סיכום שבועי!

dafnashz

New member
סיכום ^^

דבר טוב שקרה השבוע: ניצחנו במשחק
D: והמבחן בתנ"ך עבר דבר רע שקרה השבוע: שלא יצאתי היום (שישי) שיר השבוע בכללי: Her Bright Skies- Heartbreaker ממליצה להקשיב להם הם טובים. אני לא מכירה עוד אנשים שאוהבים אותם =[ שיר השבוע של אול טיים לואו: remembering sunday תוכנית השבוע: אלן סרט השבוע: אין ספר השבוע: גם אין. לא יצא לי לקרוא :( מאכל השבוע: פסטה טעימה עם רוטב טעים התחדשות השבוע: אין משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: טיול שנתי בראשון-שני משהו שאתה לא מצפה לו בשבוע הבא: שיעור אזרחות, המורה שלי דפוק אדם שעשה לך את השבוע: מישהו שפגשתי בארצות הברית בקיץ
אדם שהרס לך את השבוע: המורה לאנגלית אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: ידיד שלי ציטוט/יציאת/מילת השבוע: המורה שלי לפיזיקה ממש לא שפוייה ובשיעור היא סיפרה לנו שהיא משתכרת מהר מאלכוהול ונהיית ממש מסטולה. ופעם אחת בראש השנה מורה הביא יין לחגים והיא שתתה והיא נהייתה ממש מסטולה. אז ילד אחד אמר לה "ולמה שאת בסדר את שפוייה?" התוכניות לשבוע החדש: לנצל אותו שאין מבחנים השבוע ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע:שבוע לא משהו תנ"ך הרס לי את השבוע

AdiA12

New member
חחחח הציטוט ../images/Emo6.gif ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif

ממ Her Bright Skies טובים *__* לא שמעתי אותם המון המון זמן.. אני זוכרת שפעם שמעתי איזה שיר אחד או כמה שלהם.. אבל הם הצטרפו לרשימת הלהקות ששכחתי שאני מכירה, אלה שאני שומעת שוב רק כשמישהו רושם עליהם או מזכיר לי אותם..

dafnashz

New member
איזה מרגש

את הבן אדם הראשון שאני מכירה ששמוע אותם גם *-* צריך להפיץ אותם!

AdiA12

New member
שומעת קצת קשה להגיד, מכירה כן ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif

פשוט אני תמיד שוכחת שהם קיימים.. כמו עוד המון המון להקות שאני מכירה.. וכן הם נחמדים צריך להפיץ

Tommy89

New member
אניאניאניאניאני! ../images/Emo105.gif

דבר טוב שקרה השבוע: טיול שנתייייייי!!! ו...כל מיני דברים שקרו בדרך D: דבר רע שקרה השבוע: קצת התעצבנתי על חברות שלי ומישהי עם אגו לא מהעולם הזה שהן נגררו אחריה. הו וול. שיר השבוע בכללי: תהרגו אותי.. השיר הזה של עומר אדם - מסיבה..? שמענו אותו באוטובוס בלי סוף. זה מדבק. :| שיר השבוע של אול טיים לואו:
\: תוכנית השבוע: 10 דברים שאני שונאת אצלך - אתן חיייייבבבבבווווותת לראות אותה! כולה 20 פרקים! סרט השבוע:
ספר השבוע:
מאכל השבוע: השווארמה שאכלתי בדרך חזרה הביתה... גאד כמה התגעגעתי לאוכל אמיתי.
התחדשות השבוע: דלקת גרון ועקיצות על כל נקודת עור חשופה..
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: משרד הפנים והרצאה בתחנה (הטרדה מינית. אירוני משהו? XD) ולראות את אבא כמובן :) משהו שאתה לא מצפה לו בשבוע הבא: בחנים ומבחנים וכו' וכו' אדם שעשה לך את השבוע: (כמעט) כל מי שיצא לטיול
, כמה בחורים חמודים מקריית גת שפגשנו באכסנייה והרגו אותי מצחוק. היה שם איזה בלונדי חתיך רצח
אדם שהרס לך את השבוע: המנהלת הבת יונה הזאת. אלוהים יודע מי הפליץ את האישה הזאת.. כזאת.... ארארהרארהאגהאהאהר! אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אבאאאאאאא וסתיוי!!! ציטוט/יציאת/מילת השבוע: חחחחחחחחחחחחחח אוקי קבלו- ~יום רביעי, מסלול בבניאס - חום איימים. כל הכיתה יושבת בצל להדרכה~ סיגל (המורה): "חברים, תשתו הרבה! אתם אולי לא מרגישים, אבל חם היום!" ~כל הכיתה על הרצפה. או...עפר.~
~בלילה עם הבחורים מקריית גת~ דימה: "אני מריח מחזור.." אני: מקפלת רגליים כמו מטורפת. מסתבר שמה הוא הריח היה מישהו שהחביא חשיש. הבחור מגלגל לעצמו ת'סיגריות. לאן הגעתי.
תמונת השבוע: היה לנו איזה מסלול מטורף ביום הראשון ועצרנו להדרכה ואוכל ליד איזה ואדי כזה.. פתאום עוברים איזה חמישה כאלה.. אתן קולטות 80 איש וכולם מתים מצחוק אחד על השני XDD התוכניות לשבוע החדש: ללמוד והרבה.. ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע: מדהייייייםםםםם!! הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0
וואלה הדבר הזה גאוני.

AdiA12

New member
|סושי../images/Emo248.gif

פאק האיש ההוא בתמונה הזאת.. זה נראה כמו ציור של ישו O_____O שמחה שנהנית בטיול D: חח הציטוטים

Tommy89

New member
לא שמתי לב עד שאמרתן. ../images/Emo105.gif

אבל וואלה, צודקות
תודה, שבוע מעולה

Adi641

New member
חח הציטוטים!../images/Emo6.gif

שמחה שנהנית בטיול! וואי התמונה הזאת ממש מצחיקה!

Pardon Me

New member
../images/Emo15.gif אומייגאד!! ../images/Emo6.gif

דבר טוב שקרה השבוע: אתמול D:, קצת בילויים עם חברות. דבר רע שקרה השבוע: הייתי חולה כמעט כל השבוע ): שיר השבוע בכללי: Saskia Hamilton של בן פולדס ועוד מישהו. שיר השבוע של אול טיים לואו: התלבטות בין dear maria ל-Poison תוכנית השבוע: דוקטור הוווו *~* סרט השבוע: חייהן הסודיים של הדבורים ספר השבוע: תמונתו של דוריאן גריי מאכל השבוע: לזניה *~* התחדשות השבוע: Nothing Personal!! אעאעאההה!! סבתא שלי קנתה לי אותו באנגליה
אהה וגם כל מיני מוצרי טיפוח וכאלה. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: הפרק הבא של גלי XDD משהו שאתה לא מצפה לו בשבוע הבא: מבחן בערבית -.-" אדם שעשה לך את השבוע: סבתא שלי אדם שהרס לך את השבוע: כמעט כל החברים שלי S: אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: נועה
ציטוט/יציאת/מילת השבוע: חברה: "הוא היה כל כך צעיר!" אני: "לא הוא לא, הוא בן 900! XD" חברה: "שוש! את הורסת לי!" תמונת השבוע: התוכניות לשבוע החדש: לחרוש על נות'ינג פרסונל DD: מסיבת פרידה לאחת מהחברות הכי טובות שלי שטסה לקנדה.
ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע: סביר

AdiA12

New member
את זבל שיש לך את NP!! ../images/Emo7.gif ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif

לזניה
בהצלחה במבחן

למעלה