סיכום שבועי

3has3

New member
סיכום שבועי../images/Emo70.gif

איך עבר השבוע?
משהו טוב שקרה השבוע:
משהו רע שקרה השבוע:
שיר השבוע של טוקיו הוטל:
שיר השבוע בכללי:
משהו מצחיק שקרה השבוע:
בילוי השבוע:
ציטוט השבוע:
תמונת השבוע:
התחדשות השבוע: ו- תוכניות לשבוע הבא
: אגב, אם מישהו רוצה לקחת את הפינה הזאת ממני שיכנס אליי למסנג'ר ([email protected] למי שאין), כי אני ממש לא יכולה להסתדר עם שלוש פינות. תודה
ושבת שלום DD:

3has3

New member
עונה -מסכמת

איך עבר השבוע?
נחמד כזה..
משהו טוב שקרה השבוע:
מפגש :]
משהו רע שקרה השבוע:
הנסיעה ברכבת
שיר השבוע של טוקיו הוטל:
רידן DDD:
שיר השבוע בכללי:
אממ, נראה לי כל השירים ששמעתי בדרך לרכבת XDDD והדיסק של פאניק
משהו מצחיק שקרה השבוע:
XDDDD אחד? טוב, כל הפגישה שלי עם ספיר הייתה בדיחה אחת גדולה (עם סנפ) סתם ירדנו אחת על השניה והיה קורע XDD
בילוי השבוע:
המפגש
ציטוט השבוע:
"*שם מוזר שאולי ניקול זוכרת**כנ"ל* תעצור! תעצור!* ניקול תבין ואולי היא גם תזכיר לי את השם XDD
תמונת השבוע:
אממ.. אולי זאת?
התחדשות השבוע:
קניתי יומן
ועטים XDD לבית ספר
ו- תוכניות לשבוע הבא
:
שני- השאלת ספרים DD: חמישי- גם
הפעם עם אחותי XDD הודגש באמצעות מדגישומטיק

keren eckshtein

New member
../images/Emo9.gif

איך עבר השבוע? מצויין + משהו טוב שקרה השבוע: מפגש
משהו רע שקרה השבוע: אין דבר כזה . שיר השבוע של טוקיו הוטל: הילינג
שיר השבוע בכללי: פרפקט של סימפל פלאן משהו מצחיק שקרה השבוע: *ממממ מנסה להיזכר* המפגש היה קורע XD בילוי השבוע: מפגש ובחולון .. ציטוט השבוע: לא עולה לי כרגע . תמונת השבוע: הוא כזה מתוקקקקקקק
התחדשות השבוע: שראיי
ו- תוכניות לשבוע הבא : יומולדת : פסים כחולים בשיער - אכן כן XD ואנס - וד"א ואנס שייכות ליהודי ועם תשימו לב הסולייה זה בכלל כוורת אז זה בולשיט על הנאצים כי בכלל נאצים לא יצרו אותם נראלי שאיזה הולנדי או אמריקאי יצרו את זה וזה עבר ליהודי אז זה סתם בולשיט על "לדרוך על מגן דוד" XDDDDD

3has3

New member
../images/Emo69.gif בואי אני אסביר לך משהו על הואנס

ואנס דבר ראשון כן הגרמנים יצרו... דבר שני, כמו שאמרת, זה כוורות ולא מגני דוד XD את כל הבולשיט נגד היהודים המציאה ילדה אחת שעכשיו תובעים אותה על מליונים. וזהו

אהמ../images/Emo174.gif

קודם כל, את הואנס יצרו האמריקאים. אח"כ יהודי אחד קנה את זה מהם. והדבר הכי חשוב, המגני דוד או מה שלא תרצו זה לא כדי לרוך על היהודים זה לעמידה יציבה יותר בסקייטבורד!! אלו נעלי סקייטבורד!!

3has3

New member
../images/Emo69.gif אמריקאים? ../images/Emo122.gif באמת? ../images/Emo2.gif

ונכון! זה של סקייטרים
שכחתי XDD

S h A y K i

New member
תודה שסופסופ מישהו הבהיר את זה../images/Emo24.gif

כבר נמאס מזה שקוראים לי נאצית כי אני נועלת וואנס
וזה באמת נעליי סקייט...אבל מניסיון הכוורות לא ממש עוזרות עם היציבה..לי לפחות הן לא

../images/Emo24.gifלגמרי../images/Emo122.gif../images/Emo174.gif

כמה פעמים צריך להסביר לכל המפגרים האלו שזו לא נעל של נאצים?!|מתרגז| לא ניסיתי לעלות עם הואנס שלי על סקייט
עשיתי את זה עם אולסטאר

S h A y K i

New member
אולסטאר?

נוח לך להחליק איתן?! היה לי אולסטאר וזה היה ממש לא נוח >< רגע אבל מה את עושה סתם נוסעת או שאת עושה רמפות או תרגילים..?

אני מתחילה../images/Emo122.gif../images/Emo174.gif

אולסטאר זה נוח! אני לא מבינה אנשים
קניתי היום סליפ און כרישים! זה כ"כ סקס*_* [ונוחXD]

סנפ XD

New member
עונה :] ../images/Emo214.gif../images/Emo11.gif

איך עבר השבוע? סבבה D:
משהו טוב שקרה השבוע: מפגש , ת"א ...
משהו רע שקרה השבוע: לא היה כזה ! D:
שיר השבוע של טוקיו הוטל: נמ ... הייליג .
שיר השבוע בכללי: גוינג אנדר - אוונסנס
משהו מצחיק שקרה השבוע: נמ ... *חושבת* שומדבר ! D:
בילוי השבוע: מפגש ? ות"א ! ~ ת"א בלי קשר למפגש ! ~
ציטוט השבוע: נמ .. שיחה שלי ושל חנה במסנ D: סנפ XD says: אני בכלל שכחתי מזה שזה היום !!
אני says: נכון?
אני says: חחחחח סנפ XD says: אהא סנפ XD says:
אני says: אני כל השבוע זוכרת את זה
סנפ XD says: רשמתי את זה איפהשהוא .................. ^^ רק שאני לא זוכרת איפה .. *סמיילימגלגלעייניםשלהמסנ* אני says: XDDDDDDDDDDD אני says: היית רושמת איפה רשמת סנפ XD says: הא ? !
אני says: ואיפה רשמת שרשמת וככה הלאה סנפ XD says: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח . אוקי רשמתי על הפתק האדום שעל הפתק הירוק שעל הפתק הכתום שעל הפתק הצהוב שעל הפתק התכלת כתוב שב - [ מה התאריך היום ?? ] טוקיו הוטל בצ'אט . אם את קשה קליטה , את לא תביני . אני בעצמי לא הבנתי ! אבל נתמודד ..
תמונת השבוע: נמ .. >
התחדשות השבוע: חולצה של טוקיו ;) ו- תוכניות לשבוע הבא
: לונה פארק , ים ים ים ! D: אני יודעת שהתמונה תתקע לי את תפוז , ואז כול מה שהקעתי פה למעלה ימחק לי . אז אני לא יעלה תמונה ^^

3has3

New member
../images/Emo69.gif אני סייס עלק XDD

ועוד לא עושה את המוציא לשון של מסן XDD

סנפ XD

New member
נו למי יש כוח לרשום את זה ? :| ../images/Emo214.gif../images/Emo11.gif

טיפשהD:

I LOVE TH

New member
עוונה../images/Emo13.gif

איך עבר השבוע? יופסי דופסי=]] משהו טוב שקרה השבוע: היה יומולדת לאח שלי וצילמו אותי לסרט=]] משהו רע שקרה השבוע: לא הלכתי למפגש
שיר השבוע של טוקיו הוטל: דונט ג'אמפP: שיר השבוע בכללי: דונט ג'אמפP: משהו מצחיק שקרה השבוע: אתמול צילמו סצנה שאני גם דיברתי בה, היינו 6 ילדים מסביב לשולחן ופשוט לא הפסקנו לצחוק:D בילוי השבוע: נהההה.... נראלי הסרט... ציטוט השבוע: "חזק, חזק מאוד"
עזבו
תמונת השבוע: לאדעת איך שמיםP:p: התחדשות השבוע: מגני זיעה וזהוP: ו- תוכניות לשבוע הבא : אמממ... חוץ מעוד יום צילום אחד, כלום! אה, יכול להיות שאני אקנה ביום ראשון גיטרה חשמליתD=

../images/Emo191.gifיש פה תמונה שלי,הכניסה על אחריותכם בלבד

איך עבר השבוע? סבבה =] משהו טוב שקרה השבוע: היה מפגש :) משהו רע שקרה השבוע: היו מלא אנשים במפגש=\ שיר השבוע של טוקיו הוטל: Frunde beliben או איך שלא כותבים את זה שיר השבוע בכללי: My world- 3 doors down the unforgiven- Mtallica משהו מצחיק שקרה השבוע: היו הרבה בילוי השבוע: ת"א - מפגש ציטוט השבוע: אמא: "עם מי בא לכם לאכול היום?" אני מציעה כל מיני אנשים והם לא בבית אני: "טוב נו נלך על פיינגולד" זאת המשפחה הכי מטומטמת שיש וגם האמא פעם נתנה לי פליק בטוסיק XD תמונת השבוע: כן כן.. זאת אני, תזהרו לא להקיא! התחדשות השבוע: מצלמה, מצלמת אינטרנט וטלוויזיה ענקית ו- תוכניות לשבוע הבא : מפגש עם שריגים בב"ש :)

chocolate chips

New member
../images/Emo210.gif_../images/Emo205.gif

איך עבר השבוע?משעמם בעיקר וקצת מצחיק בלילות..XD משהו טוב שקרה השבוע:אמ..לרדת עם חברים למטה..|הדברהיחידישעשיתי!!| משהו רע שקרה השבוע:כמעט הביאו לנו קנס והביאו ניידת!! ראשון עיר מפגרת!!
שיר השבוע של טוקיו הוטל: סקרים...
שיר השבוע בכללי: Cancer של mcr הוא כל כך מושי..
משהו מצחיק שקרה השבוע:למטה עם חברים הם כל כך קרועים!!!
ציטוט השבוע: אמא:בן דוד של ידיד שלי ירד איתנו למטה וזה הלך ככה [בקיצור] אני:איך קוראים לך? הוא:שמעון אני:נו באמת הוא:רביד ..ככה זה ממשיך ובסוף.. אני:טוב אני קוראת לך שרדר הוא:למה? אני:כי ככה באלי!! איזה פיגור
תמונת השבוע:סוף סוף הצלחתי לצלם תעין שלי ושזה יהיה יפה!!
התחדשות השבוע:שום כלום
תוכניות לשבוע הבא :ימית 2000 וסופרלנד!!

למעלה