סיכום שבועי

Simple Dani

New member
../images/Emo181.gifXDD את נסגדת../images/Emo11.gif

ווא אדיר זאת כזאת מילה אדיייירה!

ElinorLahav

New member
מיייסכמת ../images/Emo9.gif

איך עבר השבוע? ממ נחמד + משהו טוב שקרה השבוע: יאמא ישלי בלאאק אווט :S משהו רע שקרה השבוע:
שיר השבוע של טוקיו הוטל: lass_uns_hier_raus
שיר השבוע בכללי: נממ shut up and drive - rihana משהו מצחיק שקרה השבוע: נפלתי מהמיטטטטטה פחחחחח XD בילוי השבוע: לילה בנות אצל חברה
ציטוט השבוע: " אנג'ווווי " תמונת השבוע: נממ נממ ---> התחדשות השבוע: פוסטר של טוקיו ! ו- תוכניות לשבוע הבא : עזריאליי עם אמאאאאאאאאאא ! :-O

אעאעאע ,"הכל בגלל מליסה!" [מבין יבין]

איך עבר השבוע? מצחיק ביותר משהו טוב שקרה השבוע: השיחות הקורעות עם חנה . משהו רע שקרה השבוע: מ..אין! שיר השבוע של טוקיו הוטל: כל סקרים P: שיר השבוע בכללי: Madina Lake - Here I Stand התמכרתי
משהו מצחיק שקרה השבוע: "הכל בגלל מליסה!" XD בילוי השבוע: ממ..נופפ ציטוט השבוע: "שלום אני יכולה להזמין שליח ,אבל שיהיה בלי בגדים" חחח XD תמונת השבוע: אעאעאע פטריק כזה חמוד פה! התחדשות השבוע: ממ.נופפ ו- תוכניות לשבוע הבא : לישון

3has3

New member
../images/Emo69.gif כן! הכל בגללה!

מה את רוצה שאני אגיד?! הוא השמין ב-30 קילו! XDDDD

3has3

New member
../images/Emo69.gif אבל היא האכילה אותו!

היא נתנה לו את כל האוכל המשמין ועכשיו הוא שמן!

Simple Dani

New member
../images/Emo181.gifמוחע../images/Emo98.gif

איך עבר השבוע? וואו, מעולה! משהו טוב שקרה השבוע: היית באילת והיה ממש שווה! ועכשיו אני עושה קצת כסף בעבודה
משהו רע שקרה השבוע: הקומונרים שלי עזבו לצבא.. ולא יכולתי להיות שם כדי להגיד להם שלום וגם אמא לא מסכימה לי ללכת לווליום. שיר השבוע של טוקיו הוטל: ספרינג ניצ'ט[ככה כותבים?
] שיר השבוע בכללי: פיימוס לאסט וורדס משהו מצחיק שקרה השבוע: התחרפנות במלון באילת באמצע הלילה בילוי השבוע: אילת ציטוט השבוע: .. תמונת השבוע: התחדשות השבוע: כל מיני שטויות מאילת
ו- תוכניות לשבוע הבא : אנדעת.. יש פעולה :) ויש לי מבחן מעבר במתמטיקה )):

למעלה