סיכום שנת תשס"ז ברוק הישראלי

bleeding guitar

New member
כל החדשים שבאו מהפרסום נא לשים לב../images/Emo168.gif

אנחנו פורום רוק ישראלי כאן!!! לא פורום כללי לא פורום מוסיקה, בטח לא פורום כל הסגנונות. לתקוה 6 לא היה קשר אין שום קשר ולא יהיה שום קשר לרוק ישראלי, כמו גם לאריק ברמן כוכבים נולדים וכו', הם לא רוק (ונכון יהיה ויכוח אם נינט רוק או לא, לא אכפת לי) אין טעם עכשיו לשרשר מיליון תגובות חיוביות לתקווה 6, כי הם לא יכנסו למצעד (הייתי שואלת גם מה הם עשו השנה אבל זה לא באמת מעניין אותי)

Lee7

New member
אין שום דבר שדומה לרוק אצל הבנות נחמה

להקה מצויינת אין ספק. אבל רחוקה לעשות משהו שדומה לאיזשהו סוג של רוק.

נר2

New member
מה עם amiram inc?

להקה חדשה שהוציאה אלבום בכורה באנגלית רק לפני כמה חודשים ויצאה לסבוב הופעות קצר לקדום מכירות.

gal1983

New member
ראיתי אותם פעמיים השנה

והם נחמדים אבל , נו באמת , איך אפשר להשוות אותם לאסף אבידן והמוגוס (או בלי המוגוס - לא משנה )

bleeding guitar

New member
אלבום השנה ../images/Emo220.gif../images/Emo168.gif

שרשרו כאן את בחירותכם לאלבום השנה בלבד ברוק הישראלי בשנה החולפת, נא לרשום את שם האלבום בכותרת, אפשר ורצוי לרשום נימוקים בגוף ההודעה

bleeding guitar

New member
אסף ארליך - חדשות מהמגירה ../images/Emo168.gif

ללא ספק אחד האלבומים המוצלחים ביותר שיצאו השנה. אישית נכבשתי תוך שניה מהרגע שהוא נכנס למערכת, לקח לו די הרבה זמן לצאת. מומלץ בטירוף למי שעוד לא שמע

Pink Roses

New member
../images/Emo45.gif

האלבום המדובר שיצא 5 שנים אחרי יצירת המופת הראשונה, "טוקשואו" לא נופל ממנו ואף מעלה רף חדש לביצוע המיוחד במינו של ארליך.

bleeding guitar

New member
גבע אלון the wall of sound../images/Emo168.gif

גבע אלון מגיע עם אלבום שני, רועש יותר עם גיטרות חשמליות וחידוש ללהיט של דיויד בואי modren love שאפילו גרם לו לשבור את מחסום הגלגל"צ.

אוטוביוגרפיה.

ושוב, אני אפילו לא חושב שיש טעם לרשום נימוקים. אלבום מופתי. כמו רבים אחרים לא הייתי אוהד גדול של הכנסייה עד הדיסק המושלם הזה שכבש אותי מאוד בקלות.

למעלה