סיכום שבועי

dorkiflitz

New member
יש בסיכום שלי הודעה מטוקיו על הצ'אט שקרס!!

חחחחחחחח נו תיראו! הם כאלה מתוקים! חובזזזז

Rukia nik

New member
../images/Emo54.gif

איך עבר השבוע? בסדר
משהו טוב שקרה השבוע: שסופסופ קניתי דברים לבית ספר! (נכון שאני נשמעת כמו ילדה בכיתה ב'?
)
משהו רע שקרה השבוע: אמממ..פגשתי מישהו שלא רציתי לפגוש בחופש!
שיר השבוע של טוקיו הוטל: Wir schliessen uns ein
שיר השבוע בכללי: אני חושבת ש- Valentine's Day של לינקין פארק, שיר יפה!
משהו מצחיק שקרה השבוע: המפגש היה משעשע למדי!
בילוי השבוע: עיר הבירה בת"א!
ציטוט השבוע:
תמונת השבוע: -->
התחדשות השבוע: נעליים, *כל הדברים לבית הספר*, 3 צמידים.. ו- תוכניות לשבוע הבא : בת מצווה של אחותי!

rocket

New member
מסכמת ~

איך עבר השבוע? מהר מדי
משהו טוב שקרה השבוע: כנס עכו, הופעה בתל אביב ... שבוע עמוס! משהו רע שקרה השבוע: שום דבר *חדש* שיר השבוע של טוקיו הוטל: Rescue me שיר השבוע בכללי: Aerosmith - amazing משהו מצחיק שקרה השבוע: וואו ... אין לי מושג. בטוח היה משהו. בילוי השבוע: עכו, תל אביב .... והרבה הרבה סושי ! ציטוט השבוע: מהיום: "אם היית קצת יותר יפה היית דומה לסולן של טוקיו הוטל" 0.0;; תמונת השבוע: החתולה שלי
התחדשות השבוע: דווקא השבוע לא קניתי כלום .. תוכניות לשבוע הבא : לנוח ~_~

SpongBobit

New member
טרלללהלהלהD:../images/Emo23.gif../images/Emo9.gif

איך עבר השבוע? נחמד:)
משהו טוב שקרה השבוע: יומולדת לאבא
,יומולדת לחברה ואחרי זה הסתובבנו
,שפיים..
משהו רע שקרה השבוע: עיצבנו אותי סתם...
שיר השבוע של טוקיו הוטל: spring nicht ,Übers Ende der Welt,Beichte , Reden וכל הדיסק החדש אבל אין לי כוח לכתוב הכל:),אבל באמת כל זימר483...הכל שםת כ"כ מדהים
שיר השבוע בכללי: פרח נתתי לנורית,של אדיר אוחיון ושלומי בראל
לגמר!D:::
משהו מצחיק שקרה השבוע: אח שלי אכל קקיXDDDDהוא חשב שזה גלידה כי הוא בדיוק אכל והוא חשב שזה נפל לו אבל זה היה קקי של כלב(זה קר אצלנו בבית)XDDDDDDD
בילוי השבוע: חברות,היום בבוקר ביומולדת של אבא,שפייםD:,וראיתי את שרן 3!ממש ייפה3:
ציטוט השבוע: אני אזכר מאוחר יותר
תמונת השבוע: בעלי
התחדשות השבוע: 2 עניבות וחגורה מטופטן,זימר 483
ו- תוכניות לשבוע הבא
:
מסיבת הפתעה לדודה..וכלום:)מקווה לראות ב-20 את המטיוי כל היום בגלל רדי סט גו...למרות שזה ביום של המסיבה שאצלנו
ויוS:,אשכרה מיינתי את כל ה-300 תמונות של טוקיו הוטל לפי מיליון תיקיות

SpongBobit

New member
אבל סיכמנו כבר,חצי חצי

את לוקחת את כל בגדים..ואני נשארת עם הגוףD: אבל לא את האיפור,כי הוא לא הכי יפה בלי

X Slider

New member
../images/Emo68.gif

איך עבר השבוע? - פנאן.. הרבה עבודה.. הרבה שקט (חברים התגייסו, טסו, עובדים..) משהו טוב שקרה השבוע: שבוע לא מדהים משהו רע שקרה השבוע:
שיר השבוע של טוקיו הוטל: רדי סט גו.. ממשיך לרדוף אותי! שיר השבוע בכללי: ריהאנה- Don't stop the music בילוי השבוע: אממ אני היום תכף יוצא..
ו- תוכניות לשבוע הבא : לעבוד.. לעבוד. ועוד קצת לעבוד!!! כסף עד לצבא..

למעלה