סיכום פעילות+התפקדות יוני
.

• פותח הנושא Dug E
  • פורסם בתאריך

Dug E

New member
סיכום פעילות+התפקדות יוני../images/Emo196.gif.

סיכום פעילות מאי: הפורומים המועדפים על חברי הפורום בחודש האחרון (05): אביב גפן פירסינגים וקעקועים מתגייסים רוק ישראלי גאווה צעירה חברי הפורום הכי פעילים בחודש האחרון (05): חייםקשיםבסוףמתים °•°ShAnShuNa°•° Z A M i (מקום שלישי זה סבבה לך?
) ב י ז י הילדה עם הפעמון התפקדות יוני: שם: גיל: מיקום: אייסיקיו: מסנג'ר: בלוג/אתר אישי: שיר החודש של היהודים: שיר החודש לא של היהודים: דיסק החודש: סרט החודש: ספר החודש: תכנית טלויזיה של החודש: ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש):

מתפקד ../images/Emo13.gif

שם: עמרי גיל: 18 מיקום: בית יצחק אייסיקיו: 246568393 מסנג'ר: בלוג/אתר אישי: שיר החודש של היהודים: אין לך מקום שיר החודש לא של היהודים: going under- אוונסנס דיסק החודש: אוונסנס-פולן סרט החודש: השטן לובשת פראדה ספר החודש: תכנית טלויזיה של החודש: האלופה, נגיד ש...
. ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: עוד אין משהו מיוחד תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש):

Tom 7

New member
../images/Emo191.gif ה-י-ה-ו-ד-י-ם ../images/Emo191.gif

התפקדות יוני: שם: תום גיל: 15 מיקום: רמה"ש אייסיקיו: 255087965 מסנג'ר: [email protected] בלוג/אתר אישי: אין.. שיר החודש של היהודים: אין לך מקום, תשחק אותה לייב, פעמון מלחמה. שיר החודש לא של היהודים: linkin park- don't stay, ביט 69- עוגות גבינה (לצעירי). דיסק החודש: פורטה.. כל הזמן חשבתי עליו.. סרט החודש: סרטי משפחה ישנים.. ספר החודש: XD תכנית טלויזיה של החודש: חברים, כוכב נולד. ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: ים, מסיבת סיום, סוף שנה, מסיבת פרידה (מקווה לכבודי), תעודה וכו'. תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש): סתם שמן חח

יוני

התפקדות יוני: שם:יפית גיל:18 מיקום:בת ים אייסיקיו:261468559 מסנג'ר: בלוג/אתר אישי: שיר החודש של היהודים:אין לך מקום שיר החודש לא של היהודים:תתחנני אלי- אביתר בנאי דיסק החודש:אביתר בנאי הראשון. סרט החודש: ספר החודש:סיינפלד ופילוסופיה תכנית טלויזיה של החודש:חברים, סיינפלד, סאותפארק. ציפיות/בילויים לחודש הקרוב:זורמים...
תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש):אצל אחי עם אחיים שלי

יוני ../images/Emo13.gif

התפקדות יוני: שם:עדי גיל:17.4 מיקום:בית-חדר מחשב אייסיקיו:335867951 מסנג'ר:p[email protected] בלוג/אתר אישי:- שיר החודש של היהודים:לעוף שיר החודש לא של היהודים:ואוו ככ הרבה דיסק החודש: סרט החודש: ספר החודש: תכנית טלויזיה של החודש:חברים ציפיות/בילויים לחודש הקרוב:היום באשקלון,ביום ראשון בגרות בתנ"ך,רביעי-בגרות בתולדות,שני-ת"א וה' עוד גדול עד סוף החופש תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש):

little WhiSper

New member
גם אני עדיין פה.

שם:אדווה. גיל:18. מיקום:ת"א. אייסיקיו:
מסנג'ר:
בלוג/אתר אישי:
שיר החודש של היהודים:איןלךמקום. שיר החודש לא של היהודים:גאנז אנד רוזס- dont cry. אביתר בנאי- כלום לא עצוב. מתנות. מוש- סוף כל יום. בלאקפילד- once. miss you. דיסק החודש: גאנז, מוש, בלאקפילד, הלייב. סרט החודש: מממ לוזכרת. ספר החודש:תנ"ך, 'המאגר ל3 יחידות'\'בני גורן' . 'מהפכת וגאולה בישראל ובעמים'\'מגלות לקוממיות'. 'להיות אזרחים בישראל'[אומשוכזה]. תכנית טלויזיה של החודש: האלופה. אחים ואחיות. ציפיות/בילויים לחודש הקרוב:
תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש): מיום ירושלים.

יוני=)

שם: גיל: 17 מיקום:ת"א אייסיקיו:285811338 מסנג'ר: בלוג/אתר אישי: שיר החודש של היהודים: הזמן שלך שיר החודש לא של היהודים: hang me up to dry דיסק החודש: פרל ג'ם סרט החודש: יוו נשבעתי שאני אזכור!!! טוב שיהיה דרום אמריקה באופנוע ספר החודש: שגיונות ברוקלין תכנית טלויזיה של החודש: אחים ואחיות ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: לעבור טסט

תור הקצין הג'ינג'י

התפקדות יוני: שם: עומר. גיל: 23 מיקום: בת-ים אייסיקיו: 173195279 מסנג'ר: [email protected] בלוג/אתר אישי:אין שיר החודש של היהודים:אין לך מקום שיר החודש לא של היהודים:זוהרים של אביב גפן. דיסק החודש:"עם הזמן" של אביב גפן סרט החודש:ראיתי "ואנדטה" ואהבתי. ספר החודש:אין. תכנית טלויזיה של החודש:אין משהו מיוחד. ציפיות/בילויים לחודש הקרוב:הופעות של אביב גפן וסינרגיה. תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש):

ליאןןן

New member
....

שם: ליאן גיל: 17 מיקום: רעננה אייסיקיו: 262324881 מסנג'ר:
בלוג/אתר אישי:
שיר החודש של היהודים: אין לך מקום שיר החודש לא של היהודים: שיר ללא שם - שלום חנוך, אבות ובנים - אביתר בנאי, Regina spektor - Flyin'/Samson דיסק החודש: היו המון סרט החודש: שודדי הקאריביים 3 ספר החודש: תכנית טלויזיה של החודש: האלופה, חברים, סאות'פארק ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: לסיים בגרויות, נסיעה לכנרת, מסיבת סיום, סופשנה אחרון
..ומה שיבוא..
תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש):

ב י ז י

New member
../images/Emo39.gif

התפקדות יוני: שם:ליזיביזי גיל: 18 מיקום: לוד אייסיקיו: מסנג'ר: [email protected] בלוג/אתר אישי: שיר החודש של היהודים: שיר החודש לא של היהודים: יונה לבנה- התקווה 6 דיסק החודש: סרט החודש: ואי כמה זמן לא ראיתי סרטים, כבר שכחתי מזה ספר החודש: עלי כותרת עפים ברוח תכנית טלויזיה של החודש: האלופה ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: לחגוג ת'יומודלת, הופעות, יום הסטודנט בהרצליה וכו' תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש): בכנרת

ב י ז י

New member
חח למה את סתם?

זה חביב לאללה.. קראת גם ת'ספר הראשון אני מניחה, נכון?

כן...הם חביבים..אבל אל תמשיכי לקרוא

ניסיתי את השלישי פשוט נטשתי את זה באמצע/התחלה..זה הולך והיה גרוע יותר

ב י ז י

New member
אממ בנתיים אני שורדת..

אבל עכישו הגעתי לקטע המעניין, שהילדים גילו שהוריהם אחים

חחח אוי..אני לא הגעתי עד לשם

הילד ההוא שלא מרגיש כלום והסבתא הפחידו אותי יותר מדי
ובכלל כל העניין הזה שהוא מתחיל להשתגע והמשרת משפיע עליו... קיצר זה נמרח לי יותר מדי

ב י ז י

New member
כן זה באמת נמרח,

היו מלא קטעים שוויתרתי עליהם, ואגב, סיימתי ת'ספר היום..

למעלה