סיכום שבועי!

StayAwake

New member
סיכום שבועי!../images/Emo9.gif

למה לא פתחו עדיין?XD דבר טוב שקרה השבוע: דבר רע שקרה השבוע: שיר השבוע בכללי: שיר השבוע של אול טיים לואו: תוכנית השבוע: סרט השבוע: ספר השבוע: מאכל השבוע: התחדשות השבוע: משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: משהו שאתה לא מצפה לו בשבוע הבא: אדם שעשה לך את השבוע: אדם שהרס לך את השבוע: אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: ציטוט/יציאת/מילת השבוע: תמונת השבוע: התוכניות לשבוע החדש: ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע: ועכשיו תכירו המצאה גאונית (למרות שאני בטוחה שחלק מכירות) - מדגישומטיק! http://on.liorshemesh.com/mo/ שבוע טוב!

purpleminnie

New member
../images/Emo9.gifראשונה

דבר טוב שקרה השבוע: נצחתי במלחמת לוקרים, אני בן אדם שפל דבר רע שקרה השבוע: גזרתי את הפוני שלי במקום אחד בטעות יותר מדי ואני נראית כמו דלעת :( אבל דלעת עם סטייל שיר השבוע בכללי: Inside Of You - The Maine שיר השבוע של אול טיים לואו:Too Much תוכנית השבוע: יומני הערפד
סרט השבוע: קוקו לפני שאנל, סרט בצרפתית שנשמע משעמם אבל מעניין ספר השבוע: משחקי הרעב (הספר האחרון שקראתי) מאכל השבוע: פתיתים התחדשות השבוע: פוני נורמלי וחנוני משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: מרשמלו וסרט, אל תשאלו אותי למה משהו שאתה לא מצפה לו בשבוע הבא: מבחנים, למה מי מצפה??? אדם שעשה לך את השבוע: אחותי הגדולה (היא לא הייתה בבית יומיים אז לא ראיתי אותה כמעט) אדם שהרס לך את השבוע: ערס מהבית ספר שדפק לי ספר היסטוריה בראש וגרם לי לדלקת במרפק אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: חברה שגרה רחוק ציטוט/יציאת/מילת השבוע: פרחה אחת וחברה שלה התיישבו לידי וליד חברה ברביעייה והתחילו לדבר ביניהם ולקרוא לי פריקית אז הפרחה שישבה לידי אמרה "פריקים לא מתאים לארץ, לאירופה כן, בריטניה, גרמניה, אנגליה אבל לא ישראל" ואני התפוצצתי מצחוק התוכניות לשבוע החדש: להצליח במבחנים ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע: חביב, שמח ועצוב בו זמנית... מוזר

AdiA12

New member
מלחמת לוקרים? ../images/Emo6.gif ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif

חחח מה זה מלחמת לוקרים? >< השירים
אאוצ' למה דפקו לך ספר היסטורים בראש?
חחחחחחחח הציטוט

purpleminnie

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo9.gif../images/Emo258.gif

אני וחברה שלי לוקר אחת ליד השנייה אז יש לנו תחרות מדומה כל פעם שאנחנו שמות ספרים מי פותחת ראשונה וסוגרת ראשונה, אז באותו יום זה כבר הפך למלחמה רצינית אז אני ניצחתי בסוף. הילד המעצבן שיושב לפני הוא ענק!!! הוא די בריון ומטומטם אז משום מה הוא דפק לי ספר רק כי אמרתי לו משהו, נסבול

AdiA12

New member
חחחחחחחחח ../images/Emo6.gif ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif

שמחה בשבילך שניצחת ^_^ הלוואי עליי לוקר
וואי זבל. |:

Adi641

New member
חח הציטוט!!../images/Emo6.gif

אני מקווה שהמרפק שלך בסדר! ואם מלחמת לוקרים זה מה שאני חושבת שזה- גם אצלנו יש את זה

Katia112

New member
../images/Emo6.gif

הרגת אותי , ערסים ופרחות זה השפל של השפל במדינה D: יואו גמאני לפעמים גוזרת קצת יותר מדי מהפוני >:

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif טרלהלהלה... ../images/Emo13.gif

דבר טוב שקרה השבוע: היו לנו 3 פעילויות השבוע, ככה שלא למדנו הרבה
המורה לספרות לא באה כל השבוע, ככה שבגלל שיש לנו 6 שעות ספרות כל השבוע - לא למדנו בכלל
ציונים גבוהים
דבר רע שקרה השבוע: בחינות ועבודות
חם, כ"כ חם
הגיעו לי תוצאות של הבדיקה של הברך, ויש לי שם בעיה חמורה
שיר השבוע בכללי: 30STM - Attack 30STM - The Fantasy
שיר השבוע של אול טיים לואו: All Time Low- Damned If I Do Ya
All Time Low - Weightless
תוכנית השבוע: יומני הערפד
, Glee, אלן, משפחת קוסבי.
סרט השבוע: פיבי בארץ הפלאות, מלחמת הכלות
ספר השבוע:
מאכל השבוע: סושי
התחדשות השבוע: צבע לחדר
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אמממ... את האמת, אין משהו מיוחד שאני מצפה לו
משהו שאתה לא מצפה לו בשבוע הבא: 2 בחנים באנגלית
אדם שעשה לך את השבוע: ידיד שלי
אדם שהרס לך את השבוע: המורה לאנגלית
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא:
ציטוט/יציאת/מילת השבוע: ~ שיעור מתמטיקה, בת דודה שלי מציירת ריבוע ~ המורה: מה זה ? בת דודה שלי: ריבוע, כמו שביקשת. המורה: למה הוא גוסס ?
תמונת השבוע:
התוכניות לשבוע החדש: 2 בחנים באנגלית
להוציא ת.ז
ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע: בסדר גמור
- - - סופ"ש מעולה.

dafnashz

New member
מקווה שהברך תחלים מהר

ומזל טוב על התעודת זהות =] ובהצלחה באנגלית

Tommy89

New member
ואו לא היה לך יומולדת ממש ממש מזמן? O:

הייתי בטוחה שכבר הוצאת תז.. ואמרתי לך על הברך!!! חח הציטוט הרג.. שבוע טוב תהילולי

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif כן, היה לי יומולדת מזמן ../images/Emo6.gif

פשוט ממש לא היה לי כוח להוציא, אז אני דיי מושכת את זה XD ובקשר לברך - עשיתי מה שאמרת תומי
אני כבר שבועיים במעקבים ובדיקות וגילו לי כרגע בעיה חמורה עד כדי כך שאסור לי לעשות בכלל ספורט
אז אני צריכה ללכת שוב לאורטופד. שבוע טוב תומי

AdiA12

New member
|סושי

השירים, סושי, הציטוט
בהצלחה בבחנים ועם התעודת זהות

AdiA12

New member
*../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif תפוזבל ../images/Emo122.gif ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif

Adi641

New member
כל הכבוד על הציונים!

בהצלחה בבחנים! בעיות ברכיים זה ממש לא כייף.. גם לי יש שם בעיות רציניות, אז מקווה שזה יעבור לך מהר
חח והציטוט!

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif תודה ../images/Emo24.gif

חחחח... כן, זה באמת לא כיף - אבל לא נורא, מתרגלים

למעלה