כי גמאני רוצה לסכם את המפגש =]
זה יהיה מפגש מנקודת מבטה של הספידע. בשלב מסויים אני אתחיל לצחקק ולדבר אל עצמי כי אלה יהיו בדיחות שרק אנשים מסויימים יבינו, אז אל תטרחו להמשיך לקרוא משם. אז, אתמול ברבע לעשר אמא שלי כזה- שחר יש לך משהו היום? אני- אהה..מפגש 0.0; למה? אמא-כי השעה עשרה לעשר 00" .. אני-*קופצתמהמיטהורצהלמקוםרנדומלי* ואזואז התארגנתי מהר כיאה לשמי הנאה ספידי P= וויוע חשה עצמה מאחרת סדרתית, אז נסענו לתחנת רכבת. והתחלנו כזה : אמא איפה העוגיות? והיא עשתה לי "מעל המקרר" בקולציפציף Oo זה נשמע נורא מעוות כשהופכים תקולות, באמת. ._. צחקקנו הרבה, הרבה מדי. ויוע-אמ. אנחנו נוסעות לרכבת, נכון? ספידע-אממ. כן. זה ביציאה מהעיר O.O ויוע-*מצמוץ* *כמהדקותשתיקה* *מצמוץ* אה.. ברור. אני מבלה שם מלא O: זהו, זה כ"כ מקום שורץ אדם O: ורצנו לתחנה אחרי שכזה.. "היי קירה? אמ. אנחנו בדרך" כי הרכבת עמדה להגיע OO" ו..ו.. עלינו על הרכבת, פגשנו את עדיבןעופרי ו...אנשות תמוהות שקראו לעדי פוזי, פגוזי, פגזגוזי, וואטאבר Oo ... ו..ו.. הגענו, אחרי שהגענו למסקנה שכששואיצ'י עושה ליוקי : פאקיו ><; ! הוא בעצם סתם עילג וכוונתו הקפלה והאשוחה הייתה לומר – פאק מי 3: ! ועוד הרבה הרבה מסקנות מטרידות, למשל כמו "למה לעזאזל נראה כאילו בסוף המנגה יש יוקי ערפד והוא מתנשק עם אייאקה?" "כי זה צ'אפטר ממנגה אחרת שציירה מאקי מוראקאמי." "אוו...>>" אה ו..ו..בן O: Go away. 00" .. אתהחתולגיי. ואז היה.. אמ. הגענו. והלכנולאטלאט. במדרגות. והגענו לקניון. כ"כ כישרוני מצדנו. מצאנו אנשים, ואנשים היו נוראנורא זנזונים וחיבקו אנשים אחרים לפניי ;[ גאד. תרביצולהם. נדב צחקעליי ;[ הוא זדוני מרושע קפל ואשוח! וזהו. ואז מלא אנשים היו צריכים להגיע וכל פעם הלכתי, ואז כזה, "את באה לקחת איתי את [הכנסכאןשםשלמישהושאמורלהגיע] מהתחנה?" "אה..אוקע ._.;" והסתובבתי וכו' וכו' וכו'. והיה מטריד, ותהינו איך זה לעשות כמו במחזמר של פרינס אוף טניס עם ה"דיס איז דה פרינסאוףטניס! הי איז דה פרינסאוףטניס!" ואור המשיך עם השורות ביפנית שאנלא זוכרת Oo ...אזאז איך זה יהיה לעשות את זה בבליצ'. "דיס איז דה שיניגאמי Oo ....." או אולי "דיס איז מיי סול סלייר!" ובמקום הקטע שהם מתחילים לחבוט בוואנאבי כדור פינגפינג ויש קולות מטרידים, אז, יהיה קול מטריד של "קחחחק" והם בעצם ישספו הולוואים O: ושהם ירקדו עם סולסליירס במקום עם מחבטי טניס. זה כ"כ מטריד. והפנס הכחול המטריד שרואים מה-חלק עם המלא זבל של פאסטפוד בגג- התרבה. כזה, "אוו הנה פנס כחול" "*קמהמסתכלתמעלהמעקה* "הנה הרבה פנסים כחולים ._.; ....הוא התרבה. תרביצולו. קפלואשוח." והייתה לי לדידיולדידית שיחת נפש במינוס ארבע "זה נורא מתועב. O:" וכאלה 3: ואת פורום בליצ' הייתי כזה- "היי אני זאתי שכתבה עם קיארית את התוכנית אירוח, הייתי האיצ'יגו והקון ^-^ " ואנשים באמת הכירו אותי O: והתחילו לציין את מספר דקות הצחוק שהם חוו עקב הקריאה 0.0 או הפעולות של "נפלתי מהכסא" האמת היא שזה היה מצחיק X: אתם אנשים נורא חביבים הידעתם? 0.0 .. יש. בכלמקרה, גילי, קיל, אותודבר, אני הרי מכירה אותה, מסתבר, אז באתי וחיבקתי אותה כזה, והיא לא קלטה שזו אני ;[ האא ;[ די עם זה ;[ ... סה"כ קיצרתי את השיער. לא קרה לי שומדבר >< ו.ו.. פגשתי אנשים חביבים, שאני אכריח יומאחד אנשים אחרים לתת לי את המסנג'ר שלהם. כמו..כמו..הרבה מאודאנשים. עוד אנשים קלטו שאני זו אני, וטארו הייתה במצב "נטשתי אתכם לדיזינגוף סנטר" כל היום, ובסוף היא באה, ואמרתילה שאני שונאתאותה כי היא נטשה אותי. ואז הייתי שואיצ'י במנגה וקפצתי עליה בצורה של צב Oo ... אניכ"כעילגע.די. XD ובתחילת היום ציירנו דברים מטרידים על השלטיומולדת לילדותהיומולדת [אח"כ גם קיבלתי מדבקת "גמני ילדת יומולדת." לא שאניודעת למה. אני ילדתיומולדתלשעבר. O: ולעתיד. אולי 0.0; וסתם השמדתי את זה עם הכתב המטריד ביותרשלי. ואור כתב מתישו "אני עילג" והוספתי כזה חץ וכתבתי : "הוא עילג." ואז קיפי הוסיפה חץ והוכיחה שהיא מכורה לאייקונים של תפוז וכתבה : |נכון|.X_X נחסוך מכם את הנסיעה לדידע ואת התפוצצות הדוד מים שלה ואת סיפורי האימה ואת "אהה...דידי..יש לך..סצינה מהצלצול בחדר אורחים... ._.;" ואת השיר המטריד ביותר שלי ושל דידית ברכבת בנסיעה חזרה שארכה איזה ארבע שעות Oo .... כי גמני יודעת שרכבת ישראל מפגרת. כמובן. דידית טוענת שהחפץחשוד שהיה על הפסים היה בעצם פרה שנפלה מהשמיים. יד האלוהיםבדבר O: אז, חסכתי. ושכחתי חצי מהדברים שקרו במפגש. ואני סתומע ._.; אז די. אוו. קפל ואשוח מצדי. ^_^ מפגשמצויין 3: