יש המון ציטוטים השבוע >< ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif
זהירות חפירה לפניכם
דבר טוב שקרה השבוע:
פעם שנייה ברציפות (שבוע אחרי שבוע) שסיימתי שעה שביעית במקום תשיעית D:
עשיתי הליקס
DDD:
קיבלתי 82 בלשון אחרי שבקושי למדתי
כרגיל צחוקים בשיעורי קולנוע והתחלנו ללמוד צילום סוף סוף
חיטאתי את ההליקס ממש טוב והוא נקי מדם קרוש.. זה מרגיש כל כך טוב ^___^
דבר רע שקרה השבוע:
הפרשת חלה משעממת.. אני שונאת אווירה דתית!!
היציאה ביום שישי, עם כמה שהייתה מצחיקה, עיצבנו אותי
שיר השבוע בכללי:
KIGH - lilli rose
The Maine - fuel to the fire
The Maine - don't stop now
ADTR - if it means a lot to you
Nickelback - savin' me
שיר השבוע של אול טיים לואו: coffeeshop soundtrack
תוכנית השבוע:
סרט השבוע:
ספר השבוע:
מאכל השבוע: צ'יפס ><
התחדשות השבוע: 2 גופיות, קרדיגן לבן, סקיני ג'ינס, 2 ארנקים ושרשרת של מצלמה
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: מסעדה עם אחים שלי..
משהו שאתה לא מצפה לו בשבוע הבא: מבחנים, בוחן ובכללי לימודים
אדם שעשה לך את השבוע: ידיד שלי
והאקס של חברה שלי
אדם שהרס לך את השבוע: כמה חברות.. |:
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אח שלי (הוא לא גר בבית ><), חברות, חברים..
ציטוט/יציאת/מילת השבוע: מהיציאה ביום שישי:
אוקיי הסבר קטן לפני.. יש לי מחזיק מפתחות של מצלמה שעושה פלאש, שמתי אותו בכיס האחורי ~חברה שלי התחילה לצחוק~ ~כמעט השפרצתי את המים שהיו לי בפה כי צחקתי~ חברה שלי: "שלא ישתחרר לך פלאש!!" מאחורי הראש שלי הייתה מראה ~התחלתי לצחוק~ ~דפקתי את הראש במראה
~ ~המשכתי לצחוק~ ><
חברה שלי: "אף פעם לא טעמתי מישהו שלא יודע להכין קרפ.." (שכחה את ה"קרפ של" אז זה נשמע כל כך מטריד
)
חברה שלי: "איזה פסטה את מזמינה?" אני: "נראה לי שניוקי" חברה שלי: "מה זה פסטה ח'וצי?"
~שרים "היום יומולדת.." ומנסים לשמור על קצת שקט~ ~חברה שלי התחילה לשיר פתאום ממש חזק (באמצע מסעדה ><)~ ~אני צוחקת עם הצחוק כלב ים שלי~ חברה שלי 1: "מישהו שיחרר את וילי!" חברה שלי 2: "לא לשחרר! שלא ישתחרר לה פלאש" XD
חברה שלי: "אני הולכת להופעה של TDG וניקלבאק בארה"ב" אני: "את זונה" ~היא מתחילה לצחוק בזמן שיש לה קולה בפה אז כמעט יצא לה הקולה מהפה~ חברה אחרת: "את רואה בגלל שהשפרצת זה אומר שזה נכון שאת זונה!" (אם יש לכם ראש כחול מאוד אתם תבינו ><)
~חברה שלי שמה את הפלטה השקופה שלה במפית כי היא רצתה לאכול~ ~אחרי שהמלצר פינה את השולחן~ היא: "או מיי גאד הוא לקח את המפית עם השיניים שלי!"
חברה שלי 1: "פעם הן היו באוטובוס והתחילו לצחוק וכל האוטובוס חשב שקרה משהו" חברה שלי 2: "איך אוטובוס יכול לחשוב? אוטובוס הוא לא דבר חי!" ______________ מגמת קולנוע:
המורה שלי: "Full Shot זה כשרואים את כל הגוף, מכף רגל ועד כף ראש"
ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע: נהדר חוץ מקטעים קטנים מעצבנים ^_____^