סיכום של המון דברים.

5נדב

New member
אני אשמח להסביר ולענות לכל שאלה

אין שום סיבה שתשמרי מרחק, רק בגלל שאת לא מבינה את מאזן הכוחות. אם תשאלי, נענה. בכלליות: (מאוד) אמור - ארץ של פאלאדינים. קדר - ארץ מפלט דמוקרטית. האופל - טוב, אין כל כך מה להסביר... מומלץ שתסתכלי על המפה. המגדל - זהו מגדל הקסם, או מועצת הקסם האפורה. המגדל טוען לבעלות על הקסם, ששרויה במחלוקת. עכב הסכם ישן בין אמור למגדל, אמור נאלצת להגן צבאית על המגדל, גם כאשר הוא כופה עצמו על אחרים, והם רק מחפשים נקמה/שיחרור. קדר, בניסיון לשמור על אנשיה חופשיים, דוחה את המגדל מעליה, בגלל נטייתו להרוג כל מי שלא חלק ממנו. יש עוד שאלות?

lightseeker77

New member
קודם כל תודה ר-ב-ה-!

זה נורא נחמד שאתם עוצרים ועונים למרחפים כמוני... אז אוקאי, הבנתי את הרקע הכללי.. עכשיו, תכלס, משחק, איך כל הסיפור מתבטא? מה אני צריכה לעשות בתור קוסמת (מקווה בכל מאודי) מתחילה ביותר ולא מעורבת, ופרט על כך- המשחק הבא יהיה המשחק הראשון שלי ??? Guiding, Please...

5נדב

New member
אם את רוצה להיות קוסמת

יש לך שלוש אפשרויות: 1. תפני לאריק - ראש מועצת הקסם האפורה. 2. תפני למישהו מקדר, לפי מה שהבנתי הם רוצים לארגן (אולי כבר אירגנו) גוף דומה למגדל (כדי שתהיה בחירה). 3. להיות קוסמת ללא אף אחד מהגופים האלה. מה שישאיר אותך פגיעה למגדל, שסביר שירצח אותך. באפשרות שלוש את גם יכולה לפנות לאופל, שאולי יציע לך הגנה, בתהחשב בשינאתו למגדל.

5נדב

New member
רק להוסיף

אם את קוסמת במגדל את יכולה להיות באמור, בזמן שכל שאר סוגי הקוסמים ירצחו על ידי המגדל - דבר לגיטימי באמור. מטעמים אינטרסנטיים ברורים: אם את לא רוצה להיות קוסמת, וליבך זך (יענו את מה- GOOD GUYS), את יכולה להצטרף לאמור כבעצם, כל דבר אחר, מלוחמת ועד פסיכולוגית או חקלאית.

lightseeker77

New member
ומה אתה ממליץ?

נראה שקיימת מתיחות רבה בין הגופים השונים. להצטרף למועצת הקסם האפורה ייראה בעין שלילית לקדר (אם הבנתי נכון כי גם הם מתנגדים למונופולין המגדל) -ולהפך במידה של הצטרפות לקדר. אל האופל פניי בהחלט לא מועדות שכן נטיתי היא לחיוב... אני משתדלת להניח

אבקש להכיר

שאמור תומכת בקיום ושרידה של זן מסוכן העונה לשם "פנטןמימאים" Watch your back

5נדב

New member
רוצחת פנטומימאים! ../images/Emo6.gif

חזרי אל האופל! אינך מקובלת באמור, יצור שדם פנטומימאים על ידיו!

אני../images/Emo35.gif אופל../images/Emo35.gif הצחקת אותי../images/Emo70.gif

הייתה מת שאהיה האופל
אני יכולה יותר גרועה אני יכולה להרוג פנטומימאי ולשים אותו במתה שלך בתור מתנה

lightseeker77

New member
k, wait What?

וואוו חבר´ה... אתם שוב מסבכים אותי קצת
אתם חייבים להבין, I Got NO Background, NADA

5נדב

New member
שרי צוחקת

רצח פנטומימאים - זו בדיחה, שכבר מזמן לא מצחיקה, ושמיצתה את עצמה מזמן, אבל אנחנו מתעקשים להמשיך בה... זה הכל.

זה היה ביום בקיץ

האוויר היה לח נדב תמך בחיי הפנטומימאים ושרי החליטה שאין מצב

5נדב

New member
תראי

אני ממליץ לא להיות קוסמת בכלל, אלא להיות באמור כמשהו אחר (מלוחמת ועד רועת צאן), וזה מאינטרסים ברורים. אבל בתור קוסמת, אני באמת לא יכול להמליץ לך. זה עניין של איזה דמות את רוצה לשחק. נ.ב. לפי מיטב הבנתי, ואני לא נציג של קדר אבל, קדר לעולם לא תכפה עצמה על אחרים. אם תהיי חלק מהמגדל קדר לא ירדפו אותך. אבל המגדל כן ירדוף אחריך אם לא תהיי חלק ממנו...

lightseeker77

New member
נשמע באמת כבד

חששתי מכך, בסוף ההסתעפויות יביסו אותי ואני בטוחה שרבים כמותי שבנפשם להיות קוסמים. אבל אני מניחה שאקבל את העניין בהכנעה מאחר ולהיות קוסמת (שלא לדבר על בעלת השפעה מינימלית) לא יבטיח לי את המענק לאורך זמן- לשהות בין החיים. אז אני אגדל תפוחי אדמה... או משהו

5נדב

New member
לא

אם את רוצה להיות קוסמת, תהיי קוסמת. אל תתני לכל זה להפריע לך. תמציאי מישהו שמתמצא בעיניני קוסמים (אריק, או מישהו מקדר) שיפנה לך את הדרך ויסביר לך. כל הרעיון של משחקי תפקידים זה להיות מי שאת רוצה להיות, לא?

וגם../images/Emo70.gif

להיות קוסמת לא בהכרח פירושו מוות אף אחד לא יודע IN PLAY אם את קוסמת או לא אלה אם כן את אומרת להם או שהם רואים אותך מתילה לחש

lightseeker77

New member
אה...

ומה אם מישהו מסתובב וחיוך מרוח לו על כל הפרצוף מחזיק בגאווה מטה....קוסמים?

למעלה