סיכום שבועי

SpongBobit

New member
התבלבלתי בתמונה../images/Emo122.gif

רציתי אחרות אבל הן גדולות מדי,אני אפנטז עליהן לבדD:

lid15

New member
עונה

איך עבר השבוע? כייף. משהו טוב שקרה השבוע: חברה טובה שלי חזרה מחו"ל. :] משהו רע שקרה השבוע: אני גרה בישראל שיר השבוע של טוקיו הוטל: rette mich שיר השבוע בכללי: The Chemical Brothers - The Salmon Dance מי שלא הולך עכשיו לראות את הקליפ ביוטוב מקבך צביטה בתחת. משהו מצחיק שקרה השבוע: הכל חח סתם סתם בילוי השבוע: התנחלות אצל חברה חח ציטוט השבוע: i love monyes, they're stupid as my ass תמונת השבוע: התחדשות השבוע: ארטיק אבטיח ו- תוכניות לשבוע הבא : *להפגש עם המורה החדשה * ללכת לים * להמשיך לעבוד :S * לסיים עבודה במתמטיקה *לקנות דברים לבצפר

LiHiLuSh

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo11.gif../images/Emo98.gif../images/Emo210.gif

איך עבר השבוע?
מציון
משהו טוב שקרה השבוע:
אממ קניתי ג'נס חיחי וקיבלנו משקפי שמש יפות ואני מקבלת 2 דיסקים של טוקיו הוטל חינם
^_^ ופתחתי בלוגג מוזמניםם ^________^ http://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=462770
משהו רע שקרה השבוע:
שיר השבוע של טוקיו הוטל:
אמ כולם חח חרשתי על 24 שירים מ2 הדיסקים כול אחד איזה 100 פעמים שמעתי חח
שיר השבוע בכללי:
שמעתי הפעם רק טוקיו הוטל חיחי
משהו מצחיק שקרה השבוע:
ווא יחח הרבה דברים
ביחוד הם האורחים שלנו מחו"ל
בילוי השבוע:
אמ אתמול או שלישום קניות ואמ היום ללכת לקולנוע :]
ציטוט השבוע:
תחייה את השנייה
ביל
תמונת השבוע:
התחדשות השבוע:
ג'נס+משקפי שמש ו- תוכניות לשבוע הבא
:
אין לי הודגש באמצעות מדגישומטיק

LiHiLuSh

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo11.gif../images/Emo98.gif../images/Emo210.gifשכחתי משהו

גם לק שחור משבוע שעבר חחח ולא רמשתי ועם זה לק לבן פנינה כי לא היה רגיל -|8 8|-

ש=ל=י

איך עבר השבוע? ממ במהירות...
משהו טוב שקרה השבוע: הייתי הרבה בים
משהו רע שקרה השבוע: הייתי הרבה בים
שיר השבוע של טוקיו הוטל: Hilf mir fliegen
שיר השבוע בכללי: Lafee - Sterben für dich
משהו מצחיק שקרה השבוע:
בילוי השבוע: חוף הים
ציטוט השבוע: "איפה אתם חושבים שתהיו בעוד חמש שנים מעכשיו? טום: אני משער שנחגוג את הפעם הראשונה שגיאורג עשה סקס!"
תמונת השבוע: ==> מתוך הדיוידי של ליב די סקונד!
התחדשות השבוע: פפ חולצה חדשה שקיבלתי מארה"ב
ו- תוכניות לשבוע הבא : לדאוג שישלחו לי כבר את שראי סו לאוד דו קנסט

עונההה

איך עבר השבוע? כיףףףףף משהו טוב שקרה השבוע: הייתי בים והיה הכי צחוקים שבעולם משהו רע שקרה השבוע:הייתי בים וגנבו לי תפאלפוןןן שיר השבוע של טוקיו הוטל: final day שיר השבוע בכללי:טנקס פור דה ממוריס של פו"ב משהו מצחיק שקרה השבוע: גנבו לי פתלאפוןןן זה מצחיק מרוב תסכולל בילוי השבוע: ביםםם ציטוט השבוע: יש יותר מידייי תמונת השבוע: התחדשות השבוע: פלאפוןןן חדש במקום הזה שגנבווו ו- תוכניות לשבוע הבא : לבלות!!!! לנצל כל יוםםםםםםםם שנשאררר

keren eckshtein

New member
ל - SpongBobit אל תרגישי מקופחת גם אני התאהב

תי באחד מטוקיו הוטל - אבל בטום
אבל רציני XD

chocolate chips

New member
../images/Emo46.gif שבוע רע!!

