סיכום שנת תשס"ז ברוק הישראלי

נינט טייב

היא שרה יפה. היא זכתה בעמ"י, ערוץ הילדים , גלגל"צ אין ספור פעמים.. קיצר.. נינט טייב!!!

gal1983

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif אם יש מי שעבדה קשה השנה זאת נינה

מגיע לה להיות חלק מהמצעד (גם ככה רונה לוקחת בגדול )

Hosh17

New member
למה הטיעונים האלה?

היא הוציאה אלבום שפרץ אפילו את התדמית המתוקה שנדבקה לה התחילה סיבוב הופעות בועט והופיעה הרבה עם יוני בלוך ועברי לידר הופיעה בערב הצדעה לחלונות הגבוהים ובערב לזכר מאיר אריאל תופיע עוד כמה ימים עם אסף אמדורסקי היא משתדלת להתקדם לליגה של הגדולים ולהתרחק מהכוכבנות יכולת לשים תטיעונים האלה, הרי ברור שהיא שרה יפה חח

Eatliz

New member
רות דולורס וייס ../images/Emo45.gif

אמנם לא הוציאה אלבום, אבל:
נתנה 8 (!!!) הופעות בסיבוב הראשון שלה בארץ בחודשים מרץ-אפריל, במקומות שונים בערים שונות בארץ (תל-אביב, ירושלים, חיפה, בנימינה)
מתוכן שלוש הופעות בפורמט הופעה מיוחד ומוּשקע
ובעקבות תגובות קהל קבעה את ההופעה היחידה הבאה שקיימה בארץ בצוותא, היכן שיש הרבה מושבים והעישון אסור
בהופעות הופיעה עם הרבה חומר חדש בעברית
וכמו-כן, בחודשים האחרונים הקליטה את אלבומה השני (בתהליכי מיקסוס) במילים אחרות, רות דולורס וייס הוכיחה פעילות ענפה מבחינת הופעות, חומר חדש והשקעה בקהל, מבחינתי זוהי פעילות מספקת כדי למנות אותה ברשימה זו. ומכיוון שבנוסף לפעילות ענפה זו היא מוּזיקאית ומופיעה מדהימה שמרגשת אותי כל פעם מחדש, היא ללא ספק "זמרת" השנה שלי.

bleeding guitar

New member
להקת השנה/הרכב השנה ../images/Emo168.gif

שרשרו כאן את בחירותכם ללהקת/הרכב השנה בלבד ברוק הישראלי בשנה החולפת, נא לרשום את שם הלהקה/הרכב בכותרת, אפשר ורצוי לרשום נימוקים בגוף ההודעה

AmiTrigger

New member
מוניקה סקס

מוניקה סקס הם להקת השנה בלי ספק, כל ההופעות שלהם הצליחו השנה ובגדול, הם תותחים אחד אחד ואני לא חושב שהשנה יש להקה אחרת שמשתווה להם

bleeding guitar

New member
תזכיר לי את הדיסק האחרון שהם ../images/Emo168.gif

הוציאו? חוץ מלהופיע 5 פעמים בערך בשנה הם לא עשו מעבר, צ'טערת. ביקשתי להשתדל לא ללכת סתם לפי להקה אהובה אלא לפי מי שבאמת עשה משהו השנה, ובאמת שיש הרבה יותר להקות שעשו ממוניקה השנה

gal1983

New member
אני חייב להסכים עם יפית ...

ואני מת על מוניקה סקס . אבל הם לא עשו כלום השנה ... חוץ מכמה הופעות. אני מקווה ששנה הבאה אולי הם כן יוכלו להיות פה.

dsol

New member
הבילויים_../images/Emo189.gif

הם סוף סוף חזרו להופיע ! ועם דיסק חדש ומעולה !

misheani

New member
../images/Emo127.gif

אפשר בכלל להתווכח עם זה שהבילויים שולטים? הטקסטים, הלחנים, הקליפים, ההופעות.

למעלה