סיכום שבועי

עונהה

איך עבר השבוע? מצוין משהו טוב שקרה השבוע:אמא שלי חזרה מארגנטינה, וקניתי את סקריםם משהו רע שקרה השבוע: ..... שיר השבוע של טוקיו הוטל:רדי סט גו.. זו התמכרותתת שיר השבוע בכללי:last night של פי די ורדי סט גו משהו מצחיק שקרה השבוע: ראיתי תמונות שלייי שהייתי קטנה בילוי השבוע: סיבת הפתעה נחמדהה ציטוט השבוע: איןן תמונת השבוע: הנעל שליי התחדשות השבוע: נעלי אולסטארר חדשדשותת ו- תוכניות לשבוע הבא :

Leb Die Sekunde

New member
מעתיקה מהקומונה

איך עבר השבוע: נחמד וכיף משו טוב שקרה השבוע:הכל!! המפגש,גילי,אישתי,יומולדת אתמול,שראי,,ביל,דודה קולית, משו רע שקרה השבוע:כלום?=\ הדיוידי? שלא עבד חח תמונת השבוע >> שיר השבוע בכללי:רק טוקיו !! אוברסס לא שמעתי משו אחר! שיר השבוע של טוקיו הוטל:כולםםםםםםםםםם אוברס,ויר סטראבן נימלס אוווס, איש בין דה, ואתן לא מבינות נכון? קיצר כולם חוץ מרטה מיש,טוטגליבט,וונדגליחטקייט. שירים עצובים. משו שקנית/קיבלת השבוע:ווואווו הרבה קניתי חולצה של טוקיו ועוד חולצה ושתי מכנסיים מפוקס,קיבלתי את שראיי הדיסק ופוסטר של ביל ותמונה ממוסגרת של ביל ואותו דבר של סוס כאילו פוסטר ותמונה. קיבלתי כובע מהמם ושרשרת של גולגולת ואופיר חברה שלי אמרה שיש לה משו בשבילי אבל היא הזמינה אותו והוא יגיע רק שבוע הבא. ציטוט/משפט השבוע: השטיח הדק מאוד עבה... חברה שלי החכמה מאודדד ומהשפטי החוכמה שלהXDXD וזהו לא? היה שבוע עמוס וכיףף והוא לא נגמר יש גם את מחר והמחרותיים מאוד עמוסים חיחי אבל ממש ממש ממש ממש כיףףף תוכניות לשבוע הבא,הוספה: סופרלנד היום היתה חתונה מהממת!! ושבוע הבא חתונה לי שלי הפעם אלא של קרובת משפחה של אבא שלי.. בת של דודה שלו.. קיצר בת דודה שלי אבא שליXD מה עוד סינמה סיטי מחר יומולדת לחן חברתי לאיימייל וחברה שלי בחווהXD אני ישים לכם תמונה שלה אולי בפעם אחרת.. חיחי היא דומה לרוס מדוקטור הו מי שמכיר? לילה טובש מחכים לי XDXD לאה תצטרף לחתונה מחרותיים ואז זה יהיה רשמי יהיו לי שלוש בעלים! יאיי אעאעאעאעעעעעעעעעעע ג'ארד וג'נסן סגידה! וגם קוטלי כרישים שליטעע ועזבו זה "השעות".

LiHiLuSh

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo99.gifג'ארדד ג'נסן אהאה תעשו לי חצוצרהה

PerfectSP

New member
D: ../images/Emo190.gif

איך עבר השבוע?אחלה
משהו טוב שקרה השבוע:מפגש ישרא!ראיתי את דני שוב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!DDDDDD: משהו רע שקרה השבוע:אה. שיר השבוע של טוקיו הוטל:אה... Wehn nicht' mehr geht שיר השבוע בכללי:Hands Held High-Linkin Park משהו מצחיק שקרה השבוע:הקוקו של דניXDDD בילוי השבוע:מפגש ישראD: ציטוט השבוע: צ'חר:"כשלמדתי להעביר לבד ערוצים בשלט"XDDDDD תמונת השבוע:אה... התחדשות השבוע:אה... ו- תוכניות לשבוע הבא :מפגש ישרא!!!!!לראות את דני שוב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!יאי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!D:

Simple Dani

New member
../images/Emo220.gifעונה=]

זאת דורין. דורין 245 מה אחרי.. אני אצל דאני.והיא ישנה-_- אנחנו בשעה 5:50 אמורות לקום.. אבל אני אפילו לא נרדמתי.אז הלכתי למחשבP: כה.. אני אעשה לה אחלה של השקמה! איך עבר השבוע?עמוס משהו טוב שקרה השבוע:אמפ כפר המוזיקה? משהו רע שקרה השבוע:יש משהו אישי.. שיר השבוע של טוקיו הוטל:רדי סט גו שיר השבוע בכללי:מיס יו בלינק-_- משהו מצחיק שקרה השבוע:דאני ישנה3> בילוי השבוע:אילת מהיום עד יום שני בערב!! ציטוט השבוע:------ תמונת השבוע: אני אצל דאני..אין לי כוח להתחיל לחפשP: התחדשות השבוע:----------יש סתם שטויות ו- תוכניות לשבוע הבא :אילת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! טוב אז אני מצאתי דרך להעביר זמןP:

Plaztyk

New member
../images/Emo101.gif

איך עבר השבוע? יכול להיות יותר טוב משהו טוב שקרה השבוע: אתמול אצל אריאל. משהו רע שקרה השבוע: עומס יתר. שיר השבוע של טוקיו הוטל: רדי סט גו. שיר השבוע בכללי: ברייקיןג דה האביט של לינקין פארק. משהו מצחיק שקרה השבוע: אתמול אצל אריאל. בילוי השבוע: אתמול אצל אריאל. תמונת השבוע: תמונה ישנה שמצאתי היום במחשב. התחדשות השבוע: מלא חולצות ו- תוכניות לשבוע הבא : לסיים עם העומס.

tissue

New member
אני ../images/Emo13.gif

איך עבר השבוע?
מעולה !!
כל שבוע בחופש עובר לי מצויין ! DD:
משהו טוב שקרה השבוע:
יום הולדת עם החברות ומפגש ט"ה (אעאעעאעאע !! *-* )
משהו רע שקרה השבוע:
שכל מה שהשקעתי לדיסק ליום הולדת נתקע באמצע (אבל תיקנתי את זה D: )
שיר השבוע של טוקיו הוטל:
רטה מיש
שיר השבוע בכללי:
off (me and you) של פו"ב
משהו מצחיק שקרה השבוע:
ביום הולדת שלי הבנות החליטו שהן רוצות לראות כוכב נולד והן היו בטוחות שחן אהרוני יעוף אז אמרתי להן שאם הוא מקום שני הן צועקות מהחלון "חן אהורני אוהבים אותך" ואם הוא מקום ראשון אז גם מתקשרים לטלפון של כוכב נולד ואומרים חן אהרוני תעשה לי ילד ומנתקים .. ובגלל שהוא זכה מקום שני אז יצאנו למרפסת וצעקנו את זה ואז הבנות הוסיפו "תעשה לי גדוד ! תעשה לי שבט !" והיה ממש מצחיק XDDDDDD *חפרתי
*
בילוי השבוע:
יום הולדת ומפגש טוקיו הוטל XD
ציטוט השבוע:
עזבו DDD:
תמונת השבוע:
אין
התחדשות השבוע:
בואו נראה, חולצת פולו אחת, גופיה שחורה שהביאו לי ליום הולדת, חצאית מיני שחורה שהביאו לי ליום הולדץ, גופית סבא ירוק זית (נחשו מה - ליום הולדת XDDD ) גופיה לבנה שהביאו לי ליום הולדת, ופנקס, מחזיק דפים ועט שגם את זה הביאו לי ליום הולדת XD ו- תוכניות לשבוע הבא
:
יום ראשון ימית 2000 (פעם ראשונה P: ) וביום שישי יום הולדת עם המשפחה ויום שלישי יום הולדת עם המשפחה המצומצמת (כי ביום שלישי זה התאריך D: )

LiHiLuSh

New member
../images/Emo47.gif../images/Emo15.gifעונה../images/Emo15.gif

עונה
איך עבר השבוע?
אמ סבבה לגמריי חוץ מזה שלא בהתי למפגש היה מצער מאודדדד
משהו טוב שקרה השבוע:
אמ הרבה דברים הייתצי בים קניתי את 2 הדיסקים של טוקיו הוטל
משהו רע שקרה השבוע:
נישרפתי בים
שיר השבוע של טוקיו הוטל:
וואי אמ יש הרבה אמ אמ אמ אמ שהיה Hallo
שיר השבוע בכללי:
של גיסטין טינברלק ו5- סנט
משהו מצחיק שקרה השבוע:
אמ וואי מלאה
חח ביחוד בים
בילוי השבוע:
אמ ההיתי בים ביום שישי מ 7 בבוקר עד אחר הצהריים ככה 5 וחצי ושיחקתי היום בהולינג
ציטוט השבוע:
"Sorry, we were here, but it didn't work! see you soon.."
תמונת השבוע:
חח שלמות חח התמונה שיש לי באייסי כבר הרבה זמן חח איזה חמוד הוא פה
התחדשות השבוע:
^^קניתי תא 2 הדיסקים של טוקיו הוטל^^
ו- תוכניות לשבוע הבא:
אמ כרגע אין אבל ביום שלישי בהים אלינו חברים מחו"ל וביגלל זה אתם יודעים שהמחשב שלי בחדר של סבתא והאינטרנט בקושי זז לי חחח
חח|
סיימתי וואי השקעתי ממש הפעם חח
XDD XP

Im shit

New member
O:

איך עבר השבוע? נחמד כזה כולל רגלים כואבות ביותר מיום רביעי .. משהו טוב שקרה השבוע: יום רביעי ,אחד המצחיקים . משהו רע שקרה השבוע: מ....לא קרה P: שיר השבוע של טוקיו הוטל: סקרים .. שיר השבוע בכללי: לינקין פארק - וואט אייו דאן [נוו אין לי כוח לכתוב באנגלית
] משהו מצחיק שקרה השבוע: ביום רביעי עם חברות בעזריאלי איזה אחד עושה לי "פריקית!!!@#$%#$" בילוי השבוע: מפגש מעריצי טוקיו הוטל ,לא מצאתי אף אחד מהפורום ,פויה . ציטוט השבוע: אין -_- תמונת השבוע: מאייקייי אומגד הבנאדם הזה כזה סקסססס למה הוא נשוי?!?!?!T_T התחדשות השבוע: שרוול סקא סקסי ביותר גרררר ו- תוכניות לשבוע הבא : ממ...לישון ולישון ולישון

S h A y K i

New member
mememe ../images/Emo9.gif

איך עבר השבוע?
um..ok i guess..
משהו טוב שקרה השבוע:
nothing spaciel
משהו רע שקרה השבוע:
i had a little accident with my skateboard..
שיר השבוע של טוקיו הוטל:
Stich ins Gluck
שיר השבוע בכללי:
stronger-kanye west
משהו מצחיק שקרה השבוע:
umm..dont know..?
בילוי השבוע:
um..iv'e been in the beach alot
that was fun
ציטוט השבוע:
"החיים הם כמו אופניים-אם קל לך סימן שאתה בירידה"
תמונת השבוע:
there >
התחדשות השבוע:
make up and shoes
תוכניות לשבוע הבא:
dont know yet.
אהממ לא יודעת מה נסגר איתי שאני כותבת באנגלית..נראלי זה תוצאה של יותר מידי שעות במייספייס.

LiHiLuSh

New member
../images/Emo6.gif

D: אינ אוהבת את התמונה הזאותי אבל ממש חחח אני גם עושה ככה ליפעמים חחח בהתחלה לא ידעתי שהוא גם חעחעחע

MR Lordi

New member
עונה!

איך עבר השבוע? בסדר.... משהו טוב שקרה השבוע: אממ אין
משהו רע שקרה השבוע: נפלתי על הגב.... שיר השבוע של טוקיו הוטל: Schrei שיר השבוע בכללי: Mika-Lollipop משהו מצחיק שקרה השבוע: אממ לא היה....... בילוי השבוע: הלכתי לקריון
ציטוט השבוע: ..... תמונת השבוע:
התחדשות השבוע: .... ו- תוכניות לשבוע הבא : לקחת ספרים לבצפר

למעלה