איך עבר השבוע?רע!! משהו טוב שקרה השבוע:עשיתי שופינג!! משהו רע שקרה השבוע:יש לי משקפיים קבוע ובאופן כללי כולם מעצבנים אותי!!!
שיר השבוע של טוקיו הוטל:רדי סט גו שיר השבוע בכללי:Cemetery Drive משהו מצחיק שקרה השבוע:--- בילוי השבוע:שופינג?!? ציטוט השבוע:--- תמונת השבוע: --- התחדשות השבוע:מכנס מקסטרו קפוצ'ון מזארה חולצה עם הדפס של htf ו3 סיכות!! ו- תוכניות לשבוע הבא: אני זורמת עם החיים!!

../images/Emo220.gifכי בלעדייך כל העיר הזאת ריקה..

איך עבר השבוע? משהו טוב שקרה השבוע:אילת מפגש נוע"ל ויומולדת לידיד שלי. משהו רע שקרה השבוע:הרבה. שיר השבוע של טוקיו הוטל:רדי סט גו. שיר השבוע בכללי:היו מלא. משהו מצחיק שקרה השבוע:האוגר שלי. בילוי השבוע:היו כמה ציטוט השבוע:-- תמונת השבוע: --- התחדשות השבוע:----- ו- תוכניות לשבוע הבא :יש מלא.יותר מדי.

I LOVE TH

New member
../images/Emo80.gifהונעP:

איך עבר השבוע?יופידו, אלאקזום. משהו טוב שקרה השבוע: מלאאאאאאאP: משהו רע שקרה השבוע: כלוםP: שיר השבוע של טוקיו הוטל: רידן, בלי ספק=]] שיר השבוע בכללי: רידן, בלי ספק=]] משהו מצחיק שקרה השבוע: חע חע, חברה שלי עשתה בקניון גראפיטי עם ספריי לשיערXDXD בילוי השבוע: קניון, ים, התנחלות אצל ידידP: ציטוט השבוע: "אני רוצה שישרפו את הגופה שלי." "אבל זה יכאב לך!" "לא, זה לא, כי אני אמות כבר..." "זה כן יכאב לך! ייצאו לך העיניים והמעיים והכל... ותימס לך הגולגולת והמוח שלך יתפוצץ והכל יהיה מלא דם... את רוצה להגיד לי שזה לא יכאב לך?!" XDXDXDXDXD אצל ידיד עם חבריםXDDDSDD תמונת השבוע: ---------- התחדשות השבוע: 15 עקיצות יתושים חדשות דנדשות=]] ואימצתי את הפרה יוספה=]] ו- תוכניות לשבוע הבא : ים/בריכה, עזריאלי, התנחלות אצל ידיד, ימי שילוב בחטיבה, וזהוXD מרותםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם
מווווווווווווווווווווווווווו!

Rock This Party

New member
עונה נה ניילון (לא משנה XD)

איך עבר השבוע? אממ נחמד נחמד כזה
משהו טוב שקרה השבוע: קנו לי מדפסת יאי! D:
משהו רע שקרה השבוע: נו תכננתי ללכת עם חברה שלי לאן שהוא ובסוף לא יצא בגלל אחת האחיות שלי..:(
שיר השבוע של טוקיו הוטל: הייליג
שיר השבוע בכללי: אבולושן!
משהו מצחיק שקרה השבוע: אני חאאאנה ואורלי (וגם בשיחה אחרת אשתי) עשינו פיק בציטוט תיראו מה כתבתי בפיק הזה XD
בילוי השבוע: לישון אצל אחותי XD (יש לי הרבה אחיות! XD )
ציטוט השבוע: טום בא לביל ונתן לו כאפה וצעק: " זהו! אני חוזר למושי בן ארי שלי!" (כן אני יודעת שזה משפט מפגר XD מה לעשות ההומור שלי פרוע )
תמונת השבוע: אממ התחדשות: תיק לבית ספר ומדפסת! ותוכניות לשבוע הבא? אין בנתיים...

3has3

New member
../images/Emo69.gif והציטוט הזה הוא גם ההודעה שלי במסנ ../images/Emo3.gif

כי מעכשיו רק ציטוטים כאלו יהיו שם

למעלה