סיכום פעילות בפורום+התפקדות מרץ

RtOoNmY

New member
חולה מתההה

שם : רוני גיל : 15 וחצי ככה מקום מגורים : קיסריה בע אי סי קיו : 290507034 מסנג'ר : [email protected] תמונה : לא וכמה שאלות חביבות - האם יש לכם תוכניות מיוחדות לחודש זה ? האם זכורה לכם חוויה משנים עברו שקרתה במרץ ? פורים נראה לי חח אז זהו , שיבוא על כולנו חודש שמח ומבדח, אמן

תומע79

New member
../images/Emo34.gifמתפקדת! ../images/Emo195.gif

שם : תום גיל : 17 וחצי מקום מגורים : ראשון לציון אי סי קיו : 166999119 תמונה :
וכמה שאלות חביבות - האם יש לכם תוכניות מיוחדות לחודש זה ? נגמר לי המלווה ממש היוםםםםםםםםםםםםםם :) :) חוץ מזה לא משהו מיוחד..לסיים ללמוד אולי? האם זכורה לכם חוויה משנים עברו שקרתה במרץ ? וואלה לא.

^_____^

שם: צאלה, צלע גיל: 16 מקום מגורים: חור שחור בשם קיבוץ אילות מסנג'ר: [email protected] אין תמונה. חבללללללללללל יש את הבגרות של תיאטרון, וטיול הכנה לטיול פסח צעירה. וגם טיול שנתי. וואו. כן. טיולים שנתיים כאלה. סיוט מתמשך.

תומע79

New member
../images/Emo34.gifוואוייי את בת 16 כבר

אני זוכרת שאמרת שאת בת 13 :( איך שהילדים שלנו גדלים...

S h A b i T

New member
בזזזזז.

שם : אלמוג. גיל : 18. מקום מגורים : ראש העין. אי סי קיו : 166762078 מסנג'ר : תמונה : וכמה שאלות חביבות - האם יש לכם תוכניות מיוחדות לחודש זה ? אלפי ימי הולדת.. האם זכורה לכם חוויה משנים עברו שקרתה במרץ ? בדיוק היום לפני 3 שנים עשיתי את הנזם שלי, זאת חוויה טראומתית בלתי נשכחת :)

פקההההההההה

שם : יוני גיל : 18 מקום מגורים: האוטו אי סי קיו:
מסנג'ר :
תמונה : וכמה שאלות חביבות - האם יש לכם תוכניות מיוחדות לחודש זה? למצוא פטיפון בפחות מ500 ש"ח האם זכורה לכם חוויה משנים עברו שקרתה במרץ? נופ

Poisonn

New member
קעקוע :)

שם : אדם גיל : בקרוב 21 מקום מגורים : אילת אי סי קיו : 311711949 מסנג'ר : אין לי כוח תמונה : וכמה שאלות חביבות - האם יש לכם תוכניות מיוחדות לחודש זה ? זהו עשיתי ת'קעקוע :) האם זכורה לכם חוויה משנים עברו שקרתה במרץ ? הגיוס שלי מרץ 05

למעלה