מעתיקה מהקומונה
איך עבר השבוע: נחמד וכיף משו טוב שקרה השבוע:הכל!! המפגש,גילי,אישתי,יומולדת אתמול,שראי,,ביל,דודה קולית, משו רע שקרה השבוע:כלום?=\ הדיוידי? שלא עבד חח תמונת השבוע >> שיר השבוע בכללי:רק טוקיו !! אוברסס לא שמעתי משו אחר! שיר השבוע של טוקיו הוטל:כולםםםםםםםםםם אוברס,ויר סטראבן נימלס אוווס, איש בין דה, ואתן לא מבינות נכון? קיצר כולם חוץ מרטה מיש,טוטגליבט,וונדגליחטקייט. שירים עצובים. משו שקנית/קיבלת השבוע:ווואווו הרבה קניתי חולצה של טוקיו ועוד חולצה ושתי מכנסיים מפוקס,קיבלתי את שראיי הדיסק ופוסטר של ביל ותמונה ממוסגרת של ביל ואותו דבר של סוס כאילו פוסטר ותמונה. קיבלתי כובע מהמם ושרשרת של גולגולת ואופיר חברה שלי אמרה שיש לה משו בשבילי אבל היא הזמינה אותו והוא יגיע רק שבוע הבא. ציטוט/משפט השבוע: השטיח הדק מאוד עבה... חברה שלי החכמה מאודדד ומהשפטי החוכמה שלהXDXD וזהו לא? היה שבוע עמוס וכיףף והוא לא נגמר יש גם את מחר והמחרותיים מאוד עמוסים חיחי אבל ממש ממש ממש ממש כיףףף תוכניות לשבוע הבא,הוספה: סופרלנד היום היתה חתונה מהממת!! ושבוע הבא חתונה לי שלי הפעם אלא של קרובת משפחה של אבא שלי.. בת של דודה שלו.. קיצר בת דודה שלי אבא שליXD מה עוד סינמה סיטי מחר יומולדת לחן חברתי לאיימייל וחברה שלי בחווהXD אני ישים לכם תמונה שלה אולי בפעם אחרת.. חיחי היא דומה לרוס מדוקטור הו מי שמכיר? לילה טובש מחכים לי XDXD לאה תצטרף לחתונה מחרותיים ואז זה יהיה רשמי יהיו לי שלוש בעלים! יאיי אעאעאעאעעעעעעעעעעע ג'ארד וג'נסן סגידה! וגם קוטלי כרישים שליטעע ועזבו זה "השעות".