סיכום פעילות בפורום+התפקדות מרץ

אחרת היית נשארת כאן.

שם : ענבר. גיל : 17 וחצי. מקום מגורים : אריאל. אי סי קיו : 249097482 והוא בקושי עובד. מסנג'ר : / תמונה :
[עם הכובע] וכמה שאלות חביבות - האם יש לכם תוכניות מיוחדות לחודש זה ? יומולדת לעמרי, מחר מפגש+סיום מלווה, ובעקרון לסוע לכל מקום שיתנו לי אליו את האוטו.. האם זכורה לכם חוויה משנים עברו שקרתה במרץ ? ההופעה בעפולה. והלילה שלפני.

S h A b i T

New member
הקץ למירמורים ../images/Emo13.gif

עכשיו תוכלו לזרום לפה בקלילות. :)

../images/Emo85.gif

שם :שירן גיל :בקרוב 19
מקום מגורים :קרית אתא אי סי קיו :266273888 נראה לי מסנג'ר :אין לי כוח תמונה : וכמה שאלות חביבות - האם יש לכם תוכניות מיוחדות לחודש זה ?ימי הולדת של כולם בערך..להחליט מה אני עושה שנה הבאה האם זכורה לכם חוויה משנים עברו שקרתה במרץ ?איףף ההופעה של אביב בחולון נראה לי היתה במרץ..שהסענו את עומרי לתל אביב ומשם הוא נסע ללונדון....והמון המון ימי הולדת

Niran2

New member
אני

שם : נירן גיל : 17.5 מקום מגורים : ראשון אי סי קיו : 144807990 מסנג'ר : [email protected] תמונה : וכמה שאלות חביבות - האם יש לכם תוכניות מיוחדות לחודש זה ? חודש מלא בהופעות, שייגעצ אתמול בבוקר, סינרגיה בערב, היהודים שייגעצ ויוסלס היום, מוניקה שבוע הבא ושייגעצ ב23. האם זכורה לכם חוויה משנים עברו שקרתה במרץ ? פוליןן שנה שעברה

Dug E

New member
../images/Emo19.gif

שם : צחר גיל : 17 וחצי בדיוק מקום מגורים : פ"ת אי סי קיו : - מסנג'ר : [email protected] תמונה: ההופעה שעשתה לי תחודש.

חנושש

New member
../images/Emo148.gif

שם :חן גיל : 15 מקום מגורים : ראשון אי סי קיו : 326957568 מסנג'ר :[email protected] תמונה : <אני וטול מחופשות לבננות בפיג'מות
> וכמה שאלות חביבות - האם יש לכם תוכניות מיוחדות לחודש זה ? אממ לא ממש. האם זכורה לכם חוויה משנים עברו שקרתה במרץ ?:-|

ב י ז י

New member
../images/Emo85.gif

שם :ליזי גיל : 17 ו-9 חודשים מקום מגורים : לוד אי סי קיו : 258209857 מסנג'ר : [email protected] תמונה : וכמה שאלות חביבות - האם יש לכם תוכניות מיוחדות לחודש זה ? לעשות תיאוריה, לשם שינוי. לעבוד, והרבה. האם זכורה לכם חוויה משנים עברו שקרתה במרץ ? לא

izzys

New member
וזה הילד שבך, אבל קוראים לו לחזור.

שם : מור. גיל : ממש בקרוב 16. מקום מגורים : חיפה. אי סי קיו : 291-170-281. מסנג'ר :
תמונה : וכמה שאלות חביבות - האם יש לכם תוכניות מיוחדות לחודש זה ? לא משהו ספציפי, מה שיצא אני מרוצה
.
האם זכורה לכם חוויה משנים עברו שקרתה במרץ ? ימי הולדת?

A d v u s h

New member
../images/Emo60.gif יופי של התחלת חודש..:\

שם : אדוע גיל : 16 ++++ מקום מגורים : רמלה... אי סי קיו : 147051714 מסנג'ר : [email protected] תמונה : טוב. כן בכוונה עשיתי פרצוף של מסכנה וכמה שאלות חביבות - האם יש לכם תוכניות מיוחדות לחודש זה ? פולין האם זכורה לכם חוויה משנים עברו שקרתה במרץ ? כן, שהוא היה טוב. לא כמו זה..

אדם ק

New member
...

שם : אדם גיל : 17 מקום מגורים : קיבוץ בארי אי סי קיו :אין מסנג'ר : [email protected] תמונה : עזבו... וכמה שאלות חביבות - האם יש לכם תוכניות מיוחדות לחודש זה ? כן... לחיות... האם זכורה לכם חוויה משנים עברו שקרתה במרץ ? כן... לא לפה... אז זהו , שיבוא על כולנו חודש שמח ומבדח, אמן

ליאןןן

New member
../images/Emo149.gif

שם : ליאן גיל : 17 מקום מגורים : רעננה אי סי קיו : 262324881 מסנג'ר :
תמונה : וכמה שאלות חביבות - האם יש לכם תוכניות מיוחדות לחודש זה ? לא ממש..רק טסט בעז"ה האם זכורה לכם חוויה משנים עברו שקרתה במרץ ? לא משהו ספציפי..

:]]]]]]]]]]]]]

שם : הוד גיל : 16 מקום מגורים : יבנה אי סי קיו : 248597499 מסנג'ר : [email protected] תמונה : אני [עם המסכה] וידיד שלי וכמה שאלות חביבות - האם יש לכם תוכניות מיוחדות לחודש זה ? מממ.. האם זכורה לכם חוויה משנים עברו שקרתה במרץ ? פורים חח..ולא כ"כ

2shahar

New member
../images/Emo148.gif../images/Emo149.gif../images/Emo154.gif

שם : שחר גיל : 15 מקום מגורים : רמלה אי סי קיו :210935683 מסנג'ר : תמונה : אני וקושקה שלא רוצה להזדהות.. וכמה שאלות חביבות - האם יש לכם תוכניות מיוחדות לחודש זה ? אהמ מחר עדלוידה [לא יודעת איך כותבים
] ובערב טיאלוי בע"ה.. האם זכורה לכם חוויה משנים עברו שקרתה במרץ ? יום הולדת של אמא שלי?

למעלה