סיכום שבוע...

Lion_Heart

Well-known member
לא ממש...לא ראיתי את הסרט

זאת סדרה מצוירת חדשה (לא לבלבל עם הישנה)

Lion_Heart

Well-known member
שכחתי

תכניות לשבוע הבא: לאכול בחשיכה מוחלטת

סיכום

שאלת השבוע: מה עדיף קרפ צרפתי או ופל בלגי ואיזה תוספות? קרפ צרפתי עם שוקולד, ופל לא ממש אוהב, יש לזה טעם של פנקייק אוורירי...

דבר טוב/מעניין שקרה השבוע: סיימתי עבודה.
דבר פחות טוב שקרה השבוע:
מה ראיתי השבוע(סדרה, סרט, תוכנית מעניינת..): ראיתי את הסוף של רבולושן, התבאסתי
אה כן ראיתי גם את הסרט מליפיסנט...
מה שמעתי השבוע(שיר טוב, זמר/להקה... ועוד):
מה קראתי השבוע(ספר, כתבה מעניינת וכו'..): שמחתי לקרוא שאלון חסן נעצר.

מה קניתי השבוע:
תוכנית לשבוע הבא: שבועות.
תמונת השבוע:

שאלה שקשורה לסדרה: הסדרה חודשה לעונה 4, האם אתם מעדיפים לראות עוד עונות בשנים הבאות או שבשנה הבאה הם יסגרו עם סוף טוב וסגור? אני מקווה שעונה 4 תהיה אחרונה ותהיה טובה ובעלת סוף משמעותי
כי בנתיים אני מרגיש שהם חוזרים על עצמה בכל מיני וריאציות שונות.

הסדה התבטלה..

לדעתי הסדרה טובה ויש לה פרקים טובים אבל לפעמים היא מעייפת וצריך הרבה כוחות להמשיך אותה.

אבל מה שאהבתי באמת זה איך שהציגו את הצד הרע של אמריקה.

מקווה שיחדשו אותה לעונה 3...

Macphista

New member
אין מה לקוות לחידוש

כמו שאמרת, היא בוטלה.
נראה לי שאראה בהזדמנות בכל זאת.

אתמול בדיוק הסתכלתי על הפרקים שהצטברו

ולא ידעתי אם להמשיך או לא, הפסקתי אי שם שמיילס מצא את הבן שלו והביא אותו איתם.
היא פשוט התחילה לעייף אותי.
מה אתה אומר? להמשיך? איך הסוף, סגור? מספק?

גם אני ממש שמחתי שאלון חסן נעצר, אני מקווה שזה באמת יחזיק ויצא לפועל ולא יעלם. בכלל יש בטן ממש מלאה על חברת החשמל והנמלים בארץ (אשדוד, חיפה, רכבת ישראל) הם הפכו לגופים עם כוח עצום שמחזיק את המדינה ב%$#$. אני לא אשכח אז את השביתה ברכבת ישראל ואז אחרי שהם סיכמו פשרה חלק ממנה היה מענק של 40 אלף ש"ח לכל עובד!!!
מרתיח!!
חברת חשמל עם התנאים והמשכורות הענקיות שלהם הכניסו עצמם לחובות ואנחנו הציבור צריך לסבול מהעלאה במחיר כל עונה כדי לסגור להם את החובות
הלוואי ומזגן באילת היה סוג של מותרה, אבל זה לא וזה הזוי לי לקבל בחודשי הקיץ חשבון של למעלה מ 2000 ש"ח.
(חחחח כולה אמרת שקראת שאלון חסן נעצר ואני קצת........
)

תצפי כשלא יהיו סדרות מעניינות

לדעתי פרקים 17-18 העלו הילוך ומשמה חיכיתי כל שבוע לפרק.
כמו שאמרתי, הסדרה התבטלה אז אל תצפי לסוף ראוי...

וזה בסדר, הגיע הזמן שיהיה צדק 8-|
שזה לא יתחיל באולמרט וייגמר באלון חסן, אלא תחילתה של דרך חדשה של ישראל.

זה קשה, כי יש לנו את סדרות הקיץ

וגם התחלתי שתי סדרות "משמרת לילה" - הפרק הראשון היה טוב, הרגיש לי כמו ER פוגשת את נאשוויל משום מה (למרות שאין קשר לקאנטרי, למעט האיזור חח).
והתחלתי את החץ - חמוד, אבל מדברים עליה כ"כ הרבה בפורום טלוויזיה שעשו לי חשק.

בפרנטהוד התחלתי היום את עונה 5, אני ממש אוהבת את הסדרה הזו, היא מתעסקת בנושאים כ"כ טובים וחשובים ועושה את זה בצורה ממש אופטימית ומקסימה. בגלל שהיא לא מפחדת להתמודד עם אף נושא הייתי בחששות ואני עדיין על קריסטינה. ומה זה השם ההזוי הזה שנתנו לילדה של קרוסבי וג'סמין?? אאידה?

התחלת עונה 5, אני סיימתי אותה אתמול

עונה 5 לא רעה, כריסטינה עכשיו תעשה דברים חדשים והמחלה תהיה מאחוריה
ואיידה, כן באמת זה שם של זקנות...

השם הזה הזכיר לי את הדבר הזה

במצדה כל שנה, בדיוק התחילו את הפרסומות בטלוויזיה.

אני דווקא אהבתי...

חשבתי שהסרט יהיה קצת שטחי ועמוס באפקטים כמו אליס בארץ הפלאות או ארץ עוץ אבל אנג'לינה ג'ולי נתנה הופעה מצוינת
ובכלל אהבתי מאוד את הדמות של מליפיסנט ואת הסיפור שעבר עיבוד מעט שונה (הזכירה לי קצת את רג'ינה מהסדרה)
הדמויות האחרות היו סבירות +-.
אורורה חמודה אבל הייתה קצת שטחית אך לא ברמה של אורורה המעצבנת מהסדרה.

אני אישית חושב שחבל שהסיפור של הסרט לא נכנס לתוך הסדרה כי זה היה יכול להיות יותר מעניין...

Im All That

New member
תגובה + ביקורת על הסרט
לסרט

חפירה.

אני לא מסכים בכלל עם מה שאמרת
הסרט בהחלט היה שטחי ועמוס באפקטים, אפילו לבמאי אין ניסיון - הוא היה בעיקר איש אפקטים. לא הייתה בכלל חשיבות לתסריט ולפיתוח דמויות.

הקצב והטון של הסרט היה לא אחיד. לא הייתה עלילה שוטפת אלא קפיצות כל הזמן. היה יותר מידי שימוש בהומור תחת - מה שנתן לסרט הרגשה מאוד ילדותית

הסרט השתמש ב"טוויסטים" שראינו כבר - ה-"" זה בגלל שברגע שנעשה שימוש יתרה במשהו - זה כבר לא טוויסט, זה צפוי.
מליפיסנט נבגדה ע"י אהובה לשעבר (אוז).
מליפיסנט היא זו ששוברת את הקללה ולא ה"אהבת אמת" (פרוזן).

רג'ינה היא מה שרציתי שמליפיסנט תיהיה - נבלית שעברה טראומה קשה שבעבותיה יבה הקשיח. הבעיה פה היא שמליפיסנט בכלל לא הייתה רעה, אפילו לא קצת. רק היה לה רגע של חולשה.

אנג'לינה הייתה מדהימה, הבעיה היא שהיא לא שיחקה את מליפיסנט.
מליפיסנט היא "The Mistress Of All Evil" והדמות הזו בבירור לא הייתה כזו. היא אפילו לא הייתה "A Little Naughty".

מליפיסנט הי אלא היחידה שעברה השחטה. כל דמות מהסרט הקלאסי הרסו בדרך כזו או אחרת.
אורורה ופיליפ - איכשהו הצליחו להפוך אותם ליותר ריקים ממה שהם היו בסרט המקורי. פיליפ בכלל היה מיותר (אה.. נכון זה טרנד עכשיו להפוך את הגבר לחסר תועלת, כמעט שכחתי
העיקר שהמלך סטפן, שהוא גבר, הוא זה שמניע את העלילה הראשית של הסרט
.

לגבי אורורה - באמת שהיא הייתה יותר שטחית מהסרט המצוייר, לא ידעתי שזה אפשרי, כל מה שהיא עושה בסרט זה לחייך ולרוץ. אפילו לא בנו מערכת יחסים עמוקה בינה לבין מליפיסנט. הדבר הרציני היחיד שהם דיברו עליו זה על הכנפיים שלה וזה היה למשך 2 דקות!
לפחות בסרט המצוייר היא הביאה עצב בכך שכל חייה היו שקר ושהיא לא יכולה להיות עם זה שהיא אוהבת. כאן בכלל לא הראו את התגובה שלה!

והדבר שהכי עיצבן אותי - הפיות! הדמיות הראשיות של הסרט הקלאסי הפכו להיות כאן הדמויות הכי טיפשות והכי מעצבנות בכל הסרט שהמטרה היחידה שלהן זה להיות ההומור של הילדים בקהל!
נכון, גם בסרט הקלאסי הן לא היו הכי חכמות, אבל הן גם לא היו טיפשות בכל קנה מידה אפשרי. במקור, הן היו חינניות ונועזות. הן הביעו צער ועצב כשאורורה נרדמה, הן הבינו שזה אשמתן ולא ניסו לתת תירוצים מפגרים או לומר משפטים מפגרים כמו "היא רק ישנה"

לסיכום, הדבר היחיד שהסרט הזה מסתמך עליו זה אנג'לינה, האפקטים והגימיק של הנבלית האולטימטיבית של דיסני, ולא שום דבר אחר.
זה דבר אחד להתבסס על משהו קיים ולבצע שינויים מתאימים, אבל זה דבר אחר לירוק על מה שאתה מתבסס עליו.

למעלה