סיכום שבועי

tissue

New member
אני ../images/Emo13.gif

איך עבר השבוע?
מעולה
משהו טוב שקרה השבוע:
יום הולדת
משהו רע שקרה השבוע:
כלום :)
שיר השבוע של טוקיו הוטל:
רטה מיש
שיר השבוע בכללי:
בליד איט אאוט - לינקין פארק
משהו מצחיק שקרה השבוע:
לא זוכרת XD
בילוי השבוע:
כל היציאות של היום הולדת למיניהן XD
ציטוט השבוע:
לא זוכרת DDD:
תמונת השבוע:
אין
התחדשות השבוע:
סקרים + 4 סיכות + מצלמת אינטרנט + כרטיס זיכרון למצלמה + עגילים ומתנות שדודים יביאו
ו- תוכניות לשבוע הבא
:
לא משהו מיוחד :]

dirty look

New member
../images/Emo11.gif

איך עבר השבוע? אחלה משהו טוב שקרה השבוע: פגשתי אימו שקסי
משהו רע שקרה השבוע: לא דיברתי עם אימו שקסי=[ רק הזלתי ריר.. חח סתם:p שיר השבוע של טוקיו הוטל: מונסוןןן שיר השבוע בכללי: מונסון חחח אני עדיין דבוקה אליוXD משהו מצחיק שקרה השבוע: בבריכה... XD בילוי השבוע: הבריכה? ציטוט השבוע: אין תמונת השבוע: => התחדשות השבוע: ספרים לבית ספר?
ו- תוכניות לשבוע הבא : להתבטל..XD

Rukia nik

New member
מסכמת! ../images/Emo195.gif

איך עבר השבוע? מתסכל
משהו טוב שקרה השבוע: הבת מצווה של אחותי, נדמה לי
משהו רע שקרה השבוע: אמממ...לא זכור לי
שיר השבוע של טוקיו הוטל: Ich bin nich' ich
שיר השבוע בכללי: Crossfade - Colors
משהו מצחיק שקרה השבוע: קרו הרבה!
בילוי השבוע: הבת מצווה
ציטוט השבוע:
אין לי אף פעם ציטוטים
תמונת השבוע:
Scary Bill
התחדשות השבוע: 2 בגדי ים
ו- תוכניות לשבוע הבא : בינתיים, אין!

אני ../images/Emo13.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: קניתי את כל הדיסקים של טוקיו + סיכות שלהם + וואנס + יומולדת + גוונים אדומים D:
משהו מבאס שקרה לך השבוע: הגוונים האדומים שעשיתי דהו קצת :'(
שיר שבוע כללי : הכל של טוקיו הוטל - אמממ אני חושבת שמונסון וספרינג ניש .
שיר השבוע של ט"ה: מונסון וספרינג ניש .
תמונת השבוע -> לא מצליח להעלות לי סורי
ספר/סרט השבוע: אמממממ אפשר תוכנית ? .. מרתון שנות ה - 70 זה כ"כ יפה וקורע
אדם שעשה לך את השבוע: אחותי אין ספק היה קורע איתה [!]
ציטוט/משפט השבוע: " נו תתעורי כוסעמק אני ישפריץ עלייך את כל הסבון " עזבו אני ואחותי החלטנו שנישאר כל הלילה ערות לא הלך כ"כ טוב
תיכנונים לשבוע הבא - תחינות על פרי סטייל אני צריכה עוד לבקר שם הרבה XD

X Slider

New member
אני :)

איך עבר השבוע? - בסדר. המון עבודה.. מעט שינה.. מיונים לצבא
משהו טוב שקרה השבוע: אמממ שהגיע הסופש?
משהו רע שקרה השבוע: שוב פעם נסעתי לתל השומר ושוב פעם קמתי ב6 בבוקר
שיר השבוע של טוקיו הוטל: רדי סט גו XD כבר חודש שלם בערך שיר השבוע בכללי: MYPD Feat Liz - You're Not Alone
ו- תוכניות לשבוע הבא : יש עבודה.. ויש להתכונן לגיבוש סטילים
ולא משהו מיוחד

עונהה

איך עבר השבוע?: נחמד משהו טוב שקרה השבוע: דיברתי עם אלינור ולידר P: משהו רע שקרה השבוע: לא רע אבל מעצבן- הוצאתי כלבה שהיא פצצת אנרגיה לטיולים מייגעים S: שיר השבוע של טוקיו הוטל: ready set go שיר השבוע בכללי:heilig sein משהו מצחיק שקרה השבוע: נמ. לא יודעת. בילוי השבוע: חברים מהנסיעה לתורכיה מתנחלים בבית שלי מחר! (שבת) ציטוט השבוע: יש אחד טוב של ביל אבל אני לא זוכרת את זה. התחדשות השבוע: יומן נחמד ודברים לבצפר וכאלה.. ו- תוכניות לשבוע הבא : להינות ממנו לא חשוב איך כי זה יהיה השבוע האחרון לפני הלימודים :( תמונת השבוע-

ElinorLahav

New member
חחח איזה חמודה :)

אני כאן אצל לידר ובידיוק ראינו את הסיכום שלך חח יש לך ד"ש חם

crazysapir

New member
עונהD:

איך עבר השבוע?מעולה: ) משהו טוב שקרה השבוע:אממ הרבה במיוחד זה שאמיר ודקלה חזרו מחו"ל וכמובן המתנות יווו פול דברים של ט"ה קנו לי אגב משם..אמיר מלונדון ודקלה מגרמניהD: משהו רע שקרה השבוע:לא קרה: ) שיר השבוע של טוקיו הוטל:ילדים נשכחים-- בגרמנית . שיר השבוע בכללי:face down משהו מצחיק שקרה השבוע:אנו וקקי קטן בקניוןD:זה תמיד מצחיקXDD בילוי השבוע:XD הקניון תמונת השבוע: -->גוסטס שהיה קטןD: ציטוט השבוע: מירית:"האימו נשף עליי" אני:"מירית יהבלה הוא מאחורייך"XDDD [שמע אותה כנראה] התחדשות השבוע:מלא דברים של טוקיו הוטלD:וגרביים פסים ירוק-שחור ו- תוכניות לשבוע הבא :אנאערף...^^

LiHiLuSh

New member
עניתי יפה ולכך לי שעה ואזזזזזזזזזזזז

זה לא שלח לי כי האינטרנת הלך ואז זה שלח ואז ניתקע אוףףףף אינ הולכת להביא לי ניחום קרטיב ואני יענה שוב

dorkiflitz

New member
../images/Emo109.gif עונה ../images/Emo13.gif

איך עבר השבוע? מלא מתמטיקה.
משהו טוב שקרה השבוע: אמממ.. וואו אנלא זוכרת כלום! אה כןן.. הייתה הופעה של הראל סקעת והיה ממש שווה.. הוא שר "אני יכול לעוף| וכולנו התפרענו והיה ממש ממש מטורף.. מי היה מאמין שאני אחזור צרודה מהופעה של הראל סקעת
XD
משהוא רע שקרה השבוע: אממממ.. אימא עיצבנה אותי רצצצח!
שיר השבוע של טוקיו הוטל הילף מיר פליגן.. אין לי כוח לכתוב נו..
שיר השבוע בכללי
daughtry - its not over
שיר שולללללללללט!!!!
משהו מצחיק שקרה השבוע.. וואו מלא.. אני לא אתחיל לכתוב כאן.. יש הרבה מההופעה של הראל סקעת.. ואצל חברה שלי. קיצור הרבה.. =]
בילוי השבוע בהחלא ההופעה של הראל.. וואי באתי לכתוב ההופעה של טוקיו.. XD
ציטוט השבוע רז:"לדור יש כפתור השמדה בגב!!! תלחץ ותיראה מה קורה לה.." חחחחח זה כזה מצחיק!!
תמונת השבוע תמונת כללללללל הזמנים!!
התחדשות השבוע וואו.. אממ לא זוכרת. תוכניות לשבוע הבא ווליום כינרת

dorkiflitz

New member
../images/Emo109.gif

השבוע נסענו אני, חברה שלי, 2ידידים שלי והידיד השלישי נהג. קיצור זה היה סיבוב פוזה מטורף!!! חחחח אשכרה פתחנו חלונות הדלקנו מוזיקה ושמנו אותה בפול ווליום והוא נסע בטיייייל!!! קיצור.. זה לא הפאנץ'.. חח. אממ נסענו בקיצור לים באכזיב.. ואז נכנסנו לים וידיד שלי, מתן, רץ בשיא הטיל מוריד חולצה וצועק |יאללה ל-לולי לנד!!! וקפץ. זה היה אחד המצחיקיםםםם XDDDDDD

SpongBobit

New member
../images/Emo108.gif../images/Emo9.gifעונה..

איך עבר השבוע?ככה.
משהו טוב שקרה השבוע:בריכה, הפוסטר של טוקיו הוטל, בייביסיטר, מלצר חתיךXD,פגשתי מישהי שממש רציתי לראות אותה, ואולי חברה..
משהו רע שקרה השבוע: הייתי עצבנית ...
שיר השבוע של טוקיו הוטל:הכל, אבל בעיקר "Wo sind eure hände" יא יא!D: והשיר האהוב Spring nicht...
שיר השבוע בכללי:ממ...לא שמעתי משהו מיוחד אבל....Fall out boy - Thnks fr th mmrs ,Linkin Park - What I've Done ,Avril Lavigne – When you're gone
משהו מצחיק שקרה השבוע:לא זוכרת...
בילוי השבוע:קניום,בריכה.
ציטוט השבוע:לא זוכרת..
תמונת השבוע: איך לא ?,ואין ..רציני התאהבתי בו.
התחדשות השבוע:לק שחור, מדבקות למחברות, וטיפקס.
ו- תוכניות לשבוע הבא :יומולדת ?

למעלה