סיכום שבוע האלבום-Yellow Submarine

דינג דינג דונג

1. מעולם לא אמרתי את זה, אבל תפסתי את הדברים שלך כאנטי פול, ומשום שאני אנטי אנטי פול, נכנסתי למגננה מידית שכוללת הגנה על אביי רוד, שעם כל הכבוד למילים, היופי האדיר שלו הוא קודם כל במנגינה. 2. אני יכול להגיד שאחרי כמה פעמים זה קל יותר, אבל עדיין, אם יש שיר, שרגע השיא (היפה מאד אגב) שלו הוא כ-5,6 דקות אחרי ההתחלה, לא בטוח שאני אטרח לשמוע אותו.

tin ker bell

New member
שירים אהובים...

something - המדהים, ופשוט כל מילה מיותרת the end - זה עושה לי כואב בלב כל פעם... זתומרת-אני כל כך מרגישה בזה את הסוף של הביטלס... אבל זה לא מונע מזה להיות שיר ממש יפה. ho! darling - פשוט יפה... בלוזי כזה, עם הפסנתר ככה.. here comes the sun - עוד שיר נפלא של ג'ורג'!! come together - גם בלוזי כזה. מישהו מוכן להגיד לי מה זה אונו סיידבורד?! בכלל... אבי רוד היא כזאת יצירה.. אני אישית כאילו רואה בה את כל הדרך שהם עברו, זתומרת, אין בו כ"כ קלילות, רואים (שומעים..) את הסוף בא.

למזלך סיבי

תקנו לי את הפטיפון באותו יום של הביקורת כך שמיד אחרי שקראתי את ביקורתך רצתי ושמעתי. ואם לא - היית בצרות צרורות. רק כדי להבהיר לך כמה חשק עשית לי לאלבום הזה

אם כבר פטיפון...

רק רציתי להגיד שאני סוגדת לחברה שלי ומשפחתה...כן כן...הם נתנו לי פטיפון! במתנה! [צרחות] אני מאושרת עד מאוד, רק שאין לי מושג איך לעזאזל אפשר לחבר אותו (אני עדיין מחפשת שם
) למערכת
למי שבא לעזור - אהבתי הנצחית מובטחת, כתמיד

אני יכולה לעזור לך...

אבל קודם תגידי לי משו: יש לך גם רמקולים ואמפליפייר? נ.ב איזה חברה הפטיפון?

אמפלי מה? ../images/Emo12.gif../images/Emo122.gif

רמקולים יש (אי אפשר לפספס אותם
), ארמ...*הולכת לבדוק* החברה היא AIWA.

יקירתי...

את צריכה אמפליפייר. זה מגבר שמתווך בין הפטיפון לרמקולים. לא להיבהל אני השגתי אמפליפייר ורמקולים מעולים מעץ הכל יחד 500 שקל שזה לא נראה לי הרבה בפיוז סטריאו. זה בגבעתיים בכזנזלסון משהו כזה ויש שם ציוד יש שניה.. מקווה שעזרתי לך
י

אתם רציניים?

מישהו מנסה באמת למצוא באביי רוד שירים שהם יותר טובים מאחרים? כאילו... אביי רוד זה המקום האחרון שאני אציין בו שירים כבודדים. אני פשוט יודע שכשאני אתחיל למנות את השירים, אני אגיע בסוף למשהו כמו 17 שירים אהובים מהאלבום, והסיבה לכל אחד מהם כבר מצויה במה שכתבתי בעבר. אבל אם אתם מחפשים את השיר הכי טוב, זה יהיה כמובן something. אבל אם כבר מדברים על הריסון, הבה נזכיר גם את here comes the sun המדהים, שכמובן אחריו מגיע because המדהים, שאחריו יש את you never give me your money המדהים, שאחריו מגיע sun king המדהים... אפשר לציין ככה את כל השירים. אגב... אני חייב לציין לטובה את The end.

../images/Emo45.gif

בגלל זה אני יותר נוטה להתייחס לאלבום המהמם הזה כיצירה אחת, כדי שלא איאלץ להשוות בין חלקיו, כביכול. ובמיוחד בי השירים שבחלק השני (מד ב' על הויניל).

למעלה