. דיסק החודש: מטרופולין - סליל. סרט החודש: שודדי הקריביים 1,2, השתולים ועוד. [ממש פתחנו פה סינמה סיטי] ספר החודש: איזה אחד של הרלן קובן, שכחתי את השם. הופעת החודש: מעגן מיכאל.. [?] תכנית טלויזיה של החודש: עדי אשכנזי. יותר מזה לא ראיתי כלום. ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: הופעות וזה.. תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש): אני בכפר. סופשבוע רגוע לכולם...
הודגש באמצעות מדגישומטיק

billi bob

New member
../images/Emo41.gifמתפקדת../images/Emo195.gif

שם: לי גיל: 18.9
אייסיקיו: 294336364 מסנג'ר: [email protected] בלוג/אתר אישי:
שיר החודש של היהודים: לא קל שיר החודש לא של היהודים: מותק שלי- גלעד שגב (לא נמאס) דיסק החודש: היהודים- אנפלאגד סרט החודש: אמממ לא חושבת שראיתי ספר החודש:
הופעת החודש: מעגן מיכאל, ראשון לציון תכנית טלויזיה של החודש: מיכאלה
ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: הופעות (בארוק ובארבי), גולפצ'קי, גיוס
[בעזרת השם!]
תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש): איך לא? כבוד כבוד!

HiLLaBahaR

New member
" ...Cause I'm broken when I'm lonesome' "

התפקדות נובמבר: שם: הילה גיל: 21 מיקום: ב"ש אייסיקיו: 329062656 שיר החודש של היהודים: Learning שיר החודש לא של היהודים: Nirvana - Where did you sleep last night דיסק החודש: Pink Floyd - Pulse סרט החודש: לו רק ספר החודש: דיו חיוור הופעת החודש: דנה ברגר
תכנית טלויזייה של החודש: אין משו מיוחד ציפיות לחודש הקרוב: ההופעה היום, ושדברים יתחיל לזוז... תמונה -->

A d v u s h

New member
../images/Emo60.gif

התפקדות נוב': שם: אדוע גיל: 17+ מיקום: רמלה, ראשון אייסיקיו: 147051714 מסנג'ר: [email protected] בלוג/אתר אישי:|הקישור| www.myspace.com/advar |סקישור| שיר החודש של היהודים: קח אותי שיר החודש לא של היהודים: alesana-congratulations i hate you דיסק החודש:as i lay dying-an ocean between us סרט החודש: ספר החודש: לא קוראת:S הופעת החודש: נייטוויש לייק דה תכנית טלויזיה של החודש: טלנובלה בע"מ , שנות ה-70 ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: הרבה הרבה חזרות והופעות עם זאב רווח>< תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש): יצא עקום אבל שיהיה.

תומע79

New member
../images/Emo34.gifנוב 07 ../images/Emo195.gif מתפקדת../images/Emo70.gif

שם:
תום גיל:
18.2 מיקום:
ראשון לציון\מקדונלדס אייסיקיו:
166999119 שיר החודש של היהודים:
בסוף תבכו שיר החודש לא של היהודים:
Big girl's don't cry דיסק החודש:
דיסק צרוב באוטו סרט החודש:
המסור 1+2 ספר החודש:
"זאת לא המסיבה שלך"\אבנר שביט הופעת החודש:
לא הייתי בהופעות החודש חוץ משל היהודים באמפי,אז זאת. תכנית טלויזיה של החודש:
חברים ציפיות/בילויים לחודש הקרוב:
לעבוד לעבוד ולעבוד תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש):

mooshki

New member
../images/Emo15.gif אני פה? אני לא פה? מי יודע...

