סיכום שבועי

סנפ XD

New member
סיכום שבועי ../images/Emo11.gif../images/Emo214.gif

איך עבר השבוע?
משהו טוב שקרה השבוע:
משהו רע שקרה השבוע:
שיר השבוע של טוקיו הוטל:
שיר השבוע בכללי:
משהו מצחיק שקרה השבוע:
בילוי השבוע:
ציטוט השבוע:
תמונת השבוע:
התחדשות השבוע: ו- תוכניות לשבוע הבא
:

3has3

New member
עונה - מסכמת ../images/Emo9.gif

איך עבר השבוע?
מעולה
משהו טוב שקרה השבוע:
קיבלתי את שראיי, ראיתי שניי אימואים בגיל שלי איפה שאני גרה והיום אני אכנס לניהול של בלוג אחד שממש חשוב לי
ו.. הצלחתי להעביר חמישה שירים לפלאפון! ולא רק שניים
משהו רע שקרה השבוע:
ראיתי את המחכנת שלי
שיר השבוע של טוקיו הוטל:
כל שראיי (האלבום
)
שיר השבוע בכללי:
אממ.. Panic! At The Disco - This Is Halloween
משהו מצחיק שקרה השבוע:
הווו היה מלא
בילוי השבוע:
אין *פרצוף ברנדון גאה
*
ציטוט השבוע:
אממ.. אין XDDD
תמונת השבוע:
אחח
התחדשות השבוע:
שראיי
ו- תוכניות לשבוע הבא
:
רופא שיניים, לקנות מתנה לחברה שלי, כנראה להיפגש עם חברה, לעדכן במשהו מסוים ויומולדת לחברה שלי, לטום&ביל וג'ו
הודגש באמצעות מדגישומטיק

3has3

New member
../images/Emo69.gif זה שמדגיש ../images/Emo3.gif

כששמים טקסט ואז הוא לוחצים והוא מדגיש

chikogirl

New member
אניי=]]]]עונה=]]

איך עבר השבוע? רגיל משהו טוב שקרה השבוע:אממלא זוכרת =/// משהו רע שקרה השבוע:קיבלתי כוויה באצבע =/// חחחח שיר השבוע של טוקיו הוטל: Tokio Hotel - Rette mich והכל בעיקרון חחח שיר השבוע בכללי: taio cruz - moving on=]] משהו מצחיק שקרה השבוע: ילדה בסופרלנד אמרה לי :"יו איזה עיינים יפות יש לך ... אני מסתכלת אלייך שעה ולא מבינה מאיפה צצו העיינים האלה חחח (צצו חחח=]]]) חח חמודהה פחחח=]] בילוי השבוע: סופרלנד חח=] ציטוט השבוע: אממ איןן=/// תמונת השבוע: סתם חמודהה כזאתת=]]]] התחדשות השבוע: ואנס ,תיק של just האא ולקים חחחח ו- תוכניות לשבוע הבא :לעשות קעקוע (יששש סוף סוף !!!!)ולקנות את סקרים ב"ה

../images/Emo191.gif I'm here without you baby../images/Emo23.gif

איך עבר השבוע? אחלה :) משהו טוב שקרה השבוע: הכל :) משהו רע שקרה השבוע: רבתי קצת עם ירדן... אבל זה בסדר. שיר השבוע של טוקיו הוטל: Ready set go! כי הוא נתקע לי בראש שיר השבוע בכללי: Away from the sun- 3 doors down
משהו מצחיק שקרה השבוע: שיחות של ושל סנאאפXD בילוי השבוע: הייתי בביג (?) ציטוט השבוע: סנאאפ: מה האלכס הזה שם סקיני? איזה גיי! אני: הוא לא גיי! הוא מאותגר מיניתXDDD תמונת השבוע: אלכס המאותגר מינית ^^ התחדשות השבוע: שני סטים של פיג'מות וספר ו- תוכניות לשבוע הבא: אני וחברים נוסעים לסורוקה לשמח ילדים ואז לבאולינג=]

למעלה