סיכום שבוע האלבום-Rubber Soul

לא אמרתי שהם לא../images/Emo13.gif

רק שאף אחד מהם לא אמר שזהו האלבום הטוב ביותר בכל הזמנים...

Tomer 123

New member
מסכים כמעט לחלוטין

אני חושב שהובנתי לא כהלכה פט סאונדס הוא אכן אחד האלבומים הגדולים ביותר שנוצרו. לא הכי טוב, אבל כמו שגילמור גירל אמרה, הוא ממוקם די למעלה.

tin ker bell

New member
השירים האהובים עלי

אני ממש אוהבת את האלבום הזה.. יש בו משהו מיוחד כזה, מן תמימות כזאת, ומצד שני מילים חזקות ומלודיות מדהימות,שגם אם הן לא ניקלטות על ההתחלה ממש כיף (לפחות לי) לשמוע אותן כל פעם מחדש... אני חושבת שהגיוון בו הוא זה שהופך אותו לכל כך מיוחד. השירים האהובים עלי- she said she said-שבטח רבים יחלקו איתי עליו,כי הקצב שלו לא ניקלט כל-כך בהתחלה.אני אוהבת אותו בזכות המנגינה המדהימה שלו eleanor rigby-טוב,אני לא מחדשת שום דבר taxman-החמוד של ג'ורג' כל הדיסק ממש טוב.וגם העטיפה יפה ; )

הממ....

לכבוד האירוע (
) החלטתי לשמוע את כל האלבום מההתחלה ועד לסוף (בפעם המליון בערך
), ואני באמת, באמת חושבת שאני אוהבת כל אחד מהשירים שבו. אלבום מדהים.
ולעניות דעתי, נכון שהוא אכן מכין את הקרקע לסרג'נט פפרז...אבל אני גם רואה בו איזשהו סוג של תפנית בפני עצמו. קצת קשה לי להסביר את זה, אבל זה אלבום פשוט מיוחד, שאי אפשר להפסיק להאזין לו, והוא לא משעמם או מדכא, הוא לא פסיכודלי לחלוטין (למרות שזה גם לא רע
), והוא גם לא קופצני ושמח מדי/לגמרי. וזהו

roee816

New member
I'm Only sleeping

כמובן שאהבתי מאוד את כל השירים במיוחד Eleanor Rigbey ו- For No One המרגשים, אבל השיר שהכי דיבר אליי היה I'm only sleeping, לדעתי מדובר באחת מיצירות המופת של הביטלס האנדרייטד (שלא זוכות להערכה הראויה), שיר ענק, פשוט מחד אך עמוק מאידך. למי שיש עוד פרטים על השיר, מה המקורות שלו וכו' אמשח לשמוע

Another Girl

New member
צודק../images/Emo45.gif

אם אתה רוצה רקע לשיר הזה,יש לי קצת... פול היה מגיע לביתו של ג'ון בסביבות הצהריים כדי לעבוד על החומר,והיה מוצא אותו נם שנת ישרים כאילו אין מחר... מכאן נכתב השיר. אגב,מן הסתם אתם יודעים,שהקטע עם הגיטרה מנוגן הפוך,כך ג'ון רצה,ואולי בגלל זה זה נשמע כל כך מיוחד...כמו שאמרתי,אני פשוט חולה על השיר הזה,והוא באמת לא מוערך מספיק.

אלבום השבוע

שמעתי כאן שאלבום השבוע הנוכחי הוא revolver !! זה אלבום הביטלס החביב עליי לעת עתה... יש שם שירים פשוט גדולים.... אני אוהבת את כל השירים שם חוץ מהשיר ההודי התורן של ג'ורג' - love you to אני תמיד מעבירה לhere there and everywhere שזה שיר 5 באלבום הנ"ל !!! אז הרי סקירת ציונים כללית לשירים שבrevolver 1)taxman 8/10 2)eleanor rigby 10/10 3)i'm only sleeping 8/10 4)love you to 5/10 5)here there and everywhere 10/10 6)yellow submarine 8/10 7)she said she said 10/10 8)good day sunshine 10/10 9)and your bird can sing 10/10 10)for no one 10/10 11)doctor robert 8/10 12)i want to tell you 10/10 13)got to get you into my life 10/10 14)tomorrow never knows 10/10 כעת סקירה קצרה של האלבום- אלבום ביטלס מצוין עם lyrics גאוניות כמו באלינור ריגבי ובטומורו נבר נווס. אפשר למצוא בו גם שירים מרגשים גם כאלה קצביים ואפילו שירי אל אס די (she said she said'im only sleeping,tomorrow never knows). אולי אלבום שקצת קשה להתחבר אליו בהתחלה אבל ברגע שעוברים את המכשול אי אפשר להפסיק להאזין לו.

Another Girl

New member
איזה לארג'יות ../images/Emo13.gif

אני הייתי נותנת גם ל-I'm only sleeping עשר מעשר...ול-love you to לפחות 8...והרבה פחות ל-Yellow submarine.

