סיכום שבועי

Rock This Party

New member
../images/Emo66.gif עונהנהנה!

איך עבר השבוע? אממ ככה ככה
משהו טוב שקרה השבוע: ראיתי את תאאאאאמר הכוסית השקסית במצלמה!! היא כלכך יפהההה
משהו רע שקרה השבוע: ירדו לי (שוב..) הטסיות...מ98 אלף ל36 אלף...><"
שיר השבוע של טוקיו הוטל: אוברס..
שיר השבוע בכללי: נו פרומיסס!! (XD סיפור ארוך)
משהו מצחיק שקרה השבוע: אממממ לא ניראה לי שקרה משו מצחיק
בילוי השבוע: קניון ...חה...
ציטוט השבוע: סופרקרליפרג'יליסטיקאקספיאלידושי! (כןכן אני יודעת שזה לא בידיוק ככה..XD)
תמונת השבוע : >> אין התחדשות ותוכניות לשבוע הבא? נממ לונה פארק!

ElinorLahav

New member
מייייייסכמת ../images/Emo13.gif

איך עבר השבוע? סבבות לגמרי D: משהו טוב שקרה השבוע: לה לה לההה ... המיפגש ! משהו רע שקרה השבוע:
שיר השבוע של טוקיו הוטל:דורש דן מונסון
שיר השבוע בכללי:from yesterday - 30 second to mars משהו מצחיק שקרה השבוע: באתי לרדת במדרגות הנעוות וחברה שלי פתאום אוומרת לא זה לא מככאאן וכולי נלחמתי עם המדרגות כי הייתי צריכה לעלות חח והמדרגות יוורדות ועשית שפגגגגגגגגגט חעחעחעעחע
בילוי השבוע: ממ.. שופינג עם אמא ! :) ציטוט השבוע: " אין דברים כאלה " תמונת השבוע: נממ נמממ ... --> התחדשות השבוע: חולצה של טוקיו ... ו- תוכניות לשבוע הבא : ניראלי סופרלנד

lovebill

New member
סיכומם3>

איך עבר השבוע?סבבה.. משהו טוב שקרה השבוע:אמ..כלום>< משהו רע שקרה השבוע:אממ...המיפגש>< שיר השבוע של טוקיו הוטל:מונסון שיר השבוע בכללי:אמ..השיר של פאניק של החתנוה..חי... משהו מצחיק שקרה השבוע:אמ..המיפגש.. בילוי השבוע:עזריאלי ציטוט השבוע:"חתיך" תמונת השבוע:=> התחדשות השבוע:אממ...אמפי לא עובד >< ו- תוכניות לשבוע הבא :אממ...לאדעת..ללכת לקרביץ ולתקן את זה..

תשובון!

איך עבר השבוע? מעולה, הייתי בתורכיה ^^ משהו טוב שקרה השבוע: הכרתי אנשים נחמדים ביותר משהו רע שקרה השבוע:עייפות רצח שיר השבוע של טוקיו הוטל:spring nicht שיר השבוע בכללי:monsoon- כמו כל שבוע XD משהו מצחיק שקרה השבוע: הרבה צחוקים בטיול. בילוי השבוע:שוב, תורכיה. ציטוט השבוע: "מישהו רוצה כעך?" (מהטיול XD) התחדשות השבוע:אין התחדשות ו- תוכניות לשבוע הבא : יציאות עם חברים. תמונת השבוע: ביל- כי פשוט יש לו את ה-גוף.

GiTaN

New member
אני..!

איך עבר השבוע? בסדר.. משהו טוב שקרה השבוע: לפגוש את כולם!!! משהו רע שקרה השבוע: שנשרפתי.. שיר השבוע של טוקיו הוטל: ICH BIN NICH ICH שיר השבוע בכללי: כנ"ל משהו מצחיק שקרה השבוע: "to do sigar""לא, תביני, אני לא רוצה להתקלח איתך..", והסיפורים מיום שלישי
בילוי השבוע: ללכת לחווה וים המלח.. ציטוט השבוע: "בנות משוגעות"
תמונת השבוע: ----> התחדשות השבוע: שיזוף.. ו- תוכניות לשבוע הבא : להיות בחווה..

lotem levi

New member
סופשבועעע

איך עבר השבוע? סבבה משהו טוב שקרה השבוע: המ...(?) משהו רע שקרה השבוע: הכנסתי לאח שלי מכות והוא הלשין עליי =\ שיר השבוע של טוקיו הוטל: rescue me שיר השבוע בכללי: כל השירים מהאלבום החדש של SUM 41 משהו מצחיק שקרה השבוע: לא היה משהו מצחיק במיוחד.. בילוי השבוע: - ציטוט השבוע: אח שלי דיבר עם ילדה אחת באייסיקיו וזה היה ככה: היא: אני מציירת מעפן אח שלי: נכון היא: תודב באמת אח שלי: אין בעד מה תמונת השבוע: התחדשות השבוע:- ו- תוכניות לשבוע הבא : לקנות לאמא שלי מתנה ליומולדת

הוו הרבה זמן לא הגבתי פה, אולי שלושה ימים.

