הופה, שאלה מעניינת!
שאלת השבוע: מה עדיף קרפ צרפתי או ופל בלגי ואיזה תוספות?
וופל בלגי עם נוטלה וקצפת!
דבר טוב/מעניין שקרה השבוע:
הייתי בביכורי גבינות ויין בקמפוס הנמל בחיפה והיה ממש נחמד. טעימות של יין מעשרות יקבים קטנים, דוכני גבינות ונשנושים, מוזיקה, אנשים... היה אחלה!
דבר פחות טוב שקרה השבוע:
מממ אני חושבת שלא היה משהו שלילי יוצא דופן...
מה ראיתי השבוע(סדרה, סרט, תוכנית מעניינת..): סיימתי האישה הטובה, סיימתי האנטומיה של גריי, סיימתי הורים במשרה מלאה, נשאר לי עוד פרק אחד ברשימה השחורה ועוד כמה פרקים בקאסל. חזרתי לצפייה של העונה השנייה של אלמנטרי ואני בסביבות פרק 11 ואני נהנת מכל רגע!
מה שמעתי השבוע(שיר טוב, זמר/להקה... ועוד):
חורשת על פרוזן... ועל שירי הפארודיה של פרוזן...
מה קראתי השבוע(ספר, כתבה מעניינת וכו'..):
קוראת כרגע את עשתונות של אופיר טושה גפלה. אני די בהתחלה אבל מאוד מאוד מאוד נהנת. ספר שואב מהמילה הראשונה ממש.
מה קניתי השבוע:
ספרים! קיבלתי מייל מסטימצקי על מבצעים לחברי מועדון ב"חודש הקריאה" (שהיה פעם שבוע הספר) ויצאתי משם עם שישה ספרים...
אה, וגם עשיתי מעין טיפול לריסים שלי. הכל נעשה על הריסים הטבעיות שלי, שהן מאוד מאוד קצרות ודי בלתי נראות, אז הטיפול נתן להן צורה קצת יותר מבליטה ומסודרת וזה ממש פותח לי את העין ומדגיש אותה. זה אמור להישאר כמה חודשים, נחכה ונראה...
תוכנית לשבוע הבא:
זה ישמע מוזר אבל אני עוד לא יודעת איך אני בדיוק עובדת בשבוע הבא בגלל החג... בגדול התוכניות קשורות לעבודה אני מניחה.
אבל בלי קשר ברביעי בצהריים אני מארחת את כל המשפחה אצלי (30 איש) כי כאמור עברתי לבית של קרוב משפחה וזה הבית שכולם רגילים לבוא אליו בחגים אז... כן... כולם יהיו פה.
תמונת השבוע:X
שאלה שקשורה לסדרה: הסדרה חודשה לעונה 4, האם אתם מעדיפים לראות עוד עונות בשנים הבאות או שבשנה הבאה הם יסגרו עם סוף טוב וסגור?
טוב, הכל תלוי אם תהיה עלילה מוצלחת.
האמת היא שאחרי העונה השנייה שהחצי השני שלה היה לא משהו בכלל, קיוויתי שעונה השלישית תהיה קצרה, ממוקדת ותסגור את העלילה ואת הסדרה.
אבל החצי השני של העונה השלישית היה מוצלח בעיני, ואני אשמח לראות לאן הדמויות מתקדמות בעונה הרביעית.
אני חודשת שהייתי רוצה לראות את הסדרה מגיעה לעונה החמישית. שיחגגו פרק 100. ושהסדרה תגמר בסוף העונה החמישית.
יש גבול כמה ניתן לשחק עם העלילה של הסדרה הזו ויש פרקים שזה מאוד מאוד מורגש- אין כיוון, לא יודעים מה לעשות, דברים הזויים מדי, לא קשורים, סותרים וכו' וכו'.
אני מקווה לעונה רביעית טובה ומושכת, ועונה חמישית קצרה שתסגור את כל הפינות וסוף שמח לכולם.