סיכום של המון דברים.

סיכום של המון דברים.

טוב, כפי ששמתם לב, לא הייתי פה המון זמן בגלל המון סיבות (בגויות, הופעות וכ´ד). כמו כן, המגדל לא התקדם רבות מאז הפעם האחרונה שהייתי פה. אני יודע שאני לא בסדר ולוקח עלי את האחריות. אני אנסה לבקר פה יותר בזמן הקרוב למראת שאין לי אף דקה אפילו לינשום בחיים. אבל בינתיים: הבטחתי להתקשר למספר אנשים כמו דניאל ותום אבל גנבו לי את הפלאפון אז כעט הוא לא זמין לפחוט לזמן מה, ואין לי את הטלפונים שלכם אז צרו איתי קשר! בנוגע לשאר הדברים: נדב עדכן אותי שיש המון שאלות וטענות למגדל - אנה סדרו את כולן בעץ הזה בצורה מסודרת ואני יענה על כולם. תודה, אריק.

Sern

New member
איך המגדל מגדיר קסם?

שאלתי זאת בעץ אחר ולא קיבלתי תגובה. אני חושב שאתה צריך לומר לנו, לפחות אוף-פליי, איך המגדל מגדיר קסם. קסם זה דבר שקשה מאוד להגדיר אותו, ואם המגדל מייצג (ורודף) את כל מי שמשתמש בקסם, אני מניח שיש לו הגדרה מסויימת. מהי? ארם.

שאלה טובה.

הקסם הינו מתנתה של דראקארה לעולם. הקסם הוא כשרון שנולדים עמו. הקסם מאפשר לנו לבצע דברים מסויימים לא בעזרת הכוח הפיזי, אלה כוח הנשמה. דברים אלו עלולים להחשב על ידי אנשים מסוימים לעל טבעיים. אני לא יודע אם זה מספק. אם לא, ספר לי על עך ואני ימצא הגדרה טובה יותר.

lightseeker77

New member
אם אפשר לקבל קצת יותר פרטים

אם אפשר לדעת יותר מה זה "המגדל", איך הוא קשור ומה תפקידו -זה יהיה נחמד תודה:)

Is healing also considered magic?

Or do you presume that anyone who wishes to be able to heal will have to undergo years of study at the tower??

עוד לא הוכלט. סביר למדי שלא.

LIGHTSEEKER - פרסמנו לפני הרבה זמן המון מידע, אבל הוא הלך עם האתר. שאל שאלות ספציפיות יותר

lightseeker77

New member
יותר ספציפי, אין בעיה

טוב, אז ככה, אם ברצוני להשתתף במשחק, מן הסתם אני צריכה שיהיה לי ידע מסויים ומידה כלשהי של התערבות במהלך העניינים. לפחות במישור הכללי. במיוחד אם אני רוצה להיות קוסמת, מאחר וקשה להאמין שאני אצליח לאזן את עצמי בעמידה עם חרב ביד. אז אם אפשר לקבל פרטים, מכל סוג הנוגעים לתפקיד הקוסמים, ואולי אפילו למועד הבא בו ייערך המשחק הקרוב -אני אשמח תודה:)

5נדב

New member
מתבייש בעצתך?

פרסם אותה כאן לכלל הציבור, כדי שכולם ילמדו ממנה, ולאריק תהיה הזדמנות להגיב. בשביל ההגינות...

lightseeker77

New member
האמת, באמת כדאי שתפרסם

אבל אם יש משהו מיוחד שתרצה להוסיף או משהו שלא לפרסום, מסיבה כלשהי(?!) אם יש לך icq אני אשמח להיוועץ בך. פרט על כך, שתף אחרים, לאריק בהחלט מגיעה הזדמנות להשיב. (למרות שאני אישית, שלא מתמצאת, מתקשה לעמוד קצת בקצב...)
תודה בכל אופן, :)

שום סוד

כן אני שייך לכדר,אזרח וסנטור. אבל אני צריך לישמוע מה היא רוצה ליפני שאני יכול להציע את הדרך הכי טובה לדעתי להשיג את זה, לא? יש לי איסיקיו 73658589 באמת עדיף על אימייל.

אז אולי לא קראתי נכון

"המגדל אינו מחזיק לבדו בכוח הקסם של העולם,תדברי איתי אם את מחפש מקום מגורים ועצה טובה." זה נשמע כמו הכרזת התנגדות מכרד לאמור (הרי אתה דמות פוליטית בכדר, לא?), ואם דבר כזה יקרה, כדר תאבד ברבה מהגנתה נגל אופל...

מעולם לא הסתרתי את היתנגדותי...

או את סלידתי כלפי המיגדל האפור. אני מודיע בפה מלא, אנחנו ניתן מיקלט לקוסמים שהמגדל בחוצפתו מבקש לישלול את זכות קיומם. כמו שידיד טוב שלי נוהג להגיד "קסם הוא חופשי כמו נשימה של אדם,אם תיכלא אותו בבקבוק הוא יאבד את משמעותו" באשר לאמור, את מדברת בשמם? במידה וכן אני רוצה לתת לך עצה. כאשר יש לך מעט חברים , *לא חכם להעליבם*. אופיר גלר מיבנאל

אני../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif אמור../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif חוצפן שכמוך../images/Emo70.gif

אעדיף לעקור את אזני ולתקוע האפי מאשר להיות אזרחית העיר השוללת רצח פנטוממימאים!!! אך למרות אי אהבתי לאמור, ואי אהבתם לאופל, אם כדר תצא נגד אמור, היא תאבד את אחד המגנים החזקים שלה (גם אם מדובר במגן פלדינים וקוסמים אנושיים)

תשובה

המגדל הינו חלק מאמור אמנם חלק שניתן להפרידו אך עדיין חלק (למרות התנגדותו של אדאניר) אם אתה יוצא נגד המגדל, אתה יוצא נגד אמור. זה די אחד הדברים המעטים שיצאו ברורים מכל הוויכוחים לפניי כמה שבועות

למעלה