סיכום שבוע...

תגובה

קשה לתת לסרט עלילה שוטפת כשהסרט עוסק במליפיסנט ולא באורורה לכן יש יותר קפיצות בזמן לעומת היפהפיה הנרדמת.

מליפיסנט עברה דווקא שינוי אופי, היא נהייתה ממורמת והפכה את הגן למקום יותר אפל והיצורים פחדו ממנה כולל הפיות. מי שהיה לו אומץ להתקרב אליה זו אורורה בלבד.. אז ככה שברור שהיא תתרכך כמו שרג'ינה התרככה כשהיא פגשה את הנרי.

וכן נכון, אורורה באמת הייתה שטחית ממה שהיה בהיפהפיה הנרדמת אבל אולי אפשר לתרץ את זה כי היא גדלה אצל הפיות המטומטמות
לא יודע מה איתך אבל זה היה דווקא מאוד חמוד שאורורה כל הזמן חייכה אבל מה שכן חבל שלא בנו יותר מדי את המערכת יחסים בניהן.
הבעיה בסטפן, אם הוא באמת אהב את מליפיסנט והשאיר אותה בחיים אז מה קרה באמת שהוא רצה להרוג אותה בסוף הסרט? היה נחמד אם הוא היה עושה דין וחשבון עם עצמו על הנזק שהוא עשה לעצמו ולממלכה בעקבות עקירת כנפיים ובמקום זה סתם הראו אותו מתחרפן...
וכנ"ל מסכים ע הפיות

אבל באופן כללי אם תשים לב למה שאמרתי זה שהנקודת האור בסרט זו מליפיסנט והשאר היו לא יותר מדי רקע לסרט.
אחרי הכל זה סרט שעוסק אך ורק בה, לסרט מורחב על אורורה יש את היפהפיה הנרדמת. אני אישית חושב שזה סיפור לא רע, הוא אפילו מתאים לסדרה הזאת.
אגב בסדרה עשו שינויים הרבה יותר גרועים ממה שעשו לסיפור היפהפיה הנרדמת בסרט.

Im All That

New member
אממ...

אני לא חושב שהדמות שלה טובה, אני חושב שאנג'לינה משחקת אותה טוב וזהו.
חוץ מזה שדמות ראשית "טובה" לא הופכת סרט לטוב כשכל השאר מסביב הוא רע.

ואי אפשר לומר שזה יותר טוב ממה שנעשה בסדרה כי הדבר היחיד שנעשה בסדרה על היפייפיה הנרדמת זה פיליפ מעיר את אורורה ואמה הורגת את מליפיסנט בצורת הדרקון. הסיפור של היפייפיה הנרדמת בכלל לא סופר (אני מקווה ששומרים את זה להמשך).

הקרב נגד דרקון היה מאוד משמים

אני זוכר שכמעט נרדמתי בפרק האחרון של עונה 1...
ואם מתכוונים לספר את הסיפור של היפהפייה הנרדמת אז שיעשו ליהוק מחדש לאורורה .
אפילו לא הייתי מתנגד שישימו את אנה פנינג...
רק לא שרה בולגר.

Shiri from the block

Active member
מסכימה איתך! עכשיו חזרתי מהסרט ואני ממש נהנתי!!
היה מעניין, היה מצחיק, היה כיפי... הויזואליות באמת יפה כמו שאמרו, ולא זוכרת שהיו קטעים שהשתעממתי.

לסרט קוראים מליפיסנט, אני לא מבינה למה כולם ציפו לראות יותר על אורורה. מליפיסנט היא היחידה שעל פוסטר הסרט, הבמאים וכולם אמרו שהסרט מתמקד בסיפור של מליפיסנט, כך שכל מה שקשור על מה שעבר על אורורה בחיים לא ממש רלוונטי.

אנג'לינה ג'ולי הייתה אדירה, וזה הספיק לי. השאר לא באמת מעניינים כך או כך.

בדיוק

כשהסרט עוסק אך ורק במליפיסנט אז אני לא מבין למה אנשים מתלוננים שכל הדמויות מסביב שטחיות ולא עמוקות...
דבר זה נפוץ בעוד הרבה סרטים וסדרות אחרות.

Macphista

New member
מסכימה!

חחח
למרות שלא ראיתי את הסרט, אני קוראת את התגובה הזו ויודעת בבטחה שזו הייתה התגובה שלי אם כן ראיתי את הסרט.

כבר כשראיתי את הטרייל הבנתי שתוכן ממשי לא יהיה בו וויתרתי מראש.

עונה

שאלת השבוע: מה עדיף קרפ צרפתי או ופל בלגי ואיזה תוספות?
בחירה קשה! אני אלך על קרפ תרפתי עם נוטלה

דבר טוב/מעניין שקרה השבוע:
יום רענון במרכז, היה נחמד! וגם הייתה לי שבירה קלה בעבודה, קצת שחיקה כי אני עושה רק עמדה כל היום כבר תקופה ארוכה של חודשיים (בד"כ במהלך היום אנחנו עושים רוטציות בעמדות כל שעתיים בערך) בגלל שיש לי הסמכה שאין להרבה, מצד אחד סבבה - מחמיא, מצד שני - שוחק ומעייף. בקיצור דיברתי ואז ביום למחרת הייתי בעמדה הכי כיפית במשך כללללל היום!

דבר פחות טוב שקרה השבוע:
נשירה, אני ממש מתחילה להילחץ מזה, כמויות ענקיות וכבר מתחילים ממש לראות את הדלילות בקדמת הראש, זה ממש מלחיץ אותי. יש המלצות?

מה ראיתי השבוע(סדרה, סרט, תוכנית מעניינת..):
חזרתי לפרנטהוד, נשאר לי להשלים את סופעונה של האישה (2 פרקים). ועוד 10 ימים הסדרות חוזרות......

מה שמעתי השבוע(שיר טוב, זמר/להקה... ועוד):
הפלייליסט האהוב שלי
יש לי אייפון 4S ומאז שקניתי אותו עד עכשיו סירבתי לעדכן גרסה, כי שומעים כל מיני דברים שהיא איטית וזה וזה, בקיצור אחרי שנה ומשהו עידכנתי (כמה גירסאות חח שלי הייתה 5.1 ועידכנתי ל 7.1), ופתאום זה כמו לקבל נייד חדש, ממש נהנת מהעידכונים והכי הכי הכי זה שאפשר למחוק שירים מהנייד עצמו!! אז עכשיו הפלייליסט מושלם.

מה קראתי השבוע(ספר, כתבה מעניינת וכו'..):
עדיין מחכה שיתרגמו את נאמנים (השלישי של מפוצלים) וגם ברשימת ההמתנה בסיפרייה "המבחן" או משהו כזה, שדי דומה למשחקי רעב ומפוצלים.

מה קניתי השבוע:
קניות לבית. אני מתלבטת אם לקנות לזואי את פרוזן באייפד (60 ש"ח ותופס הרבה מקום) או לחכות לחודש הבא שאני קונה לה טלויזיה לחדר ואז כבר לקנות לה DVD.

תוכנית לשבוע הבא:
לחגוג יומהולדת בקטנה.

תמונת השבוע:

שאלה שקשורה לסדרה: הסדרה חודשה לעונה 4, האם אתם מעדיפים לראות עוד עונות בשנים הבאות או שבשנה הבאה הם יסגרו עם סוף טוב וסגור?
כל עוד הם מפתיעים שימשיכו עוד עוד!

לנשירת שיער הכי טוב קודם

לעשות בדיקות דם לשלילת מחסור בויטמינים... אולי את צריכה חיזוק קצת?

אני אישית אז שהתחלתי לעשות החלקת קראטין בשיער הנשירה שלי כמעט ופסקה..

אז אני מרגישה שההחלקה היא זו שגרמה

לנשירה וזה עושה אותי נורא עצובה (לאאאאא תלתלים!!!!!!!)

תודה, אני אגש לרופא לעשות בדיקות.

איזו החלקה עשית זו השאלה

אני עשיתי החלקת קרטין שזו החלקה משקמת בה משתמשים בחלבון קרטין שבעצם עוטף מגן על השיערה....

(לא מכירה מה זה פן מאז שהתחלתי..)

את הקרטין, היא נהדרת, השיער נהדר

הוא נראה בריא, אני מרגישה נשית יותר, זה העלה לי את הבטחון העצמי.
אבל הנשירה הזו ממש חזקה ובכמויות.
אני מחר אקנה כדורים שחברה המליצה לי שזה ויטמינים כאלה לשיער (רוטס נראה לי קוראים לזה) ושבוע הבא נעשה בדיקות.

זו החלקה שעשיתי

היחידה שהייתי מוכנה לנסות לאחר ניסיון עבר עם סוג אחר שאכן גרם לי לנשירה נוראית וויתרתי על הרעיון וגם זה אחרי שלא מעט חברות ניסו את הקרטין וראיתי תוצאות יפות והמון היו מרוצות.

גם לי זה עזר במיוחד מהבחינות שאמרת וזה מוזר קטע הנשירה כי זה בעצם אמור לשקם ולחזק את השיער ולא לגרום לנשירה... בנוסף לויטמינים כדאי לך מאוד לעשות בדיקות כי לדעתי זה משהו מעבר.

עונה

שאלת השבוע: מה עדיף קרפ צרפתי או ופל בלגי ואיזה תוספות?
ברור שוופל בלגי! אני מתה על הוופל של קקאו! בתוספת שבבי וסירופ שוקולד ומלא מלא קצפת!
אבל אם הייתם שואלים קרפ או פנקייק הייתי בוחרת בפנקיייק :) חולה על זה.

דבר טוב/מעניין שקרה השבוע: חזרו אלי ממקום עבודה פוטנציאלי ואולי אני אתחיל לעבוד שם ביולי! זו עבודת החלומות שלי!
דבר פחות טוב שקרה השבוע:
מה ראיתי השבוע(סדרה, סרט, תוכנית מעניינת..): גרים. התמכרתי. חבל שתכף אני מסיימת את העונה ..
מה שמעתי השבוע(שיר טוב, זמר/להקה... ועוד): arms של כריסטינה פרי. היום במקרה שמעתי ברדיו, אני כל כך אוהבת את השיר הזה!
מה קראתי השבוע(ספר, כתבה מעניינת וכו'..): כלום לצערי, איזו גרועה אני..
מה קניתי השבוע: יצאתי לאכול בגרג אם זה נחשב..
תוכנית לשבוע הבא: לא לעשות כלום! כיף חיים
תמונת השבוע:

שאלה שקשורה לסדרה: הסדרה חודשה לעונה 4, האם אתם מעדיפים לראות עוד עונות בשנים הבאות או שבשנה הבאה הם יסגרו עם סוף טוב וסגור? הייתי רוצה הרבה עונות כי התחברתי לסדרה ואני אוהבת אותה, אבל יש לי תחושה שהיא סתם תימרח ותימאס אז עדיף לסיים בעונה הבאה או עונה אחת אחריה.. סוף טוב וסגור.
מבחינתי אנחנו עדיין בהתחלה אז מוזר לי לחשוב על סוף, אפילו שכבר נגמרה העונה השלישית.. אני מרגישה שלא התקדמנו מספיק..

Macphista

New member
מחזיקה לך אצבעות עם העבודה

למה את מרגישה שהעלילה לא התקדמה מספיק? האם ראית בצפייה מרתונית את הסדרה?

דווקא לא

את העונה הראשונה ראיתי די ברצף אבל את השנייה והשלישית ראיתי אפילו בקצב יותר איטי ממה שהן שודרו..
לא יודעת, אני מרגישה שעם הרבה דמויות חזרו על העלילות- צ'ארמינג וסנואו נלחמים ברעים בפלאשבקים, אמה לא רוצה להיות המושיעה, רג'ינה שונאת את סנואו... היחידה שעשתה שינוי משמעותי היא רג'ינה וכל שאר הדמויות די מסתובבות סביב עצמן..

xokeren

New member
עונה

שאלת השבוע: מה עדיף קרפ צרפתי או ופל בלגי ואיזה תוספות? שניהם
בלי תוספות

דבר טוב/מעניין שקרה השבוע: אין ממש
דבר פחות טוב שקרה השבוע: כל השבוע הזה היה לא משהו
מה ראיתי השבוע(סדרה, סרט, תוכנית מעניינת..): מליסה וג'ואי, בייבי דדי, AGT, SYTYCD, היפים והאמיצים, ימי חיינו
מה שמעתי השבוע(שיר טוב, זמר/להקה... ועוד): bloodsport- raleigh ritchie
מה קראתי השבוע(ספר, כתבה מעניינת וכו'..): My Antonia
מה קניתי השבוע: נאדה
תוכנית לשבוע הבא: לימודים...

תמונת השבוע: אין

שאלה שקשורה לסדרה: הסדרה חודשה לעונה 4, האם אתם מעדיפים לראות עוד עונות בשנים הבאות או שבשנה הבאה הם יסגרו עם סוף טוב וסגור? עוד עונות ^_^ ככה יש יותר סיכוי שאפגוש יותר שחקנים

למעלה