לא לארג'יות../images/Emo6.gif

אני לא יכולה לסבול את השירים ההודים... זה לא בשבילי.. בכלל לא , אבל לכל אחד בביטלס יש משהו אחר שהוא מתחבר אליו וזה מה שיפה בלהקה הזו! yellow submarine זה שיר מאוד חמוד... הוא מאוד מזוהה עם הביטלס ומגיע לו 10 לדעתי, למרות שהוא נמאס עליי מאוד מאוד מהר...

המממ..

היום שמעתי את ריבולבר היום מההתחלה ועד הסוף עוד פעם
גמני רוצה לדרג!
בסולם מיכל... (מתוך 10!)
Taxman - 10 Eleanor Rigby - 10 I'm Only Sleeping - 10 Love You To - 9/10 Here, There and Everywhere - 10 Yellow Submarine - 8 She Said She Said - 10 Good Day Sunshine - 10 And Your Bird Can Sing - 8 For No One - 10 Doctor Robert - 8 I Want To Tell You - 9/10 Got To Get You Into My Life - 9/10 Tomorrow Never Knows - 10 הממ. אני מאוד נדיבה
פשוט אלבום טוב

amhay

New member
אלבומם הטוב ביותר - ואחד מהטובים

בכל הזמנים בכלל...... מתחיל עם טקסמן המדהים שמכניס אותך לאלבום מלא ציפיות קצבי,קליט,כיפי מתבקש לשיר איתו...והפתיחה שלו..אח...פשוט גאוני המעבר בינה לבין תחילת השיר.... אליינור ריגבי,להיט ענק שלהם מעלה חיוך רחב על הפנים...תענוג אמיתי.. i'm only sleeping,פתיחה מיוחדת במינה, עם גיטרה מדהימה , לטעמי,השיר הכי טוב באלבום...והשיר שלי בתור בנאדם שישן כל היום והמעבר בין הבתים..מבריק!!! here,there and everywhere שקט מאוד, מלודי ומרגש yellow submarine שיר גדול - אבל הנקודה הכי נמוכה באלבום she said - איזה פתיחה והקצב עם התופים,המלודיות המילים,והגיייטטררההה!!! ת-ע-נ-ו-ג! good day sunshine פתיחה מעולה של השיר עם הגיטרה ואז בום התופים נכנסים, שירה נפלאה והפסנתר נכנס פשוט מעולה and your bird can sing עוד פתיחה מדהימה עם הגיטרה שירה נפלאה שיר שמעלה עוד חיוך על פני... for no one שיר מדהים שירה יפהפיה של מקרטני מילים נפלאות הגיטרה פשוט מתאימה ומדהימה והפסנתר בפזמון.... אח.... doctor robert שינוי קצב פיתאומי , שיר גדול... אבל השני ברשימה שלי , מלמטה,למרות הפתיחה i want to tell you מדהים!!! העלייה בקולות כל סוף בית....נפלא והקצב הכל- פשוט מדהים..בייחוד מעבר התופים בין הבתים והפסנתר ברקע... תענוג אמיתי got to get you into my life עוד פתיחה יפהפיה עם כלי הנשיפה... שירה נפלאה עם העלייה והפזמון מבריק העלייה בתחילת הפזמון גאונית פסיכדלי ויפהפה - שימו לב לכלי הנשיפה tomorrow never knows - שיר סיום מיוחד ומהפכני... סיום מושלם לאלבום מושלם.

amhay

New member
תרשו לי להוסיף!

Arguably the first psychedelic rock album, REVOLVER was praised for its musical experimentation--the Indian sounds of "Love You To," the Motown-inspired "Got To Get You Into My Life," the backwards guitar in "I'm Only Sleeping." "Tomorrow Never Knows" was the most radical departure from previous Beatles' recordings for its skeletal bass/drums propulsion enhanced only with tape loops (contributed by all four Beatles and added in the mix-down process), more backwards guitar, and an eerie John Lennon vocal. Still, the Beatles' experimentation grew out of their songwriting, which had matured beyond formula pop. "Tomorrow Never Knows" was inspired by the Tibetan Book of the Dead, Harrison's "Taxman" was a bitter diatribe, and McCartney's "Eleanor Rigby" was a bleak portrait of loneliness. Balanced with upbeat songs like "Good Day Sunshine" and "Yellow Submarine," REVOLVER proved The Beatles were not mere pop stars, but musical artists in search of new sounds and ideas. Reviews: Top Rolling Stone (4/11/02, p.106) - Ranked #10 in Rolling Stone's "50 Coolest Records" - "...The Fabs tune into Dylan, the Stones, the Beach Boys, decide to top to top them all..." Q Magazine (6/00, pp.92-3) - Ranked #1 in Q's "100 Greatest British Albums" - "...The most shocking Beatles record....combining an astonishing mix of styles with a weirdly consistent sense of purpose....[mapping] out the pop universe...perfectly..." Melody Maker (10/2/93, p.29) - Ranked #2 in NME's list of the 'Greatest Albums Of All Time.'

למעלה