סיכום שבוע...

Rachel47

New member
אהה..

אמממ
בהתחלה כשקניתי מצאתי קובץ עם מלא ספרים באינטרנט אבל אחרי שקיבלתי את המכשיר כבר התחלתי כן לקנות ספרים
זה עולם כלום לעומת הארד קופי ואני מרגישה סבבה עם עצמי שאני גם קונה כמו קודם ובכל זאת נהנית מהקינדל
קיצר..לא בא לי פיראטיות

Rachel47

New member
קינדל

איזה כיף לשמוע על עוד מישהי שיש לה!!!!!!

אני מאוהבת בו

ואני ממש איתך בעניין החוסר הבנה מה עושים עכשיו עם ספרות עברית
כמה שנחמד לי שעברתי לספרות מקור באנגלית במקום לקרוא תרגומים
עדיין אני אשמח לקרוא את הספרות העברית
תגידי לי אם את מגלה איזה מקום שמספק פתרונות קינדליים לעניין
ותתחדשי על הספרים שקנית

Shiri from the block

Active member
אני שאלת השבוע: מה עדיף קרפ צרפתי או ופל בלגי ואיזה תוספות? הממ וואלה שאלה קשה חח.
נראה לי שאני אבחר בקרפ צרפתי כי יותר קל לאכול אותו. ופל בלגי זה כבד מדי ואוכלים אותו רק כשיושבים במסעדה וזה.. קרפ צרפתי אבל ללכת להסתובב איתו חח

דבר טוב/מעניין שקרה השבוע: ההופעה המעלפת של ג'סטין!!! היה ממש מעולה ומוצלח, נתן שואו מצויין. אהבתי כשהוא אמר "יאללה בלאגן" ו"אני אוהב את כולכם" במבטא ישראלי מושלם!

דבר פחות טוב שקרה השבוע:

מה ראיתי השבוע(סדרה, סרט, תוכנית מעניינת..):
מה שמעתי השבוע(שיר טוב, זמר/להקה... ועוד):
מה קראתי השבוע(ספר, כתבה מעניינת וכו'..):
מה קניתי השבוע:
תוכנית לשבוע הבא:
תמונת השבוע:

שאלה שקשורה לסדרה: הסדרה חודשה לעונה 4, האם אתם מעדיפים לראות עוד עונות בשנים הבאות או שבשנה הבאה הם יסגרו עם סוף טוב וסגור? בעקרון די מסכימה עם התשובה של מק... אני אוהבת את הסדרה ואת הדמויות אבל יש לי חשש שאם ימשיכו מעל לעונה 5 זה יהרוס את הסדרה ויהיה בלאגן.
כבר כמה עולמות אפשר לעבוד? דמויות מאגדות שכולם קשורים לכולם?
זה סדרה שבאמת קשה לי לראות איך אפשר לחדש בה.. הרי הכל בגדול אותם תבניות "אי אפשר לנצח את הרע" "בסוף הרע מנוצח". אין ממש רע שנגרר על כמה עונות.. סוגרים הכל תוך חצי עונה.

תמונות

במקרה ראיתי 10 דקות E היום דיברו על ההופעה בישראל והראו את התמונה שג'סטין העלה מהכותל וכתב שהוא לא ישכח את היום הזה לעולם, ממש צמרמורת.

תספרי קצת יותר, מתי הגעתם? איפה עמדת? היה מלחיץ? היו חרדות?
ראיתם את הבמה או את המסכים?

ואיפה את בבאפי ואנג'ל?????

Shiri from the block

Active member
כל התמונות מטושטשות חח אני אעלה לפה 3 מהם, אבל גם הייתי רחוקה וגם המצלמה כנראה קצת נדפקה ומצלמת עם הרבה "ליכלוכים" בתמונה..
הגעתי לשם ב7 בערך עם חברה.. בהתחלה ישבנו על הדשא מאחורה בשיפוע והיה ממש סבבה.. הכל היה טוב. ב9 התחילה ההופעה וגם בהתחלה היה בסדר.. ואז חברות שלי (הצטרפה עוד אחת אחר כך) רצו להתקרב קצת ולראות יותר טוב.. אז בהתחלה אמרתי שלא.. אבל אז בסוף השתכנעתי כי ראיתי שהן התבאסו ולא רציתי להישאר לבד מאחור ואז לא היה מצב שהייתי מוצאת אותן..
על הבמה לא ממש ראיתי אותו.. כאילו ראיתי שהוא שם אבל לא פרצוף.. פשוט דמות. אז הסתכלתי הרבה במסכים ודרך המצלמה שלי..
אחרי כמה זמן התחיל קצת להיות לא משהו.. משהו עם הבס והמוזיקה עושה לי תחושות לא טובות בגוף לאחרונה אז לקחתי כדור הרגעה וזה עזר.. אבל אז ב11 וקצת כשהסתיימה ההופעה והיינו 44 אלף איש שרוצים לצאת מהמקום הזה והיה דוחק וחם אז התחלתי שוב להילחץ קצת.. ואז חיכינו לאוטובוס ועליתי ומשם כבר היה בסדר דווקא.. נרגע.
הגעתי לבית, ישר לקחתי רסקיו לילה, התקלחתי, אכלתי קצת, הייתי במחשב והיה בסדר :)

למרות שאתמול שוב היה לי התקפון. הייתי במסעדה בירושלים עם אחות ודודה שלי, היה לה יומולדת אז יצאנו לאכול.. ואכלתי כנפיים ועוד קצת דברים והתחלתי להרגיש רע אחר כך. אז דיברתי עם אחי והוא אמר לי שזה קרה גם לו כשהוא היה במצב הזה כשאוכלים ארוחה כבדה. בגלל שהקיבה שלי התרגלה לאכול פחות אז ארוחות גדולות מכבידות עלי וגורמות לי להרגיש לא טוב מה שמכניס אותי לסטרס ואז אני מתחילה לרעוד וכאלה. סיפור

היום אבל הייתי בסדר, בלי כדור הרגעה בלי כלום. אני גאה בימים שאני עוברת בלי זה מרוב שזה מיעוט חח

בנוגע לבאפי.. לא ממש התקדמתי עם זה כי ראיתי מצפייה ישירה ואז נתקעתי בפרק 6, לא היה אותו, אז הייתי צריכה להתחיל להוריד וזה לקח זמן
ואז הייתי בהופעה של ג'סטין וביום חמישי הייתי בירושלים..
באנג'ל גם לא נראה לי שהתקדמתי בכלל.. קיצר לא היה שבוע פורה במיוחד חח אבל שבוע הבא או גם מחר אני אמשיך כי אני מתגעגעת יותר מידי!!!! אני חייבת את המנת באפי היומית שלי |סמים|

Rachel47

New member
המבטא היה רחוק מלהיות

מבטא ישראלי מושלם
אבל..הוא היה..ללא ספק..סוג כלשהו של מושלם

זה כזה קטע שמלמדים אותם להגיד דברים בעברית

ואיך שאנחנו מתים על זהההההה

אבל זה היה מקסים שהוא אמר שהוא אוהב אותנו והיאללה בלאגן הצחיק אותי (בעיקר כי כשעבדתי במסעדה הדבר היחיד שהסינים במטבח ידעו להגיד בעברית היה "בלאגן" כדי לנזוף בנו שאנחנו עושים להם..וול..בלאגן
מילה מצחיקה)

בכל מקרה אכן הייתה הופעה מושלמת ממש!!!!

ההצעת נישואין- ג'סטין כל כך התרגששששששששששש!!!!
בגלל זה היה לי קצת עצוב לגלות שבסוף זה היה קצת שקר...הוא כל כך התרגש איזה חמוד הוא!!

Lion_Heart

Well-known member
אז...

שאלת השבוע: מה עדיף קרפ צרפתי או ופל בלגי ואיזה?
למה או או? למה לא גם וגם?

דבר טוב/מעניין שקרה השבוע: יצא ספר מענין
דבר פחות טוב שקרה השבוע: השאר
מה ראיתי השבוע(סדרה, סרט, תוכנית מעניינת..): Godzilla: The Series

מה שמעתי השבוע(שיר טוב, זמר/להקה... ועוד): FLOGGING MOLLY
מה קראתי השבוע(ספר, כתבה מעניינת וכו'..): SPIDERMAN
מה קניתי השבוע: אוכל
תוכנית לשבוע הבא: לאכול גבינה
תמונת השבוע:

שאלה שקשורה לסדרה: הסדרה חודשה לעונה 4, האם אתם מעדיפים לראות עוד עונות בשנים הבאות או שבשנה הבאה הם יסגרו עם סוף טוב וסגור? עוד כמה עונות עם סוף טוב

Macphista

New member
יש שם לספר המעניין שיצא?

קראת ספיידרמן השבוע? קומיקס? פרט...

Lion_Heart

Well-known member
אני קורא של ספיידרמם כבר מזמן

הפסקתי לקרוא שיצא ה SUPERIOR אבל חזרתי לפני חודש
וכן, יש שם

Macphista

New member
טוב, במקום לשאול

"האם אתה רוצה לספר לנו מה השם?"
או "האם תוכל לכתוב לנו מה שם הספר?" ושאלות מנחות כאלה, פשוט אשאל- מה שם הספר? מי כתב?

Lion_Heart

Well-known member
זה נקרא

city of heavenly fire
ולא זוכר מי הסופר...עדיין לא קראתי או קניתי אבל אני רוצה לקרוא

Macphista

New member
אה, זה פרק שישי מסדרת ספרים

אתה ממליץ על חמשת הספרים הראשונים?

למעלה