סיכום שבועי!

Katia112

New member
סיכומוש ../images/Emo3.gif

דבר טוב שקרה השבוע:קנו לי פלאפון חדשש * ~ * דבר רע שקרה השבוע:רבתי עם כל העולם ואישתו <: שיר השבוע בכללי:ריממברינג סאנדיי , כי התמכרתי ... שיר השבוע של אול טיים לואו:ההוא ממקודם XD תוכנית השבוע:האוסהאוס * ~ * סרט השבוע: ירח דבש מטורף , כי זה היה מצחיק XD ספר השבוע:סושי למתחילים
מאכל השבוע: שניצל?XD התחדשות השבוע:ה-פלאפון <: משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:הופעה של תירס סקסואל מחר XD משהו שאתה לא מצפה לו בשבוע הבא:המבחן המחורבן בהיסטוריה , היה חרא XD אדם שעשה לך את השבוע:החבר <: אדם שהרס לך את השבוע:המורה הבתזונה להיסטוריה -.- אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: פיית השיניים * - * , סתם לא דעת XD ציטוט/יציאת/מילת השבוע:"אמא שלך מלטפת חתולים בחושך XD" - לא דעת למה זה מצחיק אותי כל פעם מחדש XD תמונת השבוע:כי זה מצחיק אותי XD התוכניות לשבוע החדש:לחיות , לשרוד , לאכול 3: ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע:נחמד ביותר D:

purpleminnie

New member
תתחדשי על הפלאפון

על הסרט ירח דבש מטורף, גם אהבתי אותו חחח תמונה מצחיקה

Adi641

New member
תתחדשי על הפלאפון!!

חח וואי התמונה הרגה אותי!
איפה אתם מוצאים דברים כאלה?

Katia112

New member
ראיתי באיזה שהוא אתר רכילות אמריקקי XD

וזה קרע אותי מצחוק XD כזה דורש לדבב אותו ...

AdiA12

New member
דיבוב ../images/Emo8.gif ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif

"לאיפה נעלם הצימוק שהיה לי ?
נו באמת היה לי לפני שנייה 2 ס"מ ועכשיו בגלל המים זה התכווץ ל0 ס"מ
"

AdiA12

New member
../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif

תתחדשי על הפלאפון D: הסרט
הציטוט והתמונה

IamAfreakinGirl

New member
תורי DD:

דבר טוב שקרה השבוע:
לא זוכרת XD , היה מצחיק השבוע D: , אכלתי עוגייה XD
דבר רע שקרה השבוע:
רבתי עם ילד מהכיתה :( , וזה קצת ביאס אותי ... אבל השלמתי איתו היום XD
שיר השבוע בכללי:
Black Veil Brides "Knives and Pens" Black Veil Brides - "Perfect Weapon" Springstreeters, May 2010: Tim Lengel - "Weightless" XDDDD Boys Like Girls-Heels Over Head BOYS LIKE GIRLS - The Great Escape Boys Like Girls - Love Drunk The Maine - Inside Of You The Maine - Fuel To The Fire The Maine - Saving Grace :) , בטח יש עוד ואני לא זוכרת XDDD
שיר השבוע של אול טיים לואו:
Lost In Stereo !!
תוכנית השבוע:
חדשות ? XD , אני לא זוכרת !!! שמש D: , והסימפסונים D:
סרט השבוע:
ראיתי את This Is It ...
ספר השבוע:
אממ ספרי לימוד ?? XD , קראתי את "לי זה לא יקרה" ~ רק כי זה לעבודה בספרות ... XD הסופר די פדופיל
, חחח XD
מאכל השבוע:
הכל !!!! אמממ העיקרון כל דבר עם רוטב בולונז XD ~ אורז , פסטה ולחם XD
התחדשות השבוע:
אמממ קניתי שוקו D: , ואממ זה די חדש אבל באותו שבוע לא עשיתי סיכום אז יש לי פלאפון חדש D:
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:
אמממ לא יודעת , אני מצפה לדברים טובים D:
משהו שאתה לא מצפה לו בשבוע הבא:
אמממ מבחנים , בית ספר :(
אדם שעשה לך את השבוע:
לא יודעת , אבאמא D: , חברים וחברות DD:
אדם שהרס לך את השבוע:
הרס לי טיפה הילד שרבתי איתו אבל זה לא רציני D:
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא:
ברק אובמבה , ג'אקי אול טיים לולו וגנדי XD
ציטוט/יציאת/מילת השבוע:
חחחחחח הפעם זכרתי ! XD סיון (פרפל מיני) אומרת לילד שיושב לידה : Fuck Off ! הילד : למה שאני אדפוק עוף ? XD ~~~~ המורה להיסטוריה : מה קרה במאה ה-15 ? ילד מהכיתה : קורנפלקס !!! XDD ~~~~ ילד אחד עומד לדרוך על כזה דגנים מפוררים שזה נראה כזה מוזר והוא דורך וחברה שלי צורחת : "אאאאיכ דרכת על זה !!!!!!" בכזה קול ילדותי גבוה כזה XDD , בכיתי בגלל זה ! XDD ~~~~ היו עוד מלא אבל אני לא זוכרת :( מבאס ... האחרון לא משו אבל לא יודעת הייתי חייבת XD
תמונת השבוע:
אין לי :( נשים לכם בשביל הכיף את בובספוג ופטריק המדהימים D:
התוכניות לשבוע החדש:
לשרוד , מקווה שיהיה טוב :)
ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע:
סבבי בבי D: שלומות אנשים !
שיהיה לכם שבוע נהדר !

תתחדשי על הפלאפון ../images/Emo9.gif

ועל השוקו |ריר| הלוואי שהיו קונים לי שוקו
והציטוט הראשון במיוחד!!!

AdiA12

New member
D: ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif

השירים
תתחדשי על ה
D: הציטוטים
חח לידיד שלי יש חולצה שרשום עליה "פאק עוף." ויש ציור כזה בשחור של איש שמז**ן עוף XDD התמונה * - *

purpleminnie

New member
אולי אני אזכה בתואר ציטוט השבוע בגללך D:

מצטערת שחפתי לך על BVB ו-BLG וגם על THE MAINE אף על פי שזה פחות בגללי. בקשר לספר, מסיבה טובה עם מוזיקת פופ לא הולך ביחד באותו משפט בלי מילת ניגוד באמצע, הסופר בהחלט פדופיל מאדאם. היה קורע שבכית מהדבר המפורר הזה איך שהוא דרך עליו. בא לי קורנפלקס

למעלה