איך עבר השבוע? ת'אמת שעבר מהר מדיי D: משהו טוב שקרה השבוע: אתמול חבר שלי מחולון בא אליי :) משהו רע שקרה השבוע: רבתי עם חברה הכי טובה שלי כי היא חשבה ששיקרתי לה ולא סיפרתי לה משהו שלחברה אחרת סיפרתי >< שיר השבוע של טוקיו הוטל: Scream שיר השבוע בכללי: Franco un-american - NOFX (נראלי שזה שלהם) משהו מצחיק שקרה השבוע: אני וחברה שלי קישקשנו על כל הידיים שלנו עם אייליינר xD בילוי השבוע: שומדבר מיוחד :| ציטוט השבוע: -"זה נמחק עם מגבון ? זה בטח יימחק." -לא יודעת, השאלה היא אם אני אמחק עם מגבון" תמונת השבוע: -> התחדשות השבוע: ממ.. השבוע לא קניתי כלום. ו- תוכניות לשבוע הבא : יום ראשון - יומולדת לאמא יום שני/שלישי - מנקים ת'זולה שמצאנו יום רביעי - אני נוסעת לחולון לחבר שלי יום שבת - אני וחבר שלי 4 שבועות P:

Simple Dani

New member
../images/Emo181.gifסווווווופשבוע!

איך עבר השבוע? וואו מעולה! הייתה לנו קייצת ויש חניכים כאלה מתוקים! פשוט לאכול אותם! נכון שיש כאלה שבא להעיף להם בעיטה :S אבל שרדנו
הייתי בצוות טכני ואנחנו פשוט קורעים את עצמנו! אני תותח, תותח אני, אני מצוות-טכני! משהו טוב שקרה השבוע: הייתי בכפר המוזיקה והיה לי הכי מעולה שבעולם, ונגמרה סוףסוך הקייצת! שהייתה מעולה גם כן :) משהו רע שקרה השבוע: ימים שהייתי פשוט קרועה מעייפות והיה לי קשה לתפקד
ולא יודעת אם לקרוא לזה רע, אבל נפרדתי היום מהקומונרים שלי...
שעוזבים לצבא. בעיקרון יש ערב פרידה בשני אבל אני לא אוכל להיות וגם בכיתי כי אני נורא אתגעגע.. שיר השבוע של טוקיו הוטל: רדי סט גו *איטס טיים טו ראן* למרות שאני מעדיפה בגרמנית. שיר השבוע בכללי: מונסון! נראלי. כי חרשו על זה שעשינו נקיון בקן וזה היה כיפי XD משהו מצחיק שקרה השבוע: הקייצת! היה פשוט מצחיק בטירוף... בילוי השבוע: כפר המוזיקה ללא ספק. ציטוט השבוע: "זה ונדליזם!!!" "מה ונדליזם" "שהקומונרים אוכלים במבה!" *שגיא נכנס* שגיא: "מזה פה?! מסיבמבה?" XD תמונת השבוע: סקסי 3> התחדשות השבוע: המוווון תמידים מהכפר, שרשרת(בעצם שתיים XD), שני עגילים, עוד שרשרת
ו- תוכניות לשבוע הבא : יום ראשון עד שלישי אני באילת! ואז עבודה אצל אבא D:

dirty look

New member
עוד הפעם XD

איך עבר השבוע? בסדר משהו טוב שקרה השבוע: נפגשתי עם רחל משהו רע שקרה השבוע: רבתי עם מישי שיר השבוע של טוקיו הוטל: מונסון שיר השבוע בכללי: מונסון משהו מצחיק שקרה השבוע: הפגישה עם רחלXD בילוי השבוע: רחל.. XD ציטוט השבוע: אין תמונת השבוע: אני הכנתי
התחדשות השבוע: אין ו- תוכניות לשבוע הבא : להיפגש שוב עם רחלXD

../images/Emo174.gif

איך עבר השבוע? סיידר.. משהו טוב שקרה השבוע: אין.. משהו רע שקרה השבוע: הרבה.. שיר השבוע של טוקיו הוטל: תהרגו אותי אבל לא שמעתי טוקיו חוץ ממונסון ברדיוXD שיר השבוע בכללי: Desert song - mcr
משהו מצחיק שקרה השבוע: אמ.. בילוי השבוע: אין ציטוט השבוע: "מי לימד אותך אנגלית?! הרב כדורי??"
תמונת השבוע: >> התחדשות השבוע: אין ו- תוכניות לשבוע הבא : איןXDD ס'מעניין מה שכתבתי

dorkiflitz

New member
../images/Emo109.gifאניייי

איך עבר השבוע? חביב
משהו טוב שקרה השבוע: אממ אנלא זוכרת כל כך.. אתמול הייתה הופעה של בית הבובות והיא הייתה בתתת זונה
משהו רע שקרה השבוע: לא משהו מיוחד..
שיר השבוע של טוקיו הוטל: Tokio Hotel - Hilf Mir Fliegen אעהעהעהה התמכרתי!!!
שיר השבוע בכללי: להיות- הבנות נחמה התחדשות השבוע: לא נראלי קניתי משהו השבוע.. תמונת השבוע: אעהעהעה תראווווווווו!!!!! איזה חמודיזםםםםםםם!!! זה בגלל שהצ'אט קרס אז הם כתבו שלללטט!! דייייייייי איזה מתתתתוקים..
וכתוב "מצטערים, היינו פה אבל זה לא עבד! נתראה בקרוב.." דיייי ~נמסה~ תוכניות לשבוע הבא: אין כל כך.. =\ ואם בא לך אני יכולה לקחת את הפינה הזאת..

למעלה