שם: נעמה גיל: 18 מיקום: ירושלים - נצרת עילית אייסיקיו: 257030195 מסנג'ר: בלוג/אתר אישי: שיר החודש של היהודים: פעמון מלחמה שיר החודש לא של היהודים: סתם שירים שנתקעים כי שומעים אותם בבוקר בדרך בעעע דיסק החודש: הלייב של מוש סרט החודש: נופ ספר החודש: נופ הופעת החודש: נופ תכנית טלויזיה של החודש: נופפפפ ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: רק לשרוד את הלימודים האלהההה:/ (ובלי אורצ'י שלי) תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש):

טל קארי

New member
learning

הפורומים המועדפים על חברי הפורום בחודש האחרון (10): אביב גפן מתגייסים פירסינג וקעקועים זיהוי שירים רוק ישראלי חברי הפורום הכי פעילים בחודש האחרון (10): יפית פית פית
°•°ShAnShuNa°•° נשמת billi bob ספיר וכרטיס הצלם התפקדות נוב': שם: טלוש גיל: 16.5 מיקום: כפ"ס אייסיקיו: 337056332 מסנג'ר:[email protected] בלוג/אתר אישי: שיר החודש של היהודים:learning שיר החודש לא של היהודים:כל השירים המוכרים של דנה ברגר דיסק החודש:היהודים סרט החודש:דיסטרביה ספר החודש: הופעת החודש: תכנית טלויזיה של החודש:פרוייקט מסלול ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: הופעה בבארבי 15.11 תמונת החודש :

eliavtu

New member
Here comes the sun

שיר החודש של היהודים: לרנינג/ לעולם מצידי שיר החודש לא של היהודים: Nirvana - Where did you sleep last night/ שלומי שבן- מותק, את אצלי בראש <מעניין ששניהם קאברים> דיסק החודש: Nirvana - Nevermind/ The Flying Baby - Inner World סרט החודש: The Majestic ספר החודש: לא הופעת החודש: הקספרים בפטריה תכנית טלויזיה של החודש: הישרדות! ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: אממ.. לעשות כיף וכסף. תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש):

הולצ

New member
../images/Emo122.gif

התפקדות נוב': שם: רעות גיל: תכף 15 מיקום: ראש העין -.- אייסיקיו:
מסנג'ר: בלוג/אתר אישי:
שיר החודש של היהודים: יש כ"כ הרבה שיר החודש לא של היהודים: Now I Lay Thee Down איןלי כוח לבדוק של מי דיסק החודש: היהודים - היהודים סרט החודש:
ספר החודש:
הופעת החודש: ראשל"צ תכנית טלויזיה של החודש: שנות השבעים 3> ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: כל השבועכיף שעושים לי ליומולדת
תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש):

../images/Emo182.gifnovember rain../images/Emo183.gif

התפקדות נוב': שם:עדי גיל:עד לחודש הבא.. 22 מיקום:צפון אייסיקיו:לא זוכרת מסנג'ר:|דגש|[email protected] בלוג/אתר אישי:MySpace שיר החודש של היהודים:גנבה, לעולם מצידי שיר החודש לא של היהודים:עד שתחזור - ריטה דיסק החודש:ממשיך לנסוע - אהוד בנאי סרט החודש:לא נראה לי שראיתי ספר החודש:מלאכים ושדים הופעת החודש:מעגן מיכאל
, באמת שמזמן לא נהנתי ככה!
תכנית טלויזיה של החודש:סימפסונס ופיק אפ
ציפיות/בילויים לחודש הקרוב:הופעה ביגור, הופעה בכפ"ס+יומולדת לעידו, קצת עבודה, ובתקווה להתחיל לימודים תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש):לא שלי, ולא הייתי בהופעה הזאת, אבל...
[ כל הזכויות שמורות לנוריאל
]

1 - 2 - 3 מתפקד!

שם: עידו לפידו גיל: 22 עוד שבוע וחצי מיקום: מבשרת אייסיקיו: 160374109 מסנג'ר: [email protected] בלוג/אתר אישי: יש לפנות למנהלת האישית שלי, עדי "נשמת" חלילי. שיר החודש של היהודים: אין לך מקום שיר החודש לא של היהודים: בסוף של יום - פורטיסחרוף דיסק החודש: עדיין פורטה. וקצת meddle של פינק פלויד. סרט החודש: מר ברוקס. ספר החודש: עדיין מלך החומוס ומלכת האמבטיה (עדי, נשבע שאני אקרע את חוכמת הביגלה) הופעת החודש: ברי סחרוף מארח את יהודה פוליקר בפסטיבל התמר. הופעת העשור, לא החודש!!! תכנית טלויזיה של החודש: הפמליה ובגדול! ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: יומולדת 22 ב13.11, תיאטרון, ועוד כל מיני דברים מגניבים... תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש):

למעלה