סיכום פעילות+התפקדות יוני
.

• פותח הנושא Dug E
  • פורסם בתאריך
חחח אז את ממשיכה לרביעי?

ד"א...יש גם את "גן הצללים" שזה כאילו נכתב אחרי "פרחים בעליית הגג" אבל מספר כאילו על לפני...על האבא של האמא..והסבתא. קיצור הגזימה קצת וי. סי. אנדרוס

טוב

שם: אלון גיל: 15 מיקום: ליד עפולה אייסיקיו: מסנג'ר: [email protected] בלוג/אתר אישי: kabel-l.tipo.co.il שיר החודש של היהודים: what have you done שיר החודש לא של היהודים: אין לך מקום\תענה לי דיסק החודש: המממ...פחד מוות/איקיובס/אוונסנס סרט החודש: שודדי הקאריביים 3 ספר החודש: ספר טיסה תכנית טלויזיה של החודש: מועדון לילה ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: חופש, מדצים תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש):

עכשיו כשאתה זכרונות מטושטשים

התפקדות יוני: שם:נעמה *הושמט*
מיקום:חיפה אייסיקיו:198789756 מסנג'ר:- בלוג/אתר אישי:- שיר החודש של היהודים:אין שיר החודש לא של היהודים:סרטים מצויירים-מהסרט כנפיים שבורות.. דיסק החודש:אביתר בנאי-הראשון ועומד על נייר סרט החודש:כנפיים שבורות ספר החודש:אשה יקרה-יהונתן גפן תכנית טלויזיה של החודש:האלופה(?) ציפיות/בילויים לחודש הקרוב:חופש,קצת עבודה,כנרת. תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש):

חמדונה

New member
שאלה לי

מאיפה הקטגוריה הראשונה (פורומים מועדפים...) ? איך אתה יודע?

A d v u s h

New member
../images/Emo60.gif

התפקדות יוני: שם: אדוע גיל: 16.11 מיקום: רמלה אייסיקיו: 147051714 מסנג'ר: [email protected] בלוג/אתר אישי: http://israblog.nana.co.il/blogread.asp?blog=364015 שיר החודש של היהודים: אין לך מקום שיר החודש לא של היהודים: Caliban- i will never let you down דיסק החודש: החדש של קאלבן סרט החודש: הממ ספר החודש: לא קוראת תכנית טלויזיה של החודש: סאות'פארק ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: 2 בגרויות אחרונות וסלמאת איכסטוריה ותאנכס תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש): שמאליתתתת

תומע79

New member
../images/Emo34.gifהתפקדות ../images/Emo195.gif../images/Emo70.gif

שם: תום גיל: עוד 3 חודשים 18 מיקום: ראשון לציון אייסיקיו: 166999119 מסנג'ר: אין בלוג/אתר אישי: אין שיר החודש של היהודים: אין שיר החודש לא של היהודים: שירה גבריאלוב-הבוקר יאיר דיסק החודש: אביתר בנאי-עומד על נייר סרט החודש: תפוס ת'כריש ספר החודש: "סודות ששמרתי בבטן"\ליהיא לפיד. תכנית טלויזיה של החודש: חברים,וכל ערוץ ריאליטי ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: לסיים את הבגרויות לכל החיים. תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש): אני ומאמי.

שתיים שלוש

שם: אור. גיל: 17 מיקום: צפון אייסיקיו: 308078756 מסנג'ר: בלוג/אתר אישי: שיר החודש של היהודים: יכול להיות או לעוף שיר החודש לא של היהודים: here comes the sun, אבות ובנים דיסק החודש:
סרט החודש: בופור ספר החודש: 102 דקות תכנית טלויזיה של החודש: סיירת ניקיון
(אם זה השם)..
ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: ל-ס-י-י-ם ב-צ-פ-ר
תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש):

MrsDevil

New member
מתפקדת...[אני דיי קוראת סמוייה,כתבתי פעם אחת]

התפקדות יוני: שם:שני גיל:14+ מיקום:ליד עפולה אייסיקיו: מסנג'ר:[email protected] בלוג/אתר אישי:http://israblog.nana.co.il/blogread.asp?blog=413885 שיר החודש של היהודים:אממ...זה לא קל שיר החודש לא של היהודים:Here Without You דיסק החודש:אממ...אימיול..P: סרט החודש:יצאת גבר ספר החודש:לא קראתי כבר שנההה.. תכנית טלויזיה של החודש:כוכב נולד.. ציפיות/בילויים לחודש הקרוב:קורס מדצים סוף חודש... P:

למעלה