כל התמונות מטושטשות חח אני אעלה לפה 3 מהם, אבל גם הייתי רחוקה וגם המצלמה כנראה קצת נדפקה ומצלמת עם הרבה "ליכלוכים" בתמונה..
הגעתי לשם ב7 בערך עם חברה.. בהתחלה ישבנו על הדשא מאחורה בשיפוע והיה ממש סבבה.. הכל היה טוב. ב9 התחילה ההופעה וגם בהתחלה היה בסדר.. ואז חברות שלי (הצטרפה עוד אחת אחר כך) רצו להתקרב קצת ולראות יותר טוב.. אז בהתחלה אמרתי שלא.. אבל אז בסוף השתכנעתי כי ראיתי שהן התבאסו ולא רציתי להישאר לבד מאחור ואז לא היה מצב שהייתי מוצאת אותן..
על הבמה לא ממש ראיתי אותו.. כאילו ראיתי שהוא שם אבל לא פרצוף.. פשוט דמות. אז הסתכלתי הרבה במסכים ודרך המצלמה שלי..
אחרי כמה זמן התחיל קצת להיות לא משהו.. משהו עם הבס והמוזיקה עושה לי תחושות לא טובות בגוף לאחרונה אז לקחתי כדור הרגעה וזה עזר.. אבל אז ב11 וקצת כשהסתיימה ההופעה והיינו 44 אלף איש שרוצים לצאת מהמקום הזה והיה דוחק וחם אז התחלתי שוב להילחץ קצת.. ואז חיכינו לאוטובוס ועליתי ומשם כבר היה בסדר דווקא.. נרגע.
הגעתי לבית, ישר לקחתי רסקיו לילה, התקלחתי, אכלתי קצת, הייתי במחשב והיה בסדר
למרות שאתמול שוב היה לי התקפון. הייתי במסעדה בירושלים עם אחות ודודה שלי, היה לה יומולדת אז יצאנו לאכול.. ואכלתי כנפיים ועוד קצת דברים והתחלתי להרגיש רע אחר כך. אז דיברתי עם אחי והוא אמר לי שזה קרה גם לו כשהוא היה במצב הזה כשאוכלים ארוחה כבדה. בגלל שהקיבה שלי התרגלה לאכול פחות אז ארוחות גדולות מכבידות עלי וגורמות לי להרגיש לא טוב מה שמכניס אותי לסטרס ואז אני מתחילה לרעוד וכאלה. סיפור
היום אבל הייתי בסדר, בלי כדור הרגעה בלי כלום. אני גאה בימים שאני עוברת בלי זה מרוב שזה מיעוט חח
בנוגע לבאפי.. לא ממש התקדמתי עם זה כי ראיתי מצפייה ישירה ואז נתקעתי בפרק 6, לא היה אותו, אז הייתי צריכה להתחיל להוריד וזה לקח זמן
ואז הייתי בהופעה של ג'סטין וביום חמישי הייתי בירושלים..
באנג'ל גם לא נראה לי שהתקדמתי בכלל.. קיצר לא היה שבוע פורה במיוחד חח אבל שבוע הבא או גם מחר אני אמשיך כי אני מתגעגעת יותר מידי!!!! אני חייבת את המנת באפי היומית שלי |סמים|