סיכום פעילות+התפקדות יוני
.

• פותח הנושא Dug E
  • פורסם בתאריך

mor000

New member
פמפמפמפפמפמפממ

שם: מור גיל: 16 עוד חודשיים מיקום: ראשל"צ אייסיקיו: 253536022 מסנג'ר: [email protected] בלוג/אתר אישי: http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=morwriter שיר החודש של היהודים: אין לך מקום כי פשוט חרשנו עליו ברדיו... שיר החודש לא של היהודים: ממממנגיד שאחריות של יוני דיסק החודש: אין משהו מיוחד סרט החודש: איזה סרט מעפן מהקולנוע והיחיד שראיתי בשלמותו החודש- יצאת גבר או משהו כזה (??) ספר החודש: הספרים החופרים באנגלית תכנית טלויזיה של החודש: האלופה והבורר ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: בגרויות, עבודה, חופש.... תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש):

. . . . .

התפקדות יוני: שם: הוד גיל: 16 + מיקום: במרתף בבית אייסיקיו: 248597499 מסנג'ר: [email protected] בלוג/אתר אישי: שיר החודש של היהודים: אין לך מקום שיר החודש לא של היהודים: יפה כמו מנגינה,השארת אותי עם רוח,נוסע-חמי רודנר דיסק החודש: מכונת-חמי סרט החודש: החופשה של מיסטר בין ספר החודש:
תכנית טלויזיה של החודש: האלופה
ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: לחרוש ;[ תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש):

ולך לישון ...

שם: ענבר. גיל: 17. מיקום: אריאל. אייסיקיו: 249097482. מסנג'ר: מיותר. בלוג/אתר אישי:
שיר החודש של היהודים: אין לך מקום. שיר החודש לא של היהודים: פלרמו- עברי לידר. דיסק החודש: זה לא אותו דבר- עברי לידר. סרט החודש: מה שראינו אצל לירון, איך קראו לסרט? ספר החודש:
תכנית טלויזיה של החודש: כמעט ולא ראיתי טלוויזיה. ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: הופעה של שילה בתמונע, וכל השאר לא ידוע. תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש):

lotemy

New member
מתפקדת :p

התפקדות יוני: שם: לוטם גיל:14.5 מיקום:באר-שבע / עיר הגמלים :p אייסיקיו: 198517391 מסנג'ר:lotemyy בלוג/אתר אישי:www.israblog.co.il/295213 שיר החודש של היהודים: ליפול שיר החודש לא של היהודים:אריק ברמן- מה עוד ביקשת דיסק החודש:בן ארצי - חיים משל עצמי סרט החודש:נעורים במבחן ספר החודש:ספר הדקדוק הפנימי- דוויד גרוסמן/ שתהיי לי הסכין- דויד גרוסמן תכנית טלויזיה של החודש:השיר שלנו ציפיות/בילויים לחודש הקרוב:הופעות, בילוים , סיום בצפר.. תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש): תמונה לא משהו, אתמול בכיתה :p

אנוכי.../images/Emo175.gif

התפקדות יוני: שם: ניר גיל: עדיין18 מיקום: עזה מסנג'ר: [email protected] בלוג/אתר אישי:במה / מייספייס שיר החודש של היהודים: לפעמים שיר החודש לא של היהודים: האביב הזה/יהודית רביץ דיסק החודש: ביורק/פוסט סרט החודש: רוקדת בחשיכה ספר החודש:יצירה קורעת לב של גאוניות מרעישה תכנית טלויזיה של החודש: חברים ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: יום הולדת, הופעות,שירות לאומי ועוד תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש): הזכרונות עשו לי את החודש.

Dug E

New member
יאעעגגט

שם: צחר גיל: 17.5 מיקום: פ"ת (כרגע יהוד
) אייסיקיו: - מסנג'ר: [email protected] בלוג/אתר אישי: http://israblog.nana.co.il/blogread.asp?blog=168339 שיר החודש של היהודים: מקום אחר שיר החודש לא של היהודים: ריטה..שיר כלשהו. דיסק החודש: מיוז-שואוביז סרט החודש: השדים של אמילי תכנית טלויזיה של החודש: אבודים/נמטים/האלופה ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: ריטה במכון וינגייט
תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש):

../images/Emo176.gifיוני../images/Emo176.gif

שם: עדי גיל: 22 ומשהו מיקום: צפון אייסיקיו: 165798643 מסנג'ר: [email protected] בלוג/אתר אישי:
שיר החודש של היהודים: אין לך מקום שיר החודש לא של היהודים: going under - אוונסנס דיסק החודש: fallen סרט החודש: לא היה ספר החודש: פו הדב
תכנית טלויזיה של החודש: האלופה! שברו לי את הלב.. ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: הופעה של אריק ברמן, אולי גם של כנסיית השכל.. והמון המון עבודה תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש): בטיול לירושלים.. באלביס אין.. קצת מטושטש אבל זה מה יש.

כמו תמונה שנקרעה..

שם: מאור גיל: 18 וחודשיים מיקום: בת ים סיטי אייסיקיו: 204326003 מסנג'ר: [email protected] בלוג/אתר אישי: http://israblog.nana.co.il/blogread.asp?blog=345182 שיר החודש של היהודים: אין לך מקום שיר החודש לא של היהודים: חור בלבנה - רוקפור דיסק החודש: אביתר בנאי - הראשון סרט החודש: מועדון קרב ספר החודש: אממ אין.. היסטוריה זה נחשב? תכנית טלויזיה של החודש: וויל וגרייס ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: אממ ההופעה שלי שאני ממש מחכה לה

The Kinslayer

New member
Just to lose control, just once

התפקדות יוני: שם: דניאל. גיל: 16.2 מיקום: עזה. אייסיקיו: 328568989. מסנג'ר: [email protected] בלוג/אתר אישי: שיר החודש של היהודים: "אמן" שיר החודש לא של היהודים: Evanescence - "Cloud Nine דיסק החודש: When The Pawn...- פיונה אפל. סרט החודש: ג'יי ובוב השקט מכים שנית. ספר החודש:
באמת אני חייב לקרוא כבר משהו חדש. תכנית טלויזיה של החודש: אחים ואחיות.
ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: לגמור עם הבגרויות, ההופעה של אוונסנס בארץ!
תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש):

../images/Emo85.gif

התפקדות יוני: שם:שירן גיל:19 שבוע הבא מיקום:קרית אתא אייסיקיו:266273888 מסנג'ר: בלוג/אתר אישי: שיר החודש של היהודים:לא קל שיר החודש לא של היהודים:רמי קליינשטיין- על הגשר הישן/ אביב גפן-שומקום,סוף העולם דיסק החודש:שומקום סרט החודש:הר ברוקבק או איך שלא קוראים לזה ספר החודש:חוה ואדם-רם אורן תכנית טלויזיה של החודש:האלופה ציפיות/בילויים לחודש הקרוב:מה שבא תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש):

hadas2401

New member
יאללה...

שם: הדס גיל: 17 [וחצי?] מיקום: ת"א אייסיקיו: לא זוכרת מסנג'ר: [email protected] בלוג/אתר אישי: שיר החודש של היהודים: שיר החודש לא של היהודים: כל מיני של המורדים:) דיסק החודש: של המורדים! סרט החודש: היחיד שראיתי.. שודדי הקאריביים 3. ספר החודש: תכנית טלויזיה של החודש: האלופה או משהו... ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: ממ הבר מצווה מחר, צילומים, הופעת סוף שנה. תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש):

למעלה