סיכום שבוע האלבום-Revolver

נחשו מה!../images/Emo13.gif

אני עכשיו אצל דוד שלי..מסתבר שיש לו מלא תקליטים ישנים.. ונחשו מה?יש לו את "ריבולבר" ו"סרג'נט פפר.."אז אני לוקחת הביתה(יש לי פטיפון) חי חי

John LennonS

New member
תיקון טעות קטנה:

כבר העירו לי על זה. האלבום ראה אור בשנת 67 ולא כפי שנכתב בשנת 66. זה בהחלט חשוב לאמר את זה. אתם יודעים אחרת זה עיוות ההיסטוריה.

Another Girl

New member
ומה השיר האהוב עליכם../images/Emo35.gif

יש לי כמה: Lovely Rita-כמו ריטה,גם השיר הזה פשוט מקסים ומלבב. Getting better ו-Fixing a hole- לא יודעת למה שני אלה הולכים לי ביחד,מלבד הרצף שלהם באלבום...בכל מקרה,הם חביבים עליי ביותר. A day in the life-למצבי רוח כבדים/דכאוניים בלבד...שיר הזוי ומטריד.עם זאת,לא פחות ממאסטר פיס. Within you without you-וזה לסיום-לטעמי ה"שיר בסגנון הודי" היפה ביותר של ג'ורג'(יחד עם the inner light)שמשלב מילים חכמות להפליא יחד עם מוזיקה מהפנטת.

Miss CB

New member
המממ...

Lucy in the sky with diamonds fixing a hole a day in the life within you without you ואיך אפשר בלי נעימת הפתיחה?? It was 20 yrs ago today...!

חסרו אצלך משום מה...

she's leaving home (האהוב עליי) Lucy in the sky with diamonds (השני הכי אהוב עליי) על within you without you אין לי כח להתווכח, אבל אציין שזאת פעם שלישית שאת מזכירה שיר עם עודף מנגינה/חוסר מנגינה (עודף מנגינה במקרה הזה). לגבי the inner light- כל הכבוד... באמת שיר יפה...

Miss CB

New member
זה היה בציניות?

או שאתה באמת ובתמים *לא* אוהב את ווית'ין יו ווית'אאוט יו אבל *כן* אוהב את דה אינר לייט?!?! תסביר, בבקש התסביר. הרי אינר לייט זה גם שיר הודי "אינפנטילי"!

Another Girl

New member
לא,לא חסרו...

וכאן יש לי עוד ווידוי קטן...לא מתה על Lucy in the sky with diamonds...כן,אני יודעת שתתנפלו עליי עכשיו אבל אעמוד בזה בגבורה...מצטערת,אני אוהבת את השיר הזה אבל לא באובססיביות שכולם נוהגים כלפיו..הוא קצת אובר רייטד. בקשר ל-She's leaving home אני מאוד אוהבת,אבל את אלו שציינתי אני אוהבת קצת,אבל רק קצת יותר. תראה,אפשר לפתח וויכוח כזה על שירים "חסרי מנגינה" מפה ועד להודעה חדשה...אפשר למצוא כאלה עד אין סוף..אבל הם שירים,חלקנו אוהבים אותם וזהו

לא אמרתי את זה

לא אמרתי שהוא חסר מנגינה, אמרתי שיש בו יותר מדי מנגינה, רק מנגינה (מילה שכולם התנפלו עליי בגללה). אכן נתנפל על אי אהבתך ללוסי... באמת... איך אפשר?

רענן111

New member
השיר האהוב

סר'נט פפר הוא אלבום מהפכני ענק, אם כי הוא לא האלבום הגדול ביותר של הביטלס (בעיני הלבן הוא הגדול ביותר). אבל a day in the life הוא השיר האהוב עלי ביותר, ולדעתי הוא השיר הגדול ביותר של הביטלס.

Ofirka991

New member
אני דווקא חושבת אחרת...

אני יודע שהרבה מאוד יתקיפו אותי על זה אבל לפי דעתי האלבום הטוב ביותר הוא RabberSoul' שהוא שילוב יפה מאוד של שירים קצביים כמו Drive My Car ושירים יותר מתוחכמים כמו I looking Tthrough You... לפי דעתי זהו "האלבום" של הביטלס...

Another Girl

New member
בבקשה:

1.Sgt. pepper's lonely hearts club band 2.With a little help from my friends 3.Lucy in the sky with diamonds 4.Getting better 5.Fixing a hole 6.She's leaving home 7.Being for the benefit of mr. Kite 8.Within you without you 9.When i'm 64 10.Lovely Rita 11.Good morning,Good morning 12.Sgt. pepper's lonely hears club band(reprise( 13.A day in the life

a day in the life.....

שיר נוראי!!! כלומר, הוא נורא נורא נ-ו-ר-א מצמרר שאני לא יכול לשמוע אותו... דרך אגב אתמול העברתי את הפעולה על "פול מקרטני-מת" והיה נחמד....

אז אני אוהבת ממש הרבה! ../images/Emo110.gif

בבקשה: 1.סרג'נט פפר לונלי הרטס 2.וויס אליטל הלפ פרום מיי פרינדס (שיר חמוד של רינגו) 3.איך לא, לוסי המדהים. 4.וון איי סיקסטי פור - שיר משגע. פול יקירי. 5.גוד מורנינג! 6.א דיי אין מיי לייף. לדעתי - אחד השירים היפים ביותר של ג'ון. בכלל אלבום מדהים!

אלרוס

New member
הו משאת נפשי SGT. PEPPER

הדיסק האהוב עלי, את שואלת למה הוא כל כך מיוחד? אני אענה במילה אחת: החידוש! בדיסק הזה יש קסם שרק התגלה ושילוב מדהים עם סדר מעולה, כרגע אני שומע אותו והוא פשוט גאוני, מההתחלה המפתיעה אם הכניסה הקליטה עם הגיטרות שנותנות לי להרגיש כצופה במופע, דרך השירים השקטים והעצובים She's leaving home, שיר מסומם עם רוק בינוני (לוסי), שיר מעורר במקום המתאים (Good morning) וסיום יפה

John LennonS

New member
חידוש? אני לא בטוח...

אומנם הרבה אומרים שהביטלס היו מחדשים בתחום המוסיקה עם האלבום הזה. אבל הם בדרך כלל טועים. למה? לפני הביטלס עוד בשנת 64 היו את הYardbirds שהוציאו אלבומים פסיכודליים. ב65 אם אינני טועה הם הוציאו את For Your Love שהוא אלבום פסיכודלי חדשני יותר מהסמל. חוץ מזה נערי החוף הוציאו עוד לפני הביטלס את Pet Sounds והביטלס היו כל כך המומים עד שהם היו חייבים להוציא משהו ברמה הזו ויותר מזה, והתוצר: Sgt. Pepper`s. לכן אני לא ממש מסכים איתך שהאלבום הזה היה חידוש. אם כבר הוא היה טוב וממשיך הכוון של נערי החוף וציפורי החצר. אבל ללא ספק אחד האלבומים המעולים בהיסטוריה.

לא ממש...

תשווה את sgt. pepper's ל-revolver או rubber soul, ותראה שהם חדשניים הרבה יותר. כמובן שהדוגמא של pet sounds עם הצלילים הפסיכודליים הרבה יותר היא בכלל נהדרת... הוא לא מחדש כלום, אבל הוא מארגן הכל בצורה די יפה, למרות שהוא בהחלט לא המקסימום שאליו הביטלס יכולים להגיע.

למעלה