תמונה מטושטת מספר 1 =]
J Jifannit New member 25/10/05 #168 קסו, למה לא הייתי? >: טוב, *פתיחתמסורת* מעכשיו בכל מפגש עושים תמונת בוהאהאהא. ._____. כי אני לא הייתי. >.>; אפרת, ענבר, ועוד כמה לא עשו >.>; כופרים! >.>; אתי צ'אן, יצאת פה ממש יפה ^-^ דומה למישהי אגדית שאני מכירה ^-^
קסו, למה לא הייתי? >: טוב, *פתיחתמסורת* מעכשיו בכל מפגש עושים תמונת בוהאהאהא. ._____. כי אני לא הייתי. >.>; אפרת, ענבר, ועוד כמה לא עשו >.>; כופרים! >.>; אתי צ'אן, יצאת פה ממש יפה ^-^ דומה למישהי אגדית שאני מכירה ^-^
F Fay Wood New member 25/10/05 #171 גאד יצאתי כלכך עילגת X.X; ../images/Emo168.gif זה למה אני לא אגיד לכם מי אני. P=
J JeeChan New member 25/10/05 #152 תמונה מצונזרת ולא כמו שאתם חושבים פשוט רייבן אסרה עליי לפרסם תמונות שלה =]
T Takashi Tomoko New member 25/10/05 #166 ../images/Emo34.gif רישעותת הלהשאיר אותי ככה לבד באמצע הפריים ;_; ולהבהיל את כולם ;; אם קיו נה סאן תרשה אתה תשלח לי את התמונה המלאה במסי?
../images/Emo34.gif רישעותת הלהשאיר אותי ככה לבד באמצע הפריים ;_; ולהבהיל את כולם ;; אם קיו נה סאן תרשה אתה תשלח לי את התמונה המלאה במסי?
M MichelleLev New member 25/10/05 #158 גל להיות כוסע. גל לשלטון. מישל למוות. כי יצאתי מפחיד בכל התמונות.. תתגברו או שתתפגרו!!!
א אלונית 2006 New member 25/10/05 #156 אור טאיצ'ו אתה צלם מעולה../images/Emo15.gif וחשבתי שאני ההזויה היחידה שעדיין ערה...