סיכום פעילות בפורום+התפקדות מרץ

Hosh17

New member
עונה ../images/Emo13.gif

שם : חופית גיל : 17 וחצי מקום מגורים : פתחח תקווה אי סי קיו : אין מסנג'ר : [email protected] תמונה : אני והסטייק
וכמה שאלות חביבות - האם יש לכם תוכניות מיוחדות לחודש זה ? בחיים לא חיכתי כל כך לקיץ.... יש הרבה תוכניות האם זכורה לכם חוויה משנים עברו שקרתה במרץ ? אמממ 7.3 הופעה ראשונה שהייתי בה של נינט לפני 3 שנים, ו4.3 שנה שעברה הופעה של נינט בחיפה =/

hagitos1

New member
וואט אבר...

חודש חדש התחיל כבר , ועוד לא נפתח שרשור התפקדות אז עקב צ'עמום, אני אקח זאת על עצמי שם :חגית גיל :15 ו-4 חודשים מקום מגורים :רחובות אי סי קיו :---- מסנג'ר :[email protected] תמונה :יש.. וכמה שאלות חביבות - האם יש לכם תוכניות מיוחדות לחודש זה ?כן...D: האם זכורה לכם חוויה משנים עברו שקרתה במרץ?לא... אז זהו , שיבוא על כולנו חודש שמח ומבדח, אמן

bazmaster

New member
invisible kid never see what he did

שם :אמיר גיל :17 מקום מגורים :נצרת עילית אי סי קיו :345099652 מסנג'ר :אין תמונה :ישנה ...אבל אין לי כח למצוא אחת חדשה וכמה שאלות חביבות - האם יש לכם תוכניות מיוחדות לחודש זה ?לא משהו ממש ממש מיוחד האם זכורה לכם חוויה משנים עברו שקרתה במרץ ?הופעה ראשונה שלי של היהודים
לפני כמה שנים...

אני פורים..

חודש חדש התחיל כבר , ועוד לא נפתח שרשור התפקדות אז עקב צ'עמום, אני אקח זאת על עצמי שם :
הילה גיל :
19.3 מקום מגורים :
ב"ש אי סי קיו :
אין מסנג'ר :
[email protected] תמונה : וכמה שאלות חביבות - האם יש לכם תוכניות מיוחדות לחודש זה ?
לעבוד...חחח האם זכורה לכם חוויה משנים עברו שקרתה במרץ ?
לא בדיוק חוויה... אז זהו , שיבוא על כולנו חודש שמח ומבדח, אמן

באמת שמצטער על המכתב...

שם : שיר גיל : 15 מקום מגורים : ת"א אי סי קיו : 89476618 מסנג'ר : [email protected] תמונה : וכמה שאלות חביבות - האם יש לכם תוכניות מיוחדות לחודש זה ? נהה... האם זכורה לכם חוויה משנים עברו שקרתה במרץ ? :|

Dug E

New member
סיכום פעילות בפורום+התפקדות מרץ../images/Emo11.gif

סיכום פעילות פברואר: הפורומים המועדפים על חברי הפורום בחודש האחרון (02): רוק ישראלי זיהוי שירים שייגעצ מתגייסים אביב גפן חברי הפורום הכי פעילים בחודש האחרון (02): יפית פית פית Z A M i little WhiSper ב י ז י °•°ShAnShuNa°•°

reiya

New member
"הבה נרישה,רש רש רש.."

שם :ראיה גיל :16 מקום מגורים :ירושלים אי סי קיו :227753496 מסנג'ר :[email protected] תמונה : וכמה שאלות חביבות - האם יש לכם תוכניות מיוחדות לחודש זה ?ממ אינקיובס,טיול שנתי.. האם זכורה לכם חוויה משנים עברו שקרתה במרץ ?\

יווווו בא לי אחדדדד!!!

אכלתי בבצפר שלי, והוא היה מגעיל. שלך נראה טעים... אינקובוס?! עכשיו אני עוד יותר מקנא...

למעלה