סיכום של המון דברים.

לא עושה כלום

ומעמצת את השבל! אם אתה תסייעה למאגים שלא מהמגדל, הרי אתה מכריז במלחמה נגד המגדל. לוגיקה פשוטה. BIG BOOM AND LOTS OF SHEVEL!

כן עושה

שאלתי למה את מיתכוונת במילה יוצא את לא הסברת והישתמשת בה שוב. אבל ההודעה האחרוהנ שלך הבהירה את העניין אז זה בסדר. הלוגיקה שלך קצת מקולקלת,כדר לא יכולה להצהיר מילחמה על המיגדל, הם גילדה ולא מדינה. אנחנו כן יכולים להוציא אותם מהחוק בכדר. בכול מיקרה לא מדובר בפעולה שתישלח חיילים מזוינים מעבר גבול כדר לתוך אמור.

הלוגיקה שלי לא מקולקלת

היא בריאה 100%
תשאל את הפסיכיאטר! ואם תנסו להוציא את האפורים מהחוק הכדרי, אמור תתערב, וזה לא יהיה נעים. זה מה שאמרתי בהרבה דרכים שונים. ואתם לא צריכים להכנס לאמור אמור יכולה יופי להכנס אליכם watch out for blue metals and mimes!

בתור משהיא

שלא מדברת עבור או חברה באמור (לפי טענתך שלך) את ניראת מוכנה בהחלט לישפוך את הדם של החיילים שלהם,למה זה בדיוק? אני חושב שהזמן להפסיק להיתיחס אליך ברצינות היה ליפני כמה הודעות,אבל עדיף מאוחר מאף פעם.

אידיאלוגיות מנוגדות

המלך אדאניר אסר על רצח פנטומימאים באמור ורוב ההודעות שלי בעץ הזה סצם חוזרות על עצמן בנוסחים שונים אפשר להפסיק להתייחס כבר אחרי השנייה או השלישית

simons

New member
מה את רומזת

IC את רומזת על סכסוך בין כדר לאמור? הצביעי על הבקיעים האלו עכשיו, ואל תנופפי ברמזים. היחסים בין אמור לכדר הם יחסי ידידות אמיצה. יותר מכך - האם את רומזת שכדר לא יכולה להגן על עצמה? האם את רומזת באיזשהו אופן שיש לך קשר לכוחות האופל, ולכן את יודעת שיבואו ויתקיפו את כדר? האם את מנסה לסכסך בין שתי הערים הללו, האם זה מה שאת מנסה לעשות? OC את מבינה שאת מנצלת הודעה חוץ משחקית של אופיר כדי להשתלח בו בתוך המשחק, ושזה לא בסדר? סימון

שבל שבל שבל!

אני כולי OFFPLAY (כן, למרות שמדי פעם אני כותבת בפשה לא רקגילה) וכל השיחה הזו היא OFFPLAY

simons

New member
שרי

שימי לב להודעה בעץ על הקפטנים, ותביני את הטון..

5נדב

New member
שרי!

שרי, מה את עושה? הידידות בין קדר לאמור חזקה, והיא חשובה לשני הצדדים, לא בכזו קלות נפתח במלחמה אחד עם השני... האיום על האופל בא כששליץ וידידיו השונים הכריזו מלחמה על המגדל (דבר השקול לזה שישראל תכריז מלחמה על מק´דונלדס). אני הבהרתי שאם הם ישלחו חיילים חמושים למגדל, הם יצטרכו להתמודד עם העיר שמקיפה אותו - אמור. אנשי קדר לא מאיימים, הם מבהירים שהם לא יאפשרו את הכוחניות של המגדל בעירם הדמוקרטית. במקרה כזה הבעיה היא של המגדל, ושלו בלבד. לנו אין זכות או רצון להכריח את קדר לאמונותינו.

5נדב

New member
תיקון ../images/Emo6.gif

"לנו אין זכות או רצון להכריח את קדר לאמונותינו. " אלא אם הם מאפשרים רצח פנטומימאים! במקרה כזה נאלץ לתקוף בכל מה שיש לנו על מנת להשתית חוק שיאפשר רק להממם!

וזה התיקון הזה

שמניע אותי השעות המוקדמות של הבוקר
אני גם לא מכריזה על שומדבר... בסך הכל רציתי לדעת אם אני קוראת נכון, ומשם זה התפתח לדיון מסיבי חסר תכלית כלשהי

5נדב

New member
לתשומת ליבך שרי

בעץ הזה יש בערך 17 הודעות מיותרות לחלוטין. אלו, לא רק שאינן חשובות, אינן נכונות, וכמעט שגרמו לתקרית דיפלומטית, אלא גם הפחידו מישהי. שלטי בעצמך להבא, טוב?

אני לא היחידה שהשתתפה ../images/Emo3.gif

Why am I always blamed for everything?? It´s not my fault that I wanted to see of mimes can scream!

lightseeker77

New member
אה.. לא התכוונתי..../images/Emo9.gif

אני מקווה שאני לא אחראית לויכוח הפוליטי ביניכם. כל מה שביקשתי זו זכות קיום אולי בתור קוסמת במשחק. אם הייתי יודעת שזה כרוך בכ"כ הרבה פוליטיקה ומאבקי כח, סביר שהייתי מוותרת... אין לי מושג מה הולך שם, אין לי מושג מה זה המגדל, אמור או כל דבר אחר שאתם מתיזים אחד לעברו של השני אבל אם הכל כ"כ מסובך ומורכב וגורם לכ"כ הרבה בלאגן, אולי עדיף שאנשים כמוני, ->שלא מכירים את כל המשתתפים כאן<- פשוט ישמרו מרחק.

חס וחלילה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

בושי על כך שמחשבה זו עברה בראשך! הדיון הארוך אינו מאבק כוח, ו(להגדרתי האישית) אינו וויכוח פוליטי (please don´t ask me to explain) אמור- עיר מגדל- גילדה בתוך העיר קדר- עיר אחרת וזה לא בלגן זה 3 אנשים משועממים שלא יכולים להרדם בליילה שלא תעיזי לשמור מרחק! להיפך! Join the menace!!!

lightseeker77

New member
אה...אוקאי..../images/Emo13.gif

אני שמחה שלא תרמתי לכאוס... ובענייני מרחק- אם רק היה לי מושג על מה.. אני מניחה שהייתי רוצה להיות טיפ-טיפ-טיפונת יותר בקצב שלכם...

למעלה