מ מיץ פזי New member 20/8/07 #134 ../images/Emo45.gif גם הוציאה דיסק מדהים השנה (וזה לא קורה כל שנה.. ) וגם היא פשוט מדהימה בכלליות. כל כך מגיעה לה זמרת השנה, יותר מלכל שאר המועמדות.
../images/Emo45.gif גם הוציאה דיסק מדהים השנה (וזה לא קורה כל שנה.. ) וגם היא פשוט מדהימה בכלליות. כל כך מגיעה לה זמרת השנה, יותר מלכל שאר המועמדות.
M misheani New member 20/8/07 #143 ../images/Emo45.gif../images/Emo91.gif../images/Emo127.gif../images/Emo206.gif רונה קינן לנשיאות! מי שלא מכיר, הכי טוב שיבוא להופעה ויתאהב.
../images/Emo45.gif../images/Emo91.gif../images/Emo127.gif../images/Emo206.gif רונה קינן לנשיאות! מי שלא מכיר, הכי טוב שיבוא להופעה ויתאהב.
ל לאונרדו החייל New member 20/8/07 #182 ../images/Emo45.gif שנה די יבשה לזמרות הרוק של ישראל. אבל אפשר להגיד שרונה קינן ממשיכה לעבוד ולהתקדם. אחרי כל כאב האוזניים שקיבלתי מבנות רימון למינייהם(איה,קרן ומירי) אפשר להגיד שמצאתי נחמה אצל רונה. ותודה גדולה לאח שלי שהכיר לי אותה. עוד תוצרת ירושלמית אייכותית
../images/Emo45.gif שנה די יבשה לזמרות הרוק של ישראל. אבל אפשר להגיד שרונה קינן ממשיכה לעבוד ולהתקדם. אחרי כל כאב האוזניים שקיבלתי מבנות רימון למינייהם(איה,קרן ומירי) אפשר להגיד שמצאתי נחמה אצל רונה. ותודה גדולה לאח שלי שהכיר לי אותה. עוד תוצרת ירושלמית אייכותית