E Eatliz New member 21/8/07 #380 ../images/Emo45.gif אמנם היא כבר לא מככבת בלבי, אבל מבחינתי - שרק תמשיך ותצליח ותגיע לכל מקום שידה משגת, God only knows שמגיע לה.
../images/Emo45.gif אמנם היא כבר לא מככבת בלבי, אבל מבחינתי - שרק תמשיך ותצליח ותגיע לכל מקום שידה משגת, God only knows שמגיע לה.
A amos z המקורי New member 19/8/07 #87 דנה ברגר הוציאה השנה את הסינגל "מקום בטוח live" מתוך הופעה חיה השתתפה בהרבה פרויקטים ישראלים והופיעה המון... וחוץ מזה הזמרת הכי טובה בארץ...!
דנה ברגר הוציאה השנה את הסינגל "מקום בטוח live" מתוך הופעה חיה השתתפה בהרבה פרויקטים ישראלים והופיעה המון... וחוץ מזה הזמרת הכי טובה בארץ...!
D dsol New member 20/8/07 #198 דנה עדיני_../images/Emo189.gif הוציאה דיסק סולו ראשון חלק מהבנות נחמה וחלק מפרוייקט מטרופולין (שגם הם בקרוב מוציאים דיסק חדש)
דנה עדיני_../images/Emo189.gif הוציאה דיסק סולו ראשון חלק מהבנות נחמה וחלק מפרוייקט מטרופולין (שגם הם בקרוב מוציאים דיסק חדש)
ר רונקיפליצית New member 20/8/07 #214 ../images/Emo204.gif../images/Emo108.gifשילה פרבר../images/Emo99.gif
G gal1983 New member 21/8/07 #326 נו באמת , היא לא עשתה כלום השנה וזה למרות שאני מת עליה ואני חייב לראות הופעה שלה במהרה ...
ה הtרמפיסטית New member 21/8/07 #349 אכן חייב האחרונה היתה מהמעולות. מתוק שחור (אם אני לא טועה בשם) לא יצא השנה??