סיכום פעילות+התפקדות יוני
.

• פותח הנושא Dug E
  • פורסם בתאריך
המשימה הושלמה../images/Emo13.gif

אני מקום ראשון
שם: יוני גיל: 18 ויותר מידי... מיקום: בית אייסיקיו: לא נכנסת מסנג'ר: שונאת בלוג/אתר אישי: חסוי שיר החודש של היהודים: אין לך מקום שיר החודש לא של היהודים: your song דיסק החודש: יהודית רביץ והפילהרמונית סרט החודש: תלוי במחר.. ספר החודש: הנעלמים. בלי ספק תכנית טלויזיה של החודש: "התיש הגדול" ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: יומולדת לשקלה תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש):

eliavtu

New member
הגב כואב העצמות..

התפקדות יוני: שם: אליאב :B גיל: 18 מיקום: קריית שמונה אייסיקיו: מסנג'ר: [email protected] בלוג/אתר אישי: שיר החודש של היהודים:
שיר החודש לא של היהודים: טיפת מזל - כנסיית השכל, דמיונית - מורן גלמיאל, לבכות - ריטה, דבר אלי - אלג'יר, רוקפור - כל החדש, ועוד ועוד ועוד...... דיסק החודש: Rockfour - Memories of the never happened , כאילו דההה.. סרט החודש:
ספר החודש:
תכנית טלויזיה של החודש: הישרדות כרגיל.. ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: אין משהו מיוחד.. סתם שטויות תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש): הייתי שם תמונה מהחגיגות אליפות, אבל אנ'לא מוצא..

RtOoNmY

New member
מתפקדת

התפקדות יוני: שם: רוני גיל: 15.11 מיקום: קיסריה אייסיקיו: מסר מסנג'ר: מסר בלוג/אתר אישי: שיר החודש של היהודים: אין לך מקום, באויר שיר החודש לא של היהודים:אפשר לחשוב\ אריק ברמן דיסק החודש: אריק ברמן- הראשון סרט החודש:אין ספר החודש:אין תכנית טלויזיה של החודש:או סי ציפיות/בילויים לחודש הקרוב:אין תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש):

חנושש

New member
עדיין פה ../images/Emo9.gif

שם: גיל: מיקום:ראשון אייסיקיו: 326957568 מסנג'ר:[email protected] בלוג/אתר אישי:278713 שיר החודש של היהודים:- שיר החודש לא של היהודים: killing in the name of-rage דיסק החודש:led zeppelin הראשון סרט החודש: - ספר החודש:- תכנית טלויזיה של החודש: הירוס כרגיל
ציפיות/בילויים לחודש הקרוב:בגרויות וזה. יש:| תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש):השמאלית.

אושרע

New member
לחיות לא לחיות

שם:אושרע גיל:16.5 מיקום:ראשון. אייסיקיו:272204674 מסנג'ר:eek:[email protected] בלוג/אתר אישי:- שיר החודש של היהודים:- שיר החודש לא של היהודים: מירי מסיקה- עכשיו אתה חוזר בחזרה דיסק החודש: אריק ברמן-הראשון. סרט החודש:- ספר החודש:- תכנית טלויזיה של החודש: האלופה.:| ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: אני רק רוצה שיגמר החודש הזה כבר. תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש):

izzys

New member
../images/Emo181.gif.

התפקדות יוני: שם: מור. גיל: 16 ומשהו. מיקום: חיפה. אייסיקיו: 291170281. שיר החודש של היהודים: אין לך מקום, כאילו, בסוף תבכו. שיר החודש לא של היהודים: תאספי אותי מהרצפה, לעולם, אין לו פנים. דיסק החודש: 1:1- דבק. סרט החודש: השטן לובשת פראדה. ספר החודש: לא היה
. תכנית טלויזיה של החודש: האלופה. ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: לסיים עם הבגרויות, ומה שיבוא. תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש):

